Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice | Croatian.lamareschale.org

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Možete dobiti strašan poklon kartice sa Bitcoin ponuditi ovaj Božić, to je već realnost. No, ono što sadašnji moglo biti bolje za kripto-novorođen ili iskusnog Bitcoiner nego... Više digitalne valute?

load...

Osnivači Amsterdam-based tvrtka Bit4coin, osnovana je u studenom, je taj isti misli, tako da je nova platforma je sada ti nudi priliku ofgetting Bitcoin poklon kartice staviti pod drvetom.

Postoji nekoliko razloga za ići za ovu opciju umjesto izravno kupuju virtualne valute, jedan od njih je nedostatak riziku dok kartica je otkupljen od strane novog vlasnika. Osim toga, prema Bit4coin, denominacija u eurima je i mogućnost da će pomoći pridošlice bolje razumjeti kako se vrijednost Bitcoin radi.

load...

Vjerujemo da okretanjem apstraktni tehnologije kao što su virtualne valute u fizičkom stavke kao poklon bon, izrađujemo Bitcoin mnogo više dostupni za nove korisnike.

Bit4coin osnivači

Ako ste zainteresirani za miješanje tih različitih poklon kartice sa svojim drugim božićne darove, možete posjetiti web stranicu tvrtke i oni će poslati karticu na Vašu adresu. Kasnije, primatelj kartice izravno mogu otkupiti putem web određene usluge. Do sada, 100 $ kartica je najbolji prodavatelj, ali postoje i druge opcije u vrijednosti $ 25 i $ 50.

Dva Osnivači Bit4coin - koja je već osvojili klasifikaciju srebrne člana, koju dodjeljuje Bitcoin Zaklade - nedavno prešao barijeru od 500 prodanih poklon kartice. Tvrtka trenutno fokusira na Europu, uglavnom zato što se može prihvatiti samo isplate nastale putem bankovnih transfera, ali je njihova služba namjerava doći do novih tržišta u bliskoj budućnosti.

load...


BitAngels su ovdje kako bi pokrenuli i zaštitili startup kripto valuteZnate li što BitAngels su? Kao što ime gotovo govori, oni su dio prve multi-gradskoj anđeo ulaganja mreže i inkubator, projekt koji ima misiju poticanja i podupiranja Bitcoin startupima.

Ideja se rodila i pretvorena u stvarnost, zahvaljujući više od 60 investitora, koji su udružili snage kako bi stvorili BitAngels. Osnivač Engine.co, David A. Johnston, osnivač SocialRadius i Martketwire Michael Terpin, i anđeo investitor Sam Onat Yilmaz su glavni lica projekta. Oni su bili ti koji su postavili investicijskom društvu, s ciljem poticanja poduzetništva u valutnoj svemiru digitalni.

TechCrunch navodi da je ova tvrtka izgrađena početni fond od 6,7 milijuna $. A, sada, novac će biti uložen po stopi od oko 20.000 $ po pokretanju sustava.

No, ovaj projekt nije samo o novcu, budući da je tvrtka također će se podržava i mentoriranje startupima u svojim uredima nalazi u Austinu, San Franciscu i New Yorku.

Prema našem mišljenju, to se čini veliku ideju kako bi poboljšao pojavu novih tvrtki povezanih s cryptocurrency svijetu!

Preko itproportal.com


Bitbar pomaže svim barovima i pubovima da lako prihvatiti BitcoinTu je novi optimizirana za mobilne uređaje site koji sada omogućuje stvarnom svijetu barovi prihvatiti cryptocurrencyas način plaćanja. Ime ove inovacije, stvorio online društveni klub za grupiranje je Bitbar.

Svi potrošači morate učiniti je pronaći jedan od barova pomoću sustava putem integriranog Google karte i izvršiti narudžbu putem bitbar.io pomoću tajnu nameprovided program. Zatim, oni platiti Bitcoin i dobiti piće pod pseudonimom.

To je „bar budućnosti”, Tom Brown, programer iza Bitbar, kaže. Prema suosnivač grupiranje, ovaj sustav „želi poigrati sa svim aspektima valuta u budućnosti”.

Do sada, Bitbar već se udružio s više od 300 barsin 23 različitih gradova u SAD-u, MobileCommerceDaily.com izvješća. Neke od tih cigle i morta poslovanja nalaze se u Bostonu, New Yorku, Miamiju, Los Angelesu i San Franciscu.

„Barovi dobili dodatne poslove od potrošača koji su zainteresirani za Bitcoin”, rekao je Brown i dodao da su „potrošači mogu daljinski kupiti piće za sebe i svoje prijatelje u sekundi koristeći jednostavne QR kodova”.

U vrijeme pisanja, Bitbar Web stranice je sportski poruku na kojoj je pisalo: „Dogodilo se da smo više od kapaciteta - Navrati sutra”, iako je cijena koktela - bio prikazan - koji može varirati u skladu s promjenama u Bitcoin je cijena po platformi. Za sada, ako želite naručiti piće kroz sustav, fiksnoj cijeni is.01 BTC.


Bitcoin već ima svoj bankomatDva poduzetnika iz New Hampshire stvorili različite bankomat. To se zove „The Bitcoin Stroj” i pretvara dolara u Bitcoins.

Zach Harvey i Matt Whitlock ideja je prodati ovaj inovativni uređaj za barove, restorane i druge businessesin Sjedinjenih Američkih Država, ubrzanja integracije digitalne valute u tradicionalnoj trgovini.

To Bitcoin bankomat prihvaća novčanice i odmah pretvara ih u Bitcoins, s obzirom na trenutnu tečaj na trenutak i polaganja sumu na računu.

Novi uređaj koristi isti princip vrednovanja kao automata. Prema Zach Harvey, „to je čak i lakše nego samo po redovnom bankomat. Vjerojatno bi mogao to učiniti u oko pet sekundi. Ono što bi najduža će biti zakon validator uzimajući u dolar”.

Dva poduzetnici su partneri u tvrtki Lamassu Bitcoin Advisors, sa sjedištem u New Hampshireu. Oni u nadi da će komercijalizirati ovu neobičnu bankomat od prodaje ga za maloprodajne tvrtke. Budući da su neke tvrtke i trgovci počinju usvojiti Bitcoin, uzimajući jedan od tih ne može biti loša ideja.

Preko cnet.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije