Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica | Croatian.lamareschale.org

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Ako ste bili jedan od ljudi koji su dobili poklon karticu s Bitcoins unutar za Božić, da ćete želite čitati ovaj članak. Bit4coin, tvrtka koja je napravio ovu ideju u stvarnost, značajno je porastao tijekom prosinca, a već je prodan u više od 1000 poklon kartice.

load...

Tijekom tih prvih mjeseci djelovanja, Amsterdam-based tvrtka procjenjuje da 60 posto od karata prodanih su kupili i otkupljeni od strane iste osobe, dok je preostalih 40 posto je bilo ponuđeno kao danas. "Zanimljivo, većina otplata nije dogodilo na Boks dan ili 26. Prosinca, ali je 2. Siječnja”, rekao je Dolf Diederichsen Bitcoin Examiner.

Većina narudžbi je došao iz Francuske, a slijede Velika Britanija, Njemačka, Italija i Španjolska.

load...

„Francuska na prvo bio iznenađujući za nas jer smo bili dostupni samo na engleskom jeziku u to vrijeme. Kupci iz SAD-a, nažalost, imaju teško vrijeme plaćati na naš bankovni račun u Nizozemskoj, s obzirom na iznimno visok međunarodni naknada bankovnog prijenosa”, tvrtka predstavnik dodan.

A što je s „egzotične” naloga? Pa, Bit4coin čak obrađuju poklon karticu za kupca na Grenlandu, ali najbolji tekst, prema Diederichsen, došao iz medija i design tvrtka iz Njemačke. „Direktor nam se obratili za kupiti veliki skup € 100 poklon kartice kako bi ih dati svojim zaposlenicima. Tko ne bi želio raditi za tvrtku koja se daje Bitcoins za Božić?”, Upitao je.

Za sada, poslovanje je usporilo, što je prirodno s obzirom na kraju blagdana, ali ravnoteža je vrlo pozitivan. Dolf tvrdi tvrtka je „više nego zadovoljan” s tim brojevima. Međutim, s 2014 ovdje, to je vrijeme kako bi poboljšao uslugu s novim idejama.

load...

Prije svega, Bit4coin samo dodao dva nova jezika na uslugu, nizozemski i njemački. No, tvrtka obećava da će držati dodajući više lokalizirane verzije i mogućnosti plaćanja i razvija partnerstvo s online trgovinama i prodajnim partnerima, koji će se prodavati Bit4coin poklon kartice tijekom 2014. Godine.

Planovi širenja također u skoroj budućnosti, Dolf Diederichsen otkriva. „Kao što smo brod kartice iz našeg ureda u Amsterdamu, Europa je naša ciljno tržište za sada. Međutim, mi smo u potrazi za partnerima kako bi proširili i na druge regije, posebno Amerike, Bliskog istoka i Azije”.

Povezane vijesti


Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Bitcoin osvaja Djevicu Galactic: platiti putovanje u prostor s kriptoznom vrijednošću

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane