Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Mt. Gox prešla je dalek put, budući da je najveći Bitcoin razmjena u cryptocurrency ekosustavu. Toliko se toga promijenilo u manje od godinu dana: sada, Mt. Gox nije samo manje relevantna za sustav, ali neki stručnjaci tvrde da polako umire. Nedavni problemi povlačenje i „bug izgovor” pod uvjetom da klijentima Čini se da su u posljednje dvije nokte u lijesu stručnog usavršavanja.

load...

Nakon zaustavljanja sve povlačenja sredstava i izgradnju barijeru između svojih klijenata i njihovog digitalnog novca, Mt. Gox tvrdio je da su pogođeni na „bug u Bitcoin softver” koja je zahvatila sve transakcije u kojima Bitcoins su poslane na treću osobu. Prema razmjene, ovaj bug je spojen na Bitcoin značajku poznat kao „transakcije savitljivosti”, koji bi mogao biti novi došljaka, ali to je potpuno dokumentirani karakteristika.

load...

Čudno, Mt. CEO Gox-a, Max Karpeles je vlasnik Bitcoin Wiki, isto Wiki koja ima stranicu s opisom transakcija podatljivost od 2011.

Mt. Gox je objavio priopćenje u ponedjeljak (10), opravdavajući svoje probleme sa bug i izaziva negativne reakcije u Bitcoin zajednici. Mnogi entuzijasti digitalna valuta proveli dan zahtjevna više objašnjenja i tražeći izjave od drugim burzama.

Ovdje je popis od reakcija Bitcoin ispitivač prikupljenih u posljednjih sati.

1. Blockchain.info

Najveći svjetski Bitcoin novčanik služba izdala vlastitu statementregarding problem.

Dobro poznate i dokumentirane pitanje „transakcije poslušnost” čini opasno za Bitcoin novčanike i Bitcoin razmjene osloniti na hash transakcije kao autoritativni dokaz, ili „primi” za transakciju. Umjesto toga, najbolje prakse nalažu da implementacije Bitcoin provjeriti transakcije provjere jesu li njihovi inputi su proveli bilo transakcija uključenih u minirano bloku, umjesto da se na prisutnost (ili odsutnost) u mljeveno meso transakcije u blockchain.

load...

Prema razmjene „Za razliku od mnogih vijesti koje opisuju transakcije poslušnost kao‘bug’koji utječe Bitcoin i drugih cryptocurrencies, to nije. To je primjer potrebe provođenja provjere transakcije u industrijski standard koji način, a ne s provedbe prečaci koji se oslanjaju na poznate-nesigurnim metodama”, što znači‘Blockchain.info novčanik Korisnici su nepromijenjeni’od njega.

2. Coinbase

Još jedna velika cryptocurrency novčanik koji jamči sigurnost svojih klijenata novca i transakcija. Tvrtka je objavio priopćenje u ponedjeljak (10), kao dobro.

„Nakon obavljanje pregleda naše wallet softvera, nismo mogli naći nikakve primjere takvog napada koji se koristi. Također smo promatrali u tehničke pojedinosti o problemu transakcija poslušnost i samo je jutros dodaje dodatne sigurnosne mjere za naše softwareto dodatno spriječiti takav napad. Iz naše trenutne analize, nije bilo Korisnici pogođeni ovom pitanju, ali mi ćemo i dalje pratiti transakcije kako bi bili sigurni”, napisali su.

3. Bitcoin Zaklade

Bitcoin Zaklada također je objavio priopćenje intitled „Suprotno Mt. Gox Izjava, Bitcoin nije kriv”. Tekst počinje tvrdnjom da su”pitanja koja Mt. Gox je suočili su zbog nesretne interakcija između provedbe Mt. Gox je svoje visoko prilagođene wallet softvera, svojim postupcima korisničku podršku i njihove nespremnosti za transakcije savitljivosti, tehnički detalj koji dopušta promjene u načinu se identificiraju transakcije”.

Transakcija poslušnost je poznato o od 2011. U najjednostavnije rečeno, to je mali prozor u kojem transakcija ID-a može biti „preimenovan” prije nego što je potvrđeno u blockchain. To je nešto što se ne može ispraviti preko noći. Stoga, bilo koja tvrtka koja se bavi Bitcoin transakcija te su kodirani vlastitu lisnicu softver odgovorno treba pripremiti za tu mogućnost i uključiti u njihov softver način za potvrdu transakcija ID. Inače, to može dovesti do gubitka Bitcoin i glavobolja za sve uključene.

4. Jeff Garzik

Bitcoin jezgra programer Jeff Garzik odgovorio javno Mt. Gox tvrdnje da postoji nedostatak u Bitcoin softvera. „Prije svega, Bitcoin nije slomljen. Nema temeljni nedostatak u Bitcoin”, rekao je Garzik.

 On je također rekao CoinDeskthat „postoje određene sigurnosne prakse koje stranice kao što su Mount Gox je potrebno slijediti. Većina osobito, korisničku podršku osoblja i srodni softver ne smije pretpostaviti da ID transakcije su nepromjenjivi, prije nego što je potvrđeno u blockchain”.

On je otišao na to objaviti nekoliko tweetsabout pitanju tijekom posljednjih sati.

Bitcoin poduzetnik objavio kontroverzni tweet pljeskom mnogi sljedbenici kazivanje „neočekivane greške ne dolaze s year-old wiki stranice u potpunosti ih dokumentiranje. Gox je puna govana”.

6. Bitcoin paranoidnog
 

Aplikaciji Bitcoin paranoidnog uklonjena Mt. Gox na svom ažuriranju 2.1.3.

7. Coindesk

Vijest web Coindesk uklonjena Mt. Gox iz svoje Bitcoin Indeks cijena zbog stručnog usavršavanja „uporni neispunjavanja indeks standarde za uključivanje”.

8. EToro

Platforma posvećen pružiti informacije o tržištu također uklonjene Mt. Gox iz svoje Bitcoin vezane dijelu.

9. CryptocoinCharts

Mt. Gox je također ukloniti iz Cryptocoincharts.info.

„Danas, Bitcoin razmjena Mt. Gox napravio press release koji nauditi cijeli Bitcoin mreže i svatko tko radi s njim. Cijena teško pao jer je FUD proširio po planini Gox. Pod tim okolnostima nećemo promovirati ovu tvrtku u budućnost i zbog toga uklonio sve grafikone / orderbooks za planini Gox iz CryptocoinCharts. Podaci su još uvijek u našoj bazi, a možda ćemo provesti značajku da biste vidjeli povijesne karte ove razmjene”, glasi najava.

10. Greg Maxwell

Bitcoin jezgra programer Greg Maxwell je također upućena ovaj tehnički problem. On je rekao Cryptocoinsnews.comthat je „Gox priopćenju se čini malo‘okrenuo’”.

Oni prikazuju karakteristike Bitcoin sustav dobro poznat barem od 2011. Godine (koji čak imaju svoj wiki stranicu) kao nešto novo.

To characteristicsare neugodno, ali ne inhibiraju osnovne operacije. Oni su polako fiksna - ali popravljajući ih u potpunosti će vjerojatno potrajati godinama jer oni zahtijevaju stalno mijenja novčanik softver. Ispravno napisana novčanik softver može nositi s posljedicama, a ja ne mogu shvatiti zašto bi se vrata njihove povlači na vanjske promjene.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa