Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Južna Koreja će biti sljedeći Azijski zemlja domaćin Bitcoin ATMproduced od strane američke tvrtke Robocoin. Vijest je nedavno najavio BitcoinAsia, novi cryptocurrency venture tvrtka sa sjedištem u zemlji koja će biti odgovorna za uređaj.

Stroj, koji omogućava korisnicima da pretvoriti fiat valutu u BTC i obrnuto, stići će u zemlji u petak (21). Još dva trebala biti isporučena do Robocoin na BitcoinAsia tijekom sljedećeg mjeseca.

Međutim, prvi bankomat, koji će biti smješten u Seul, će proći kroz proces certifikacije lokalne samouprave prije nego udaranje off sve operacije.

„Mi smo uzbuđeni da uvedu Bitcoin bankomat na najviše tech-pamet tržišta u svijetu. Bitcoin je privući pažnju javnosti u Koreji, a mi želimo da se svijest Bitcoin u Koreji na sljedeću razinu dodavanjem jednostavan način za kupnju i prodati Bitcoin”, rekao je Jewoo Yeom, potpredsjednik BitcoinAsia, podružnica igre developer Liveplex.

Robocoin, Nevada-based proizvođaču koja se trenutno planira instalirati dvije Bitcoin bankomata u SAD-u, također je shipping 39 dodatnih jedinica u svijetu u ožujku. Neki od njih će otići u druge azijske destinacije, ali i za Europu.

Ipak, Južna Koreja i dalje mogao biti prvi azijski tržištu ponuditi Bitcoin ATMif svaki dio procesa regulacije ide glatko.

Barcelona dobiva poseban BTC stroj

Dalje prema zapadu, Španjolska je također uzimajući svoj prvi Bitcoin bankomat, ali ovaj ne proizvodi Robocoin ili Lamassu, dva glavna proizvođača. Tvrtka PayMaq je announcedthe dolazak svog Cajero Bitcoin, stroj koji će omogućiti korisnicima da kupuju BTC sa fiat valute, kao i prodaju digitalnih novca i primanje novca.

Uređaj, razvijen od strane španjolskog platnih sustava tvrtke, može pročitati osobnu iskaznicu radi autorizacije i obradu transakcija.

PayMaq je Bitcoin bankomat će biti smješten u Barcelona, ​​u trgovačkom centru Diagonal Mar

pokretanje stroja se događa ove subote (22).Prvi Bitcoin bankomati u sjevernoameričkom tlu kako bi se sletjeli u Seattleu i AustinuSjedinjene Države se pripremaju za doček prve Bitcoin bankomata u zemlji, u produkciji Robocoin, tvrtka sa sjedištem u Nevadi. Strojevi će raditi u Seattleu i Austin.

Prvi uređaj će biti instaliran na kraju veljače, proizvođač najavio je u utorak (18). No, osim ove isporuke, Robocoin također planira predati nove cryptocurrency bankomata u Europi i Aziji.

Iako još uvijek nije jasno što tvrtka će biti upravljanje Bitcoin bankomata u Seattleu i Austin, prema granici, Sjedinjene Američke Države očito pokušavaju replicirati recept za uspjeh „otkrio” od svog kanadskog susjeda.

sjevernom nacije bio je prvi u svijetu da domaćin Bitcoin bankomat, postizanje nevjerojatne rezultate. Stroj sa sjedištem u malom kafiću u Vancouveru, koja je djelovala od lokalne tvrtke Bitcoiniacs, je obrađeno više od 900.000 $ u prometu u prvih mjesec dana na miru.

Na srodne napomenu, kanadska tvrtka Bitcoiniacs također je nedavno objavila da planira pokrenuti bankomata u Londonu i Singapuru do sredine ožujka, prema Coindesk.

Uređaji će biti operiran sa „sličnim set-up” na jednoj se nalazi u Vancouveru i to je prvi korak u globalnom planu za proširenje koje namjerava uvesti nove strojeve i postaviti fizičke brokerske urede za fizičke osobe u različitim dijelovima svijeta,


Bitcoinov bankovni račun oduzeo je australskim vlastima u okviru popisa lijekova milijunašaBitcoin bankomat je zaplijenjeno od strane australske policije usred slučaju vezanom za motocikl gangthat će sigurno ući u kaznenim povijesti zemlje kao povijesni rad. 

Stroj je uhićen duringa napadu na kafić Roastery Cafe, koji se nalazi u Južnoj Brisbaneu. Radnja okončati istrage o drogama, koja je trajala dvije godine. To je bio samo jedan od 19 racija provedenih preko Brisbane, Logan, Cairnsu, Ipswich i Gold Coast, izvijestio Coindesk.

Policija sumnja banda - poznat kao Bandidos- je spojen na visokoj razini trgovinu drogom met i kokaina. Istraživanje je također otkrilo da je banda bila bave kontroliranih tvari koje se također može koristiti za proizvodnju drugih lijekova.

Sveukupno, operacija, kodnog naziva Julija val, završio je sa $ 2,6 milijuna-vrijednosti od droge oduzete od strane vlasti i ukupno 61 osoba optuženih. Momčad Radna skupina Maxima, grupa stvorena za borbu protiv zločina koji uključuju moto bande, bio je zadužen za organizaciju cijele operacije.

Bitcoin bankomat oduzeta jer je kafić gdje se nalazi pripada Brent Carall, vlasnika poslovnih i navodno viši član bande Senada? Ati?, Napisao Brisbane Times. Policija je također zaplijenila isporuku kombi vozila i druge predmete od potencijalnog interesa.

Stroj je zapravo Queenland prvi cryptocurrency bankomat, a sada će biti istražena od strane policije, jer su vlasti žele razumjeti ako je uređaj koristi kao alat za prodaju droge.

Povezane vijesti


Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin