Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

To je zaista veliki dan za Bitcoin zajednice kada je poznati stručnjak za ulaganja u svijetu grli cryptocurrency kao Peter Schiff radi. Lider Euro Pacific plemenitih metala, najveći plemenitih metala trgovac na svijetu, najavio je u srijedu (21. Svibnja) kako je njegova tvrtka je sada prihvaća Bitcoinvia poznati plaćanje procesora BitPay.

Iako Schiff navodni mržnje protiv Bitcoin nikada nije bio službeni, ova najava svakako označava promjenu investitora gledišta. Vijest je otkrio na Schiff „Službenom Gold blog”.

I to izgleda kao da svatko na Euro Pacific plemenitih metala misli isto. „Bitcoin nudi ogromne prednosti kao sredstvo razmjene za obje naše domaće i međunarodne klijente. Žica prijenos fiat sredstava može biti spor i skup za kupca, i kreditne kartice pristojbe su previsoke da bi se apsorbirali na niskim premijama koje nudimo”, rekao je Michael Finger, tvrtka je direktor marketinga.

Odabir BitPay, prema Finger, bila laka odluka da se: „Ne samo da BitPay Služba za donošenje poslovnih smisla, ali mi smo uzbuđeni zbog davanja vlasnicima Bitcoin priliku da jeftino i pouzdano pretvoriti bilo koji višak holdinga u plemenite metale, a ne natrag fiat valuta”.

Bitcoin plaćanje procesor nedavno započeo-off partnerstvo s Toshiba, što kripto-transakcija dostupne na 6.000 nove trgovce širom svijeta. „Vrlo smo uzbuđeni da se formira partnerstvo sa Euro Pacific plemenitih metala (...). BitPay je čast imati ulogu u pomaganju te globalne i osnovana poduzeća integriraju Bitcoin u svoje platnim sustavima”, rekao je Tony Gallippi, BitPay je predsjednik i osnivač.

Assange hvali Bitcoin

Na srodne napomenu, drugi Bitcoin pristaša također odlučio podijeliti svoje misli o digitalnoj novca. Julian Assange, poznati australski novinar i WikiLeaks urednik u glavni - koji se još uvijek dobiti azil u ekvadorske ambasade u Londonu - rekao je da „Bitcoin je najviše intelektualno zanimljiv razvoj u posljednje dvije godine.”

Izjava je donesena na Livestream chat sesije na konferenciji Neto proroka. Prema osnivača Wikileaks, Bitcoin mogao biti odgovoran za sljedeću veliku inovaciju u financijskom sektoru.

Assange je otkrio kako vjeruje da Bitcoin stvara zanimljivu raznolikost i to je razlog zašto je nekoliko banaka diljem svijeta, a posebno velikih SAD-based banke u posebno su blokirajući njihove kupce iz bavi Bitcoin.

Povezane vijesti


Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva