Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici | Croatian.lamareschale.org

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Bitcoin korisnici su trenutno u mogućnosti provesti svoje cryptocurrency u nekoliko objekata koji uopće ne prihvaćaju ovu vrstu valute. Zasluga, u ovom slučaju, pripada nekim tvrtkama koje omogućuju ljudima da kupi poklon e-razglednice sa Bitcoin a zatim ih koristiti u stotinama različitih trgovina i restorana. EGifter je jedan od tih platformi! Tvrtka sa sjedištem u New Yorku, nedavno je dodao Walmart na svoju listu merchantsand pomaže donijeti Bitcoin u mainstream.

load...

EGifter osnovana je 2011. Godine kako bi revolucionirati čin darivanja, otključavanje potencijala društvene i mobilne trgovine. Platforma je postao Bitcoin dušo, nakon odluke da prihvati cryptocurrency kao oblik plaćanja za svoje e-kartica i to je razlog zašto Bitcoin ispitivač odlučio razgovarati s Billom Egan, eGifter marketinga VP, koji je odgovorio na naša pitanja.

load...

Provedba Bitcoin plaćanja bio je jedan od početnih ciljeva projekta?

Bill Egan - Bitcoin je na Putokaz od prvog dana. Mi volimo biti na čelu tehnologije, a pruža veliko iskustvo za naše klijente, tako Bitcoin uklapa u. Kao što smo postali više bave Bitcoin i zajednice, postali smo vrlo uzbuđeni sa svojim mogućnostima i postali zalaže se.

Kako jednostavno je dobiti poklon karticu kroz platformu?

Vrlo. Ako jednostavno kupujete eGift karticu za sebe, možete odabrati karticu, postavite iznos i naplata. Kartica se zatim šalje na svoj eGifter novčanik, na računalu i mobilnom uređaju. Mnoge marke i omogućiti korisnicima da jednostavno predstaviti karticu u njihovom eGifter novčanik na svom mobilnom uređaju kad pogledaju u cigle i mort trgovinama. Nema više izgubljene ili zaboravljene kartice. Vjenčanje ih na društvenim mrežama i pozovete druge da doprinesu je također vrlo lako, pa čak i više zabave.

load...

Koje su značajke koje vam mogu odvojiti od drugih sličnih platformi?

EGifter ima nekoliko differentiators od ostalih igrača vani. Imamo vrlo jake skupine Vjenčanje sposobnosti. Također nudimo i bogato iskustvo multi-media s animiranim eGreeting kartice i video poruka. Također donosimo na širem raznih marki.

Već imate neke masivne marke raditi s vaše tvrtke, ali ono što su vaši planovi za budućnost?

Mi stalno dodavanje novih brandova u aplikaciji. U posljednjih nekoliko samo dana smo dodali: Alamo Drafthouse, Steinmart, Tony Roma, Omaha odresci, Bartell, Brookstone, American Airlines, Bed & Breakfast.com, plovni nagrade, Global Hotel kartica (po Orbitz), Golfsmith Hyatt, Maui Jim, Shutterfly, Zales i Zeevex.

Onaj koji je napravio najveću senzaciju u Bitcoin zajednice do sada je Walmart, jer dodaje mogućnost kupiti namirnice i plina s Bitcoin na jednostavan i ekonomičan način. Kada smo prvi put objavio da smo prihvaćanjem Bitcoin kao plaćanje za naše više od 100 marki Poklon kartice, odgovor iz Bitcoin zajednice bio velik. Čuli smo od puno različitih smjerova da zajednica htjeli jednostavan način za kupnju osnove kao što su namirnice i plina s Bitcoin. Imamo pravo na to. Ovo je tek početak.

Ima li kakvih buduće značajke ili projekte koji možete otkriti?

Ne možemo dopustiti mačka iz vreće odmah, ali radimo na dobivanje neke brandove koji će zaista biti uzbudljivo na Bitcoin zajednici. Slušamo ono što želite i naporno rade kako bi ga dobiti.

Kako eGifter vidi budućnost Bitcoin?

Mnogi od nas u eGifter bili uključeni u drugom stavljanja u pogon u vrlo ranim danima Interneta. Vidimo istu vrstu potencijala s Bitcoin. Utjecaj može biti dalekosežne i vrlo smo uzbuđeni da se rani igrač u igri.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova alternativa Bytecoin slavi prvi blok, najavljuje nove značajke

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara