Barclays testiranje bitcoin tehnologije | Croatian.lamareschale.org

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Jedan od najvećih svjetskih banaka može biti u potrazi da se uključe u Bitcoin prostoru. Barclays, glasoviti britanski multinacionalna, pokrenut pilot program testirati bitcoins. Za sada, suđenja su samo na „proof-of-concept” fazi, što znači da je tvrtka samo zabada svoj prst u vodu, da tako kažemo, ali je jednostavna činjenica da je ogromna multinacionalna istražuje Bitcoin je dobra vijest.

Barclays je rad s razmjene Bitcoin Safello na projektu. CEO Safello je notesthat uključivanjem tier 1 banci u bitcoin, čak i ako je samo na proof-of-concept fazi, je dobar znak za valutu.

Naime, Barclays je u potrazi za istražiti kako blockchain tehnologija može poboljšati njegovu učinkovitost u sektoru financijskih usluga. Uz brzo Bitcoin nastajanju kao preferirani online plaćanje, mogućnost za tradicionalne banke raste.

Barclays i Safello će raditi zajedno kako bi se razviti platformu za plaćanje koji prihvaća bitcoins. U PoC fazi, platforma će samo olakšati donacije u dobrotvorne svrhe, ali je raspon usluga može se proširiti ako suđenja ići dobro.

Ovaj prošlosti ožujka Safello izabran je za Barclays 13 tjedna akcelerator programa. Safello bio samo jedan od deset tvrtki da bude izabran za tvrtke FinTech gasa, koji se vodi Barclays u suradnji s TechStars.

Safello već uspjela obraditi više od 6 milijuna dolara dolara vrijedan Bitcoin plaćanja, te je servisirati oko 20.000 kupaca. Iako je tvrtka osnovana tek u 2013. Godini, već je postao relativno veliki igrač.

Bitcoin polako raste više mainstream

Tradicionalni banke općenito su štit od bitcoin, čak i unatoč brzom rastu i usvajanja valute. Postoje mnogi izazovi za tradicionalne banke traže da se uključe sa cryptocurrency, uključujući i nejasne zakonske zahtjeve, valuta je vezati na Putu svile i drugih nezakonitih aktivnosti, kao i viših standarda izvještavanja.

Mnoge vlade su polako zagrijavanje Bitcoin je, međutim, čak i oni koji nisu dobrodošli u velikoj mjeri su preostali ambivalentan. Nekoliko američkih sudskih odluka su tretirani Bitcoin kao imovinskih vrijednosti, a time i zaslužuje pravne zaštite. Nedavno je kanadski Senat pozvao na lagani dodir na Bitcoin propisima.

Uz mnoge vlade činilo da prihvati Bitcoin i zbog veličine i vrijednosti Bitcoin industriji, to može biti samo pitanje vremena prije nego što sve više tradicionalnih banaka se uključe sa valuti.

Barclays najava napravio valove, ali u budućnosti ove vrste najavama mogao postati sve češći, kao sve više i više tradicionalne banke surađuju s Bitcoin sektoru. Za mnoge Bitcoin korisnika, povećana usvajanje moglo biti dobro.

Treba, međutim, upozorio da je Bitcoin bliži matici, pritisci za regulaciju i nadzor može montirati. Eliptični, još Bitcoin tech tvrtka, nedavno je objavio da je razvio softver koji će omogućiti bankama da pronađu identitet novčanike. Ove vrste kretanja mogla ugroziti samu prirodu anonimnosti teških, vlade bez Bitcoin valute.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji