Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta

Ruski portal „Zuckerberg Pozvonit” je po nalogu Kremlja media čuvara Roskomnadzor za brisanje ili editiranje članak Bitcoin-vezane objavljen u 2013or to će se morati suočiti teške posljedice.

load...

Izvršno tijelo izdalo warningon utorak (28.), dajući web stranice tri dana da djeluju. Ako vlasnici „Zuckerberg Pozvonit” (koji se može prevesti na „Zuckerberg Calling") odbiti poduzeti, onda Roskomnadzor će blokirati sve pristup tech vijesti platformi.

U članku koji je krenuo Roskomnadzor je uzbunu je naizgled nevin informativni tekst pod nazivom „Što su Bitcoins i tko ih treba?”, Objavljen 11. Travnja 2013. Godine.

load...

Prema nedavnom postu dijele izdavač web stranice Vjačeslav Tsyplukhinon na Facebook, tim iza „Zuckerberg Pozvonit” je još donijeti odluku o kontrolor nalogu. „Nismo razgovarali o ovom pitanju još zajedno, ali ja zadržati poziciju da nemamo ništa brisati. Neka zatvoriti web stranicu, a zatim neka objasni našim 1,8 milijuna čitatelja, a za industriju, što je događa”Tsyplukhinon napisao na društvenoj mreži.

Drugim riječima, članak i dalje žive i nepromijenjena za sada, jedan dan nakon upozorenja postala javna.

Rusija udari opet

Ovo nije prvi put da Roskomnadzor prijeti Rusija-based digitalni platforme poznate za objavljivanje Bitcoin-vezanih sadržaja. Ranije ove godine, organizacija blokiran accessto nekoliko cryptocurrency mjesta u zemlji.

load...

U siječnju, mediji pas čuvar govorio u ime ruske vlade, rekavši da je namjera da se zaustavi širenje cryptocurrency u zemlji zbog svog „doprinos rastu sive ekonomije”.

No, mjesta uzvratio i regionalni sud Sverdlovsk oblast smatra digitalni blokada nezakonita, naredio vlastima da se vrati.

Međutim, u ovom slučaju, sudski nalog tvrdi da „Zuckerberg Pozvonit članak uključuje‘propaganda poreznih kaznenih djela na području od legalizacije [pranje novca] dohodak dobiven na kriminalan način’i„ima negativan utjecaj na pravna svijest građana.”

Prema GlobalVoicesOnline.org, Roskomnadzor očito ni ne slažu s mišljenjem suda i zapravo pitao za daljnje pravno pojašnjenje prije nego što obavijesti ruski stranice. Ipak, sud je bio jasan: „Odluka ne sadrži dvosmislenost„, sud je rekao Roskomnadzor prije samo nekoliko dana, prisiljavajući watchdog upozoriti ‘Zuckerberg Pozvonit’.

Prijetnja je također slijedi Vladimira Putina prvi statementabout digitalne valute. Sredinom srpnja, ruski predsjednik je rekao: „Mi ne odbacuje ništa, ali postoje ozbiljni, stvarno temeljna pitanja u vezi s njenim [digitalnog novca] šire uporabe, barem danas.”

Povezane vijesti


Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

Kako 7.9 milijuna ljudi usvaja Bitcoin na Bliskom Istoku

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj