Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates | Croatian.lamareschale.org

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Danas poslijepodne, filantrop i istaknuo Microsoft osnivač Bill Gates je pitao što misli o bitcoin tijekom Reddit AMA sjednici.

Reddit korisniku dirtbikerr450 pitao gospodina Gatesa,

Koje je vaše mišljenje o bitcoins ili cyptocurency u cjelini? Također Posjedujete li sebe?

G. Gatesresponded sa svojim feelingsregarding bitcoin i poteškoće s kojima se suočavaju ga koriste unutar Gates Foundation,

Bitcoin je uzbudljiva nova tehnologija. Za naše Zaklade poslu radimo digitalnu valutu pomoći siromašnih dobiti bankarske usluge. Mi ne koristimo Bitcoin posebno iz dva razloga. Jedan od njih je da su siromašni ne bi trebao imati valutu čija je vrijednost ide gore i dolje puno u odnosu na njihove lokalne valute. Drugo je da ako se pogreška čini u koji ćete platiti onda morate biti u mogućnosti da ga preokrenuti tako da anonimnost ne bi uspjelo.

Ukupni financijske transakcije će dobiti jeftinije pomoću radimo i Bitcoin povezanih pristupa.

Pazeći da to ne pomaže teroristima je izazov za sve nove tehnologije.

Gospodin Gates izjavio je da, dok je Gates trenutno koristi digitalnu valutu, problemi s volatilnosti i nedostatak transakcija preokret čini tehnologija neupotrebljiv za posebne namjene Zaklade sa siromašnima i underbanked. Na pitanje da li su njegovi osjećaji u vezi Bitcoin promijenilo u posljednjih godinu dana je naveo,

Daleko smo bliže dobivanje ove digitalne valute u siromašnim zemljama. To je bila godina velikog napretka. Nadamo se da ćemo imati Indija i Nigerija će u sljedećih 2 godine, ako sve bude u redu. Kenija i Tanzanija i Bangladeš narasla puno iako su ti sustavi još uvijek potrebna neka poboljšanja.

Čini se da je gospodin Gates je vidio neki napredak u posljednjih godinu dana u vezi digitalne valute, ali ne osjećam Bitcoin posebno je spreman za korištenje u Gates Foundation kao od još.Alat za cijepanje Bill-a već radi s Bitcoinom i pivoHvaljeni Bill-cijepanje alat BillPin dobila je najveća značajka ažuriranja ikad, a tu je dobra vijest: sada radi s Bitcoins!

Iako je aplikacija samo pokrenut manje nego prije godinu dana, to je već uspjeh. Zato je tim, pod nazivom Pinchos, obnovljeno usluge Singapore-based: sad, to može podijeliti račun u 40 različitih valuta, a jedan od njih je digitalni novčić. S druge strane, oni su također uzeti u obzir pivo kao valutu... Komičari, u Pinchos.

Dakle, sljedeći put kada koristite BillPin, od vas će biti u mogućnosti odabrati svoj vlastiti valutu podijeliti račun. Također možete „pin svoje prijatelje za one piva su ti dugujem nakon ludog noćnog provoda”, prema programere.

Ovaj novi ažuriranje također popravlja druge karakteristike kao što su brzina aplikacije. Pinchos tvrde da, sada je usluga „plamen brzo”.

Za sada, aplikacija počinje s ukupno 40 valuta, ali ako ne možete pronaći svoj nacionalni novčić tamo poslati savjet timu programera (s).

Da biste saznali više o novom BillPin ažuriranja, posjetite službeni blog tvrtke. Ovaj novi ažuriranje također popravlja druge karakteristike kao što su brzina aplikacije. Pinchos tvrde da, sada je usluga „plamen brzo”. I zapamtite da, sljedeći put kada imate piće s prijateljima, možete već podijeliti račun u Bitcoins!


BIPS jarke Mt. Gox i odabere BitstampMt. Gox je kroz puno u posljednjih nekoliko mjeseci. Nakon problema s bankama i regulatora, sada plaćanje procesor BIPS je napustio Japan-based razmjenu i izabrao Bitstampto ga zamijeniti.

Mt. Gox se bori da zadrži titulu najvećeg razmjene Bitcoin na svijetu, a to su loše vijesti se ne događa da bi tvrtka, jer BIPS raste puno. Danski je tvrtka nedavno je nastupila u Bitcoin ispitivač zbog nove službe Danske Bitcoin.

Dva-godišnja plaćanja procesor, sa sjedištem u Kopenhagenu (Danska), zapravo se smatra najveći pružatelj Bitcoin plaćanja u Europi. Tvrtka, osnovana od strane Kris Henriksen, bio je korištenjem Mt. Gox pretvoriti između fiat valute i Bitcoin do sada, ali je donio odluku da promijeni u posljednjih nekoliko dana. Razlog? Mt. Gox je spor... Kako je broj prodavati naloga stalno raste po Bitstamp sa sve više i više trgovaca grli kripto-plaćanja, razmjena i dalje je spora kada je u pitanju proces povlačenja sredstava, objasnio je BIPS.

Kris Henriksen nije dao brojeve ili specifične podatke, ali osnivač plaćanja procesor kaže da je rad s Mt. Gox postaje nemoguće. „U BIPS‘slučaju, svaki povlačenje imao čekanju razdoblje od osam tjedana. To je poražavajući na BIPS’fiat tampon, kao što smo obradili povlačenja sredstava u 1 do 5 radnih dana”, rekao je on. A onda Bitstamp došao, obećavajući kako bi ga brže.

Dodavanje tu promjenu novijih problema na Mt. Gox, razmjena drži gubi udio na tržištu. Ovaj tjedan, na primjer, volumeni trgovanja na Bitstamp popela iznad onih doći japansko-Burze.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta