BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati | Croatian.lamareschale.org

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

Jučer je u drugom okretaju DIP odnosu Butterfly Labs sudac Brian C. Wimes odobrio prijedlog kako bi se omogućilo prodaja Butterfly Labs bitcoins početi izgradnju gotovinu razine za potencijalne povrata kupca. Privremena prijemnik Eric L. Johnson zapečaćenu zahtjev (nije dostupno javnosti) na 29. Listopada na suca traži mogućnost za početak likvidiranja bitcoins leptir Labs.

load...

Točne podatke ostati skriven od javnog uvida zbog zahtjeva navodi na sudu,

U prilog svom pokretu, privremeni prijemnik navodi da je osnovni prijedlog sadrži osjetljive i vlasničke informacije o stečaju nekretnine.

Prijedlog je odobren i sud je naredio da se Privremeni prijemnik sada mogu početi likvidacije kovanice s čitanjem pokreta u dijelu,

Nalog je također ovlašteni Privremene prijemnik na „početak uspostave adekvatne novčanu rezervu za pokriće potencijalnih obveza za povrat. U tom smislu i pod nadzorom privremenom prijemnik, sljedeće radnje mogu se pojaviti odmah.. Pretvorba stečaju tuženika znatne Bitcoin gospodarstava u gotovini na sustavan i obrazložen razini.”

load...

[...]

Propisano Privremeni Red zahtijeva od svih stranaka da „surađuju u prijenosu stečaju okrivljenika bitcoins na sudu kontrolirani Bitcoin novčanik, prema uputama i pod nadzorom Privremeni prijemnik. Privremeni prijemnik može angažirati nezavisne stručnjake i / ili izvođačima, kao što smatra potrebnim, kako bi se osiguralo sigurno i siguran prijenos bitcoins.”

[...]

IT je naređeno da se privremena prijemnika predloženi protokol za prijenos sadrži metodologiju za prijenos bitcoins održati u stečaju optuzenog leptir Labs Inc (BFL) 's Storage novčanik na sud pod kontrolom Bitcoin novčanik,

Dva dokumenta ostati pod pečatom od trenutka kad je prijedlog bio napravljen pozivajući sud da privremenom prijemnika do vremena prijedlog bio odobren od strane suda. Novac Vatra je saznao da dokumenti sadržavaju financijske izvještaje o imovini tvrtke u jedan Bitcoin novčanik i druge koja podatke o sudu kontroliranim Bitcoin novčanik. Obje od tih dokumenata će ostati pod pečatom i daleko od očiju javnosti za sada.

load...


Najveći Bitcoin Expo još - i možete dobiti besplatno!Ja sam bio na nekoliko Bitcoin Sajmovi / konvencija i čini mi se da naučiti nešto novo svaki put. Problem je u tome što je preskupo da prisustvuju jednom - obično oni ne održavaju u mojoj zemlji pa moram preletjeti, štoviše troškovi ulaznica u prosjeku nekoliko stotina dolara.

Kripto Novac Expo je 100% besplatna

Po prvi put u povijesti, virtualni Bitcoin Expo će se održati 5. Prosinca u 11 sati EST. Kripto Novac Expo je besplatan za sve online događaj gdje možete upoznati, družiti, pa čak i predstaviti svoje Bitcoin ideje. Djeluje baš kao i bilo koji drugi expo s virtualnim štandovima, izložbenim dvoranama i predavanja za vodeće industrije Bitcoiners. A najbolja stvar o tome je da je to potpuno besplatno.

Saznajte više o Bitocin kroz svoj virtualni avatar i

Expo radi kao „virtualni život” igre. Među različitim razgovora možete naći teme kao što su Bitcoin bankomata, pravnim aspektima Bitocin, zašto bi kupiti sa Bitcoin, Bitcoin za početnike, itd Također tu će biti mnogo govornice raširena diljem expo, tako da možete dobiti odgovore od predstavnika razlikuju tvrtke. Evo mali teaser kako će izgledati:

Pobrinite se da spasi svoje mjesto danas

Prijavom na izložbi je prilično ravno naprijed, samo otići na web stranicu i kliknite na gumb „dobiti ulaznice” na gornjem desnom kutu. Također možete dobiti dodatne informacije u vezi zvučnika, sponzorima i dnevni red. Također ću se predstaviti uvod u Bitcoin na izložbi tako da se nadam da se vidimo :)


Bill želi učiniti kriptoskorte u potpunosti legalno u KalifornijiPrema kalifornijskom trenutnom zakonu, Bitcoin i sve ostale digitalne valute sada se može smatrati nelegalnim u North-američke države. Međutim, zakon je nedavno poslan Senata bankarstvo i financijske institucije odbora može biti odgovor da se to promijeni.

U dokumentu pod nazivom „AB-129 Zakonita novca: alternativna valuta” - što namjerava izmijeniti odjeljak 107 od trgovačkih društava kod - prvo je uveden prije mjesec dana od strane člana Državni zbor Kalifornija i predsjednik na bankarstvo i financije, Roger Dickenson. Prema Bitcoin Magazine, zakon navodi da je „trenutni zakon koji zabranjuje izdavanje ili kruženje ništa, ali zakonitog novca u SAD-u ne zabranjuje izdavanje i korištenje alternativne valute”.

Najnovija akcija iz mjenice je izmjena ukazuje na to da je poslan Senata odbora 6. Veljače, nedugo nakon što je jednoglasno odobren od strane lokalne skupštine 29. Siječnja s 75 pozitivnih glasova, a nula negativna. Preostalih pet glasali prisutni / nije glasovao.

Službena analiza zakona navodi se da je dokument pojašnjava „promjene u trenutnom zakonu kako bi se osiguralo da se različite oblike alternativne valute kao što su digitalne valute, bodova, kupone, ili drugih objekata novčanu vrijednost ne krši zakon kada se koriste te metode za kupnju robe i usluga ili prijenos plaćanja”.

Osim toga, zakon i čini se da prepoznati Bitcoin kao znak freedomsince analiza smatra „Zajednica valute” „oblik političkog protesta kao neke zajednice koje koriste takvu valutu učiniti u znak protesta monetarne politike SAD-a, ili velikih financijskih institucija”, Ipak, zakon izričito ne bi Bitcoin slično zakonsko sredstvo plaćanja, jer zabranjuje osobu „od njega zahtijeva da prihvati alternativne valute”.

Ovaj novi korak prema prihvaćanju slijedi neobičan prekid i-odustajanje ordersent sredinom 2013. Godine po Kaliforniji Odjela za financijske institucije u Bitcoin Zaklade. Redoslijed optužio organizaciju provođenja aktivnosti prijenosa novca u državi bez odgovarajuće dozvole.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne