Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Do sada, gotovo svi u Bitcoin svijetu zna pčele Brothers, od Cache Valley, Utah. Sa samo 14, 13 i 10 godina, su braća Nate, Sam i Ben Huntzinger su vjerojatno najmlađi cryptocurrency poduzetnici na planeti.

load...

Njihov uspjeh je počeo gotovo slučajno, kada su dječaci uhvatili košnicu pčela prije nekoliko godina. U to vrijeme, oni nisu ni zamisliti da je ovaj događaj će promijeniti njihove živote: to je bio početak svoje male tvrtke, a kasnije i zdrave „opsesiju” s digitalnom valutom.

Biti homeschooled, braća Huntzinger imali mnogo slobode za eksperimentiranje u svojoj novoj strasti (stvaranje vlastite recepte, na primjer), dok nisu otkrili Bitcoin i posao je dobio još zanimljivije.

load...

„Jedan od razloga zašto smo izabrali da homeschool je da imaju slobodu da nauče ono što djeca žele i zabavite se radi. Nitko od nas ne zna ništa o kriptografiji, pa nakon što smo ga naučiti previše, ali nadam se uskoro da se mogu naučiti bez nas. Ovo putovanje učenja o pčelama, pokretanje poslovanja, a sada svijet cryptocurrency je velika avantura učenja za cijelu obitelj”, objasnio roditeljima.

Prema Craig i Kami Huntzinger, „dječaci su naučili o investiranju, kamate, tržišta i susreli ljude online iz cijelog svijeta. Trenutno imamo reevaluate naše poslovanje, jer je to dovoljno našeg vremena, da druge potrage kao kriptografija učenje i programiranje teško raspored u. Mi nismo sigurni gdje se to događa, ali su otvoreni za nove ideje i revolucionarne načine razmišljanja”.

load...

Bitcoin ispitivač razgovarao s pčelama Brothers znati više o njima i njihovom poslovanju. I pogodi što? Oni su već minirana svoj prvi Bitcoin!

Kako ste otkrili Bitcoin?

Pčele Brothers - prijatelj ili naše koji smo se susreli tijekom Ron Paul predsjedničke kampanje nam je o tome. On nam je rekao kako to ne može biti napuhan od strane bilo tko, jer nitko nije bio zadužen za to. U to vrijeme, bili smo razmišljati o prodaji našeg meda stvari na internetu, pa smo počeli učiti više o Bitcoin.

Što mislite je tako veliki o tome?

Mislimo da je to stvarno cool da možete obavljati s njom sve s bilo kojeg mjesta u svijetu tako brzo.

Kako ste se odlučili za početak prodaje svoje proizvode i prihvaćanje Bitcoins?

Bili smo previše zauzet da bi naučili kako moje, i sve naše novca vezan uz Pčele Brothers. Tada smo shvatili da svi oni rudari treba nešto pojesti. Možda su željeli naše proizvode od meda. Već smo prodavati naše stvari na tržnica i odlučili smo možda i pokušati ga prodaje za Bitcoins. Objavljeno smo na bitcointalk foruma.

Da li prihvatiti samo Bitcoin online ili također osobno?

Možemo ga prihvatiti u našem tržnica, ali nikada nismo imali tko to još. Još uvijek je potrebno da biste dobili smartphone pa ne možemo prihvatiti samo Bitcoin, ali i provesti ga u osobi.

Znamo da ste već minirana svoj prvi Bitcoin. Kako ste dobili u rudarstvu i koja tehnologija koristite?

Mi smo potpuno novi za rudarstvo i tek sada uče o tome. Prošli tjedan smo dobili 10 Erupters, i nadamo se do kraja mjeseca dobit ćemo 320 AVALON čips. Sumnjam da će napraviti profit, samo želimo naučiti kako to učiniti.

Što mislite o budućnosti Bitcoin?

Mislim da će i dalje rasti kao što više ljudi uče o tome. Još uvijek se osjećam kao novorođen, ali se zabaviti učenje o tome, a Bitcoins su lakše koristiti za naše poslovanje od učenja kako koristiti kreditne kartice i plaćanje članarine.

Povezane vijesti


Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine