Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Do sada, Bitcoin je dokazano vrlo učinkoviti u poslovnom smislu na sljedeće načine: postoji anonimnost novca, koji omogućuje pojedinci koji ne poznaju sigurno trgovati bez potrebe za pružatelja financijskih usluga npr. MasterCard, Visa i sl Drugo, postoji element pouzdanost bez potrebe financijske institucije, kao što su banke, jamčiti za vas. Treće, Bitcoin je također pokazalo rastuću sposobnost da obrađuju sve veći iznos transakcija na učinkovit i prikladan način. Sustav je također raste na stalan tempo te je u mogućnosti primiti taj rast. Na kraju, to je očito idealno za ljude koji žele zadržati duge prste vlade iz svojih džepova, jer u ovoj fazi vrlo je teško regulirati i poreznih sredstava generiranih pomoću Bitcoin, dok su ostali financijski subjekti imaju pravnih identitete, kao i fizičko mjesto. To znači da je Ujak Sam ima svoj prst u svojim pitama sve do Vlade bankovni račun.

load...

Međutim, Bitcoin ima jednu veliku manu: nije pouzdan pohraniti vrijednosti. Očito, jer vlada ne može oporezivati ​​ili reguliraju ovu digitalnu valutu, niti jedna vlada prihvaća kao sredstvo plaćanja. Također, budući da još nije zakonski definirane od kako je bilo materijalna ili nematerijalna imovina, vlasnici nema pravnu zaštitu u slučaju da se oni „opljačkana” ili uzeti za vožnju u ovom području. To se, međutim, imaju faktor oskudice iza njega - nešto kao umjetnosti. U ovom trenutku postoje samo 13 milijuna bitcoins u svijetu i taj iznos neće rasti iznad 21 milijuna izvanredan. Dakle, dokle god ljudi žele kupiti Bitcoin „umjetnost”, ali ima određenu zalihu vrijednosti.

load...

Pitanje za milijun dolara u ovoj fazi je li tržište za ovaj osebujan oblik umjetnosti može biti stabilan i dugoročno pohraniti vrijednosti. To je poznata činjenica da je Bitcoin na tržištu može biti vrlo nepostojan, u rasponu od $ 5 do $ 1200 u samo trogodišnje razdoblje. Tu je i aspekt njene likvidnosti. Bitcoin je trenutno samo trgovanje na oko četvrtine svoje dnevnog volumena; stoga samo $ 2 milijuna svojih 3,2 milijuna dolara vrijedan. Ne postoji ni iluzija likvidnosti, budući da ne postoji sredstvo za regulaciju unaprijed dogovorenim obrta među velikim držačima. Vlasništvo je također vrlo koncentriran, jer više od 50% bitcoins drže samo 20 osoba. Iako nema dokaza o ti pojedinci su u dosluhu s drugom, to bi moglo ukazivati ​​na ono što se zove „pumpa i izvatkom” operacija. Prema tome, neki stručnjaci su mišljenja da Bitcoin je balon koji može puknuti u našim licima u bilo kojem trenutku.

load...

Bitcoin Tehnologija

S druge strane ovaj novac, ili da kažem mjehur, su stručnjaci koji kažu da je od Bitcoin se temelji na blockchain, što je ključna inovacija našeg vremena, ovaj mjehur može samo imati priliku boravak na moru, Pogledajmo na trenutak na davatelje usluga financijska koji se oslanjaju na digitalne evidencije koje su centralizirane i privatnog. To čini vaš tipični vlasnik računa laka meta za hakere. Blockchain s druge strane je javna knjiga, što znači da štiti identitet svojih komitenata pomoću kriptografija. To je također otvoren za inspekciju bilo kojeg pojedinca koji će se dogoditi da imate računalo. Također je zaštićen veliki broj nezavisnih knjigovođe ili „rudara” koji se natječu jedni s drugima za učinkovitost. Rezultat ove super knjigovodstva je zapis o svakom i svaka osoba koja je ikada u vlasništvu Bitcoin jer stvaranju ovog digitalnog valute. Nadalje, zbog blockchain „živi” u oblaku je zaštićena od pokušaja vlade da ga kontrolirati.

Naknada-mudar, blockchain transakcije su puno manji od kreditne kartice tvrtki i banaka, kada je u pitanju međunarodne transfere. Blockchain također ima potencijal za snimanje i prijenos vlasništva nad bilo materijalne i nematerijalne imovine. Stoga je u mogućnosti pružiti okruženje za sigurno kreditnih transakcija između pojedinaca koji nikada nisu susreli.

Bitcoin je nadahnuo poduzetničke pothvate širom svijeta, posebno u tradicionalnom bankarstvu i tržištu sferama financijskih. Blockchain ima potencijal da bude ne samo učinkovit način plaćanja, ali, kao što je objašnjeno gore; kombinira računanja, dizajn mreže, kriptografiju i AI. Iako je budućnost Bitcoin-a nije postavljen u kamenu kao valutu, kombinacija tih elemenata može postati neke od najvažnijih remeti tehnologije koje smo ikada vidjeli.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije