Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Ako Belgijski središnja banka osjeća neslužbeno pozitivno o Bitcoina prije tjedan dana, mnogo se toga promijenilo u nekoliko dana. Narodna banka Belgije (NBB) i belgijski financijskih usluga i tržišta Authority (FSMA) nedavno su izdali zajedničko priopćenje protiv Bitcoin.

Poruka upozorava investitora o opasnostima od ulaganja u cryptocurrencies. Oba tijela su zabrinuti Bitcoin sve većeg popularityand stresa činjenica da je digitalna novca nema propis ili službeni nadzor, problem proširiti i na digitalne novčanike i razmjene.

Prema NBB i FSMA, citirao Coindesk, postoje „ozbiljni rizici vezani za virtualni novac”. Glavni one navedene izjavom su se narušavanja sigurnosti i mogućih napada, rizik od prijevare, visokoj volatilnosti koje mogu dovesti do značajnih financijskih gubitaka, nedostatak regulacije i nadzora državne preko tečaja i činjenici da digitalni valute nisu zakonsko sredstvo plaćanja.

Nakon objavljivanja ove izjave, Belgija Bitcoin Udruga izdaje napomenu da ovo upozorenje je vrlo sličan drugima nedavno izdane od strane državnih agencija u drugim europskim countriesand da još uvijek ostavlja prostor za Bitcoin rasti u zemlji.

„Belgija Čini se da je vodeći na putu u Europu, pokazujući da veće tvrtke može integrirati Bitcoin u njihove metode plaćanja s lakoćom, kao što je nedavno pokazao mobilni telefon operater mobilne Vikinzi”, dodao udruge.

Belgijski mobilnog operatera mobilne Vikinzi, koja posluje u Belgiji i Nizozemskoj, nedavno počeli prihvaćanja Bitcoin plaćanja i očito je prvi posao u tom području da bi takav potez. Isplate cryptocurrency može se koristiti na vrh gore kredit ili kupiti nove SIM kartice, kao i poklon bon.

„S ovom novom načinu plaćanja, Mobilni Vikinzi predviđa potražnju svojih ranih, koji su bili ne samo prvi pridružiti Mobile Vikinzi, ali su često prvi kupiti Bitcoins, a sada žele da se u gotovini te virtualni novac”, objasnio priopćenju objavljenom od strane tvrtke.Berlinske tvrtke prihvaćaju digitalnu valutuSjećaš se kad smo razgovarali o četvrti u Berlinu u Kreuzberg, na mjestu s najvećom koncentracijom trgovaca koji prihvaćaju Bitcoin? Zahvaljujući ovom i drugim mjestima diljem kapitala Njemačke, Berlin postaje „dom” u cryptocurrency.

Uzmimo za primjer neformalnog osnivanja Lekkerurlaub Notaufnahme, naziv koji se može prevesti kao „ukusan odmor Hitna upis”. Ovaj posao je sedmi Bitcoin usvojitelja u Graefe susjedstvu, na Kreuzberg. Tamo možete platiti za kavu ili za noćenje s digitalnim novac.

Noćenje košta oko 0,4 BTC po osobi, ekvivalent 53 $. Do sada, samo jedan kupac platio za obrok s Bitcoins, ali usvajanje cryptocurrency bila je nedavna izmjena.

Cassandra Wintgens, nositelj Lekkerurlaub Notaufnahme, misli Bitcoin „je uzbudljivo. Ne trebamo banke za Bitcoins. Oni su nam samo blatiti o ionako i ne učiniti ništa za male poslovne ljude”.

Vlasnik tvrtke ne razmišljaju o usvajanju Bitcoin dok Joerg Platzer, vlasnika obližnjeg restorana Soba 77, nagovoriti ju. Platzer je korištenjem Bitcoins dvije godine i vidi se samo prednosti, pogotovo zato što je sada izbjegavajući teške kreditne kartice pristojbe. Danas oko 10 posto Soba 77 klijenti već plaćaju svoje račune s cryptocurrency.

Poduzetnik kaže da nikada nije bio zabrinut s fluktuacijama u Bitcoin-a vrijednosti. U stvari, on je predvidio da, s vremenom, sve više poduzeća u Graefe susjedstvu uskoro pridružiti digitalni novac. „Bitcoins su novac od budućnosti”, tvrdi. Njegova prognoza je bio u pravu, a sada, očekivanja su još veća, jer se sve više poduzeća počinju da se pridruže Bitcoin.

Preko gulf-times.com


Kladite svoje digitalne novčiće u novi online casino BitoombaBitcoin Examinertalked nedavno o tome kako Bitcoin može pomoći online kockanje web stranice raste i ovdje je dokaz da su došljaci klade na najtoplijeg cryptocurrency vani. Bitoomba je najnoviji kockanje web Bitcoin na internetand je spreman primiti igrače i „pružiti najviše nevjerojatan i praktično iskustvo” na njih.

Kako je navedeno u priopćenju, Bitoomba koristi „prednosti koje Bitcoins imati u svojoj najvećoj da kockanje iskustvo bilo koji igrač na internetu lakše, uzbudljiv, a put bolji u odnosu na druge kockanje Bitcoin”. Usluga tvrdi da se bolje i sigurnije jer ne zahtijeva da svaki korisnik može registrirati kako bi se početi igrati „igrač daje osobne podatke, čak i e-mail adresu, je ne-ne”.

Osim toga, pravila su vrlo jednostavna. Prvo, korisnik mora postaviti svoje oklade na bilo koju igru, a zatim skenirajte QR kôd poslati Bitcoins na wallet adresu i, konačno, samo čekaju potvrde oklade.

Na web stranici nudi različite vrste igara kao što su rulet, lutrija ili utora, kao i „tombole u kojem možete dobiti nevjerojatne Bitcoins nagrade”, a također sportske oklade.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Bivša Bitcoinova razmjena Mt. Gox dobiva američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju