Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet | Croatian.lamareschale.org

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Tijekom prošle godine, bili smo vidjeti brojne banke javno dijele njihove stavove o blockchain tehnologije. Glavni razlog za takav val u priopćenja za javnost, studija i blogu je zbog Bitcoin core tehnologija predstavlja i prijetnju i priliku.

load...

Banke shvatiti da je blockchain je svjetlosnih godina ispred u odnosu na tehnologiju koju imaju danas i to je dužan transformirati financijskog sektora.

Deutsche Bank nedavno podijelio experiencewhile analizira tehnologije i eksperimentiranje s njom u svojim inovacijskim laboratorijima. U on-line post, banka predložila je bio svjestan prekida blockchain će uzrokovati tradicionalnom bankarskog sustava, osim ako banke ne zagrliti ga prije nego je učinio štetu.

load...

Naslov Posta „Blockchain - Napad je vjerojatno najbolja obrana”, prilično objašnjava stav banke o toj temi. Uostalom, većina banaka su posrednici između dvije strane, ulogu koja će postati suvišan s pojavom peer-to-peer mreža.

Bankarska industrija nije jedina analizirajući ovu tehnologiju. Post Deutsche Banke je spomenuo da su neki od vodećih kreditnih kartica tvrtke, burzama, osiguravatelja i klirinške također žele imati koristi od ove tehnologije.

[Tweet_box dizajn = „default”] Deutsche Bank je svjestan prekida blockchain će uzrokovati tradicionalnom bankarskog sustava, osim ako banke ne zagrliti ga prije nego je učinio štetu. [/ Tweet_box]

Ključna prednost za provedbu ove tehnologije bi bilo bolje učinkovitosti, brže izvršenje i, iznad svega, sposobnost da se u realnom vremenu transactionsacross svijeta, dok istovremeno smanjuje troškove za banke.

load...

U članku autor Thomas Dapp, spomenuo da li banke preuzeti inicijativu, to bi moglo dati im veliku prednost u utrci za smišljaju nove financijske inovacije. Prvi korak u prepoznavanju potencijala, rekao je tehnologija bi se za banke da se integriraju u svoje interne sustave. Banke mogu zajedno surađivati ​​jedni s drugima osmisliti novi ekosustav, što će stvoriti digitalne rezervaciju klirinškog sustava kako bi se pomoglo klijentima vrhunsku uslugu u smislu brzine i ekonomičnosti. S obzirom da banke bi se oslanja na drugog, to bi uvelike smanjiti troškove za banke, jer nema anonimni vršnjaci će biti uključeni.

Nadalje, s budućnosti na umu, Dapp također govorio o tome kako bi banke mogle poslužiti kao skrbnici za kriptografskih ključeva. Bez obzira na to ne bude financijski korisno, gornja od klijenata da ste u mogućnosti koristiti druge usluge koje banka nudi, daleko nadmašuje bilo nedostataka.

Autor također sugerira da iako blockchain tehnologija je još uvijek u povojima, da se ne bi trebali prestati banke od eksperimentiranje s njom. Jedan od faktora koji će uvelike utjecati na tehnologiju koja će biti politički utjecaj da rukuje jer je njegova provedba će također utjecati na razne regulatornih tijela u igri.

Tehnološki rast mora biti ograničena ako se provode propise, ali za sada banke ne bi trebao oslanjati na regulatore, te stoga iskoristiti ovu priliku da eksperimentiraju s tehnologijom i otkriti aplikacije koje služe svojoj svrsi. Na kraju, to će osigurati banke su u stanju stvoriti svoje vlastite digitalne ekosustava.

Povezane vijesti


Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Bivša Bitcoinova razmjena Mt. Gox dobiva američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin