U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Finski Bitcoiner Risto Pietila je čovjek iza Estonije novog ambicioznog projekta: okretanje stari Grand Castle Malla u Bitcoin Supernode Perpetual Conference Center.

Ljetnikovac, prvobitno izgrađena u 1600, kupljen je sa cryptocurrency zarade, a bit će obnovljen kako bi postao centar posvećen Bitcoin inovacija. 

Grand Castle Malla nalazi se u blizini Baltičkog mora i najveće zgrade u prostoru. „Iako postoje i druge pupi centri aktivnosti Bitcoin i veleposlanstava u svakoj od velikih gradova na planeti, ova velika zgrada stoji jedinstvena kao filozofska filantropskih institucija ukloniti iz zauzet poslovanja gradske commerceand osigurava prikupljanje nexus za Bitcoin zajednice u upuštati se u više organskih stil života”, piše Poslovni forum Journal.

Zgrada će navodno biti korišten za smještaj Bitcoin dostojanstvenika, dopuštajući im da imaju korisne rasprave Bitcoin vezane i razvoj inovativnih rješenja za cryptocurrency svemira. Osim toga, Poslovni forum Journal ističe da uspostavi taj centar u Europi će biti prednost za projekt.

Dok su nekoliko članova Bitcoin zajednice hvale projekt, nekoliko drugi su još uvijek povučen, uglavnom zbog prisutnosti Risto Pietila, a cryptocurrency poduzetnik s vrlo kontroverznim prošlosti.Bitcoin bi mogao biti uzrok smrti internetskog piratstva, predviđa osnivač IsohuntaGary Fung, osnivač popularne torrent stranice Isohunt, vjeruje da će Bitcoin okončati online piratstva u budućnosti. Ili barem protjera ovaj proces na dnu popisa poželjnih online metoda mediji gledanja.

Uz streaming brzo postaje omiljena način za gledanje filmova i televizijskih serija onlineusing platforme kao što su Amazon ili Netflix, to nije ni čudo da je proces preuzimanja bujica je sve manje i manje popularan.

„Tehnološki, ja isplanirati studija i druge medijske tvrtke stvaranje otvorene API i platforme pa nove inovativne usluge streaminga može biti razvijen na vrhu. [...] To bi riješilo studiju strah od jednog igrača kao što su Netflix dominira medijsku distribuciju i na kraju diktira uvjete u industriji”, rekao je Fung TorrentFreak.

Ipak, osnivač Isohunt vjeruje da će Bitcoin je odgovoran za najveći transformaciju u ovoj oblasti. Prema Fung, cryptocurrency je vjerojatno da će postati univerzalan način plaćanja koji će dovesti do zajednicu ravnopravnih dijeljenje medija, imajući troškove iznimno niska.

„Zamislite kada svatko može gledati i slušati sve, bilo kada, bilo gdje, uz puke centi, automatski i kontinuirano odbijaju od vašeg Bitcoin novčanik”, rekao je on-line guru.

Međutim, takva promjena uzrokuje potpunu transformaciju sustava kakav danas znamo i vjerojatno će napraviti puno moćnih tvrtki ljut.

Evo moj savjet za industrijskim udruženjima kao što su MPAA i RIAA za nastavak važnosti u ovom doba interneta, možda i za svačiji prednosti. Postanite normirna tijela za programske API preko medijskih prava, metapodatke i podatke mikro-transakcije. Izdavačkih kuća i film / TV studiji mogu koristiti ove standarde da svoje radove na raspolaganju za streaming i primati uplate od trećih osoba.

Gary Fung je um iza originalnog Isohunt online platforma, koja više ne postoji kao što smo nekad su to znali. Nakon stvaranja web stranice, Fung borio na sudu za mnogo godina da bi stranice otvorene, no završio gube bitku i zatvaranje Isohunt.


Bitcoin tvrtke mogu najaviti stvaranje samoregulacijskog odbora vrlo brzoNeki cryptocurrency vezane tvrtke udružili su se u obrani i jačanju digitalne valute kao Bitcoin, kako bi ih legitimne i lakše prihvaćaju od strane vlasti. Grupa se očekuje da će objaviti stvaranje novog samoregulacijskog organizacija pod nazivom Odbor za uspostavu prijenosa tijela Digital Asset ovog utorka (30), piše Wall Street Journal.

Ovim projektom, tim namjerava promicati snažnu i ujedinjenu odgovor na sjever-američka vlada i savezne regulatora, koje čine Bitcoin život vrlo teško, pogotovo u SAD-u. Glavni cilj je postaviti skupinu zajedničkih pravila koja se mogu spriječiti pranje novca i osigurati da su cryptocurrencies kršimo zakon.

Jeremy Liew, partner u svjetlosti Venture Partners, kaže da je „za nove tehnologije plaćanja kao što Bitcoin, Jeke, Ven i druge digitalne valute da ostvare svoj puni potencijal, što commerce jeftinije i lakše diljem svijeta, korisnici će morati imati povjerenja u integritet tvrtki u ekosustavu”.

„Ovo povjerenje proizlazi iz povezanosti s pouzdanih investitora [i] pouzdanih poslovnih praksi i donošenje pouzdanih regulatorni nadzor”, dodaje on.

Osim ove grupe, još jedan tim Bitcoin pristaše također planira napraviti važnu najavu ovog utorka: stvorili su ljubav zove BitGive zaklada koja će pomoći okoliš i javno zdravlje institutionsaround svijetu s Bitcoin donacija. Ova skupina uključuje velike tvrtke kao što su BitPay ili Zaklade Bitcoin.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti