Barry Silbert ide sve na Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Barry Silbert CEO Drugi tržištu danas je najavio da će biti koračni dolje kao CEO usredotočiti isključivo na Bitcoin.

Silbert e-poštom sljedeću izjavu:

Vjerovali ili ne, to je bilo prije deset godina da sam osnovao tvrtku koja će kasnije biti preimenovan SecondMarket. Tijekom proteklog desetljeća, SecondMarket je stekao ogromno iskustvo razbijanje otvoriti nova tržišta, kao što su privatna tvrtka zaliha, aukcija stopa vrijednosnice, stečajna potraživanja, zajednica banke zaliha te nedavno, bitcoin. Nadležnosti i naučene lekcije otvaranja tih tržišta je od neprocjenjive vrijednosti.

load...

Kao i sa svim startupima, imali smo neke sjajne uspjehe i neke jasne propuste. No, na tom putu, SecondMarket uspješno prebačen iz telefonskog bazi brokera od nelikvidne imovine u visoko skalabilna, proizvoda usmjerena organizacija koja je redefinirao kako privatne tvrtke i fondovi povećati kapital i omogućiti likvidnost za dionike. Imamo tržišni proizvod stane, fantastičan tim, rekordan broj privatnih kupaca tvrtka / fonda i vrlo su dobro pozicionirani za dugoročni uspjeh. Budućnost SecondMarket nikad nije bila svjetlija.

load...

Dok sam nikada nisu bili više uzbuđeni oko SecondMarket, ja sam izabrao da se presele na od dan-to-day upravljanje privatnog poslovanja tvrtka / fonda, tako da se mogu usredotočiti na 100% mojih energije na našem digitalnom valute poslovanja. Moja strast za bitcoin nije tajna, a mislim da je pravo vrijeme da se ovaj prijelaz. Namjera nam je formalno odvojiti dvije poslovne linije u prikladnom trenutku. U međuvremenu, ja ću ostati predsjednik i izvršni direktor naše matične holding.

Bill Siegel, koji je odigrao ključnu ulogu u razvoju i fokusiranja naših privatnih izdavatelja proizvoda, imenovan Privremeni predsjednik tog poslovnu liniju. Naši klijenti su u velikim rukama s Billom na čelu, a mi smo trčanje formalnu potragu za stalnog direktora za naše privatne poslovanja tvrtke u kojoj Bill je kandidat.

load...


Upoznajte tvrtku BCI, novu investicijsku tvrtku usmjerenu na blockchain pokrenuta od Cryptor TrustBitcoin je „blockchain tehnologija će biti važni za svijet kao Gutenbergova tiskarskog stroja i interneta.” Nova tvrtka upravo je pokrenula na temelju tog vjerovanja. Blockchain Investitor Inc (ili jednostavno BCI) je naziv nove digitalne platforme.

Cryptor Trustis ime iza BCI, A blockchain usmjerena ulaganja companythat namjerava postati glavni investitor u cryptocurrency ekosustavu.

Zahvaljujući Bitcoin revolucionarnom temeljne tehnologije „, po prvi put u povijesti možemo reimagine kako svijet posluje bez oslanjanja na posrednika„, rekao je Geir Solem, predsjednik na Cryptor Trust.

Novoosnovano društvo Blockchain Investitor dd održat će otvoren kripto ponudu od 50 milijuna dionica po škripac po vrijednosti dionica od 0,001 BTC - ukupno 50.000 BTC ili oko 12 milijuna $ - početkom ove srijede (6), a do 5. Lipnja.

„Svatko iz cijelog svijeta pozvani da sudjeluju”, objavila je tvrtka. Da bi postali BCI dioničar, investitori moraju kupiti najmanje 50 dionica (što odgovara 0,05 BTC ili 12 $). I, iako je minimalna, ulaganja nisu ograničeni na maksimalni iznos.

BCI računa s iskusnim timom savjetnika sa širokim znanjem o blockchain tehnologije, cryptocurrencies i fintech svemira, kao i međunarodni investicijskog bankarstva, korporativnog ustroja i upravljanja.

Blockchain Investitor Inc „namjerava izdvojiti većinu svog kapitala u nastajanju vođa s jedinstvenim vrijednost propozicija i vrlo talentiranih upravljanja timovima”, navodi se u priopćenju. Tvrtka planira zadržati svoje udjele govore u Bitcoin i drugim altcoins, odluku koja bi mogla pozitivno utjecati na kripto tržište.

BCI je kratkoročni planovi uključuju razvoj portfelja premijera ulaganja s 3 do 5 godina roku, dok je „istovremeno pružajući industriji s dostupnosti dugoročnog kapitala.”

Tvrtka također planira integrirati blockchain aplikacije u svojim temeljnim operationsin područjima kao što su kripto sigurnost, pametne imovine, plaćanja i peer-to-peer platforme za trgovinu / razmjenu dionica i prijavu za dioničara baze.

Da biste saznali više o BCI možete posjetiti Cryptor Zakladino web-lokaciju i čitati dostupnu prospekt o novoj tvrtki.


Peking već ima bar koji prihvaća BitcoinCaffe & Bar 2ndPlace je naziv prvog bara u Pekingu, Kina kapitala, koji prihvaća cryptocurrency. Mali Objekt se nalazi u poslovnoj zgradi, u studentskoj četvrti Wudaokou.

Prema tom Redditor, pića i atmosfera su super, pa ako ste u Pekingu ih posjetiti. Možete pronaći 2ndPlace u Haidian Distriktu, Wudaokou, Huaqing Jia Yuan, Kućni broj 7, 1602c.


Članarine belgijskih Parti Libertariena sada se mogu platiti putem BitcoinaSada možete postati član ili podržati rad belgijskog Parti Libertarien (Libertarian stranka) s Bitcoin pomoć.

Međutim, odluka može biti više simboličan nego što se čini, u skladu s ovom porukom (na francuskom) objavljenom na internetskoj stranici stranke. „The Parti Libertarien poziva na kraju državnog monopola na currencyand otvaranju proizvodnju novca privatnih aktera”, piše skupina.

Stranka podržava „zdrave valute koje zadovoljavaju potrebe gospodarskih subjekata, a ne vlade”. Kao što je navedeno u poruci, „pojava digitalnog novca je premijer primjer dynamismthat može proizaći iz monetarne slobode. Želimo podržati ovu inovaciju”.

Uz skupštini zakazanoj za 11. Studenog, stranka pruža svojim članovima mogućnost plaćanja članarine u Bitcoin, kako bi prisustvovali događaju i pomoći da se odobravati program za izbore u svibnju 2014. Godine.

Postati član Parti Libertarien košta 0,2 BTC, ali 0,4 BTC će vas pretvoriti u dobročinitelj. Naknade se može platiti pomoću adresa 1LBjY5Ye9h1UF5mm6WLfaYFDrAprhSqkqd.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici