Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

U pokušaju da dovede nekoliko poboljšanja u odnosu na starije verzije, Bitcoin jezgra razvojni tim hasreleased najnovije versionof svoju glavnu primjenu Bitcoin, osnovne verzije 0.11.0.

To je objavljeno 12. Srpnja, potvrđujući da je nova verzija je već dostupna za preuzimanje. Tim je predložio da ova nova verzija će biti puno lakše za korištenje i prihvatljiv trenutnim mrežnim potrebama. Korisnici također mogu nadograditi prethodnu verziju kako bi dobili okus nove značajke i popraviti neke greške.

Kako nadograditi na novu verziju

Kako bi se nadograditi na novu verziju, samo deinstalirati ili zaustaviti prethodnu verziju i pokrenuti novi program za instalaciju (kompatibilan sa sustavom Windows i Mac). Korisnici mogu suočiti s problemima s kompatibilnošću ako se odluče vratiti na starijim verzijama s obzirom na paralelne mogućnosti blokirati preuzimanje i zaglavlja i prve sinkronizacije.

Značajne promjene

Jedna važna značajka ovog najnoviju verziju je obrezivanje opcija blok datoteke. Korisnici mogu izvoditi punu čvor nakon uzimajući osloboditi od njihove verzije Bitcoin jezgre i nakon brisanja svih nepotrebnih podataka. Drugim riječima, nećete morati lokalno pohraniti cijeli blockchain više, trebat će vam samo minimalno 550 nedavnih blokova. To je život saver za korisnike s ograničenim hard disk prostora na svojim uređajima. Obično, kompletna blockchain traje oko 40 GB prostora, ali sada će se uzeti samo oko 550 MB maksimalno spremiti najnovije 550 blokova. Međutim, blok datoteke obrezivanje usluga je još uvijek nedostupan za Bitcoin core novčanik softver korisnicima. Ne morate se brinuti, iako: budućim izdanjima će biti integriran s tom značajkom.

Jedan od velikih problema na prethodnu verziju je povećan volumen transakcija. Korisnici su sve jako frustrirani zbog povećanog vremena provjere za svaku transakciju. Nova verzija će uključivati ​​i neke važne novosti razmatrati taj problem.

Jezgra razvojni tim je spomenuo u blogu da je rast vodi „mempool” izazvao neku problematičnu uporabu memorije na čvoru, ali nova verzija dolazi s nekoliko mogućnosti konfiguracije koje obećavaju kako bi riješili problem:

  • Minrelaytxfee - Povećana minimalna naknada relej transakcija 0,00001. To će odbaciti svaku transakciju uz naknadu od manje od BTC / kB, a time osiguravajući manji broj transakcija gomilaju na „mempool”.
  • Limitfreerelay - ograničenje slobodnog transakcija releja. Ova značajka će odlučiti broj kB / minuti (to je defaultno 15) za prihvaćanje besplatnih transakcija. Smanjenje tog broja smanjuje brzinu rasta od „mempool” uzrokovane slobodnim transakcija.

Najnovija verzija je softver također je poboljšan privatnosti značajke pružiti korisnicima s više sigurnosti. Jedan od ključnih funkcija je učinkovitija povezanost s TOR mrežu.

Kada je aktiviran TOR, drugačiji TOR sklop koristi novi Bitcoin softver prije nego pomoću jedinstvenog Tor krug za povezivanje različitih vršnjaka. U tom procesu, Bitcoin jezgra značajno smanjuje šanse za branje gore zlonamjerne ili zabranjen P2P tako razgranali broj priključenih TOR krugova.

Ostale značajke u najnoviju verziju uključuje transakcije poplave, veliki format podataka podršku i optimizaciju upotrebe memorije. Sljedeća verzija Bitcoin jezgri se očekuje da će biti objavljen početkom 2016. Godine.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute