Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Bitcoin, virtualna tehnologija valuta koja se sastoji od zajednice mami ulaganja od stotine milijuna dolara, teži unatoč uvijek prisutan rata.

Ovaj sukob može činiti kao manje stvari izvana. Non-Bitcoiners će ga vidjeti kao hrpa ljudi raspravljali jednostavna stvar brojeva. Ali, zapravo, taj „beznačajno” nesaglasan mogao imati značajne ekonomske posljedice, pa čak i staviti samo postojanje virtualne valute u opasnosti.

Spor okružuje Bitcoin sustav se dijeljenjem kineske zajednice i zapadni programere, stvarajući razliku između kripto poslovne zajednice i prvi kupci, dok će se povećati razlike u mišljenju među programerima.

Kako bi se okončati spor, sve glavne stranke morati doći do razumijevanja. Inače, cijeli Bitcoin mreža mogla raspasti, narušili šanse za decentralizaciju i sigurnosti.

Spor

Vlasnici malih tvrtki i inicijalne usluge usvojili Bitcoin kao jednostavan decentralizirano virtualne valute slobodan od bilo državne regulacije. Ili, barem, slobodan od dohvata banaka i agencija, kao nešto slično digitalnom zlata. No, u pokušaju izmisliti idealnu strukturu za virtualnu valutu, Bitcoin rani programeri također osmislili tehnologiju s velikim rasponom aplikacija.

Neki od nas su već upoznati s blockchain i kako se to radi. Bitcoin jezgra tehnologija čuva evidenciju svih BTC-povezanih informacija na siguran i siguran decentralizirane knjige i čini informacije dostupne javnosti. Budući da je proces nije regulirano bilo središnje vlasti, informacija ostaje nepromijenjena. Mogućnosti stvorena ovom tehnologijom u moderno doba virtualne tehnologije su beskrajne i različite pothvate već počeli istraživati ​​više aplikacija da blockchain mogli imati.

Bitcoin Mreža se jednostavno sastoji od blokova podataka koji su generirani digitalnih informacija, pri čemu se formira lanac. No, to je točno gdje se spor pokrene: kada Bitcoiners raspravljati maksimalnu veličinu bloka. Sadašnja granica za maksimalnu veličinu bloka je jedan megabajt. Takvo ograničenje niska blok veličine znači samo sedam transakcije je dopušteno u sekundi, što je vrlo niska za većinu tvrtki koje su integrirane Bitcoin je tehnologija tako daleko.

Jeff Garzik, jedan od članova Bitcoin jezgre developer tima, nedavno je napisao članak govoreći ovaj tempo predstavlja blokadu za Bitcoin rasta. On je napisao: „bilo odgovorno poslovanje projektiranje korištenje kapaciteta u budućnosti vidi u sustav dostizanje apsolutnu maksimalni kapacitet, uz ograničenje brzine na mjestu. Povećanje ili uklanjanje ta granica će potaknuti tvrtke za prikaz Bitcoin kao scalableand može nositi milijune novih korisnika.”

Ograničenje veličine bloka također može imati negativan utjecaj na Bitcoin temeljnu valute primjene. Korisničko iskustvo može razgraditi ako je iznos zahtjeva posla prelazi granicu. Rudarstvo bazena, koja upisati podatke u mreži, počet punjenje sve veće naknade za obradu. I, kao rezultat toga, Bitcoin će izgubiti neke od žalbe kao način plaćanja u odnosu na druge opcije.

No, ograničenje veličine bloka također ima svoje prednosti. To ograničava raspoloživi prostor, čime se osigurava sigurnost mreže. Dakle, ako netko pokuša zlo prelijevati sustav sa spamom, on / ona ili on mora potrošiti veliki iznos vremena i truda u tom procesu.

Jedno od mogućih rješenja može biti da ne povećati ograničenje na blok veličine koje previše

To će smanjiti količinu rada rudari potrebno učiniti na svakom bloku. To će imati koristi obje strane s niskim transakcije naknadu i brzog vremena transakcije. Neki rano usvajaju Bitcoin, koji ne brinu o transakciji naknadu ili sadašnjim mogućnostima ulaganja i održavaju svoje cryptocurrency kao dugoročno ulaganje, također podržava ograničenje nisku blok veličine.

No, čak i ako je većina zajednice glasuje za povećanje limita blok veličine, nema protokol za odlučivanje idealnu granicu blok veličine - vođenje tekućeg sigurnost i buduće mogućnosti - ili u donošenju odluke o promjeni.

Gavin Andresen (jedan od najznačajnijih programeri Bitcoin tehnologije) je također uvela svoj prijedlog. Prema tom dokumentu, Andresen predložio ograničenje blok veličine od 20 megabajta. To podigli novu raspravu među stručnjacima.

Snažan zajednica kineskih rudara protiv ovog povećanja granice veličine bloka jer njihove zemlje internet veza neće dopustiti da ih iskoristite povećane veličine bloka. Tako su napravili suprotno od prijedloga koje imaju zadanu granicu blok veličine od osam megabajta. Prijedlog je podržan od strane Andresen danas.

Kao odgovor, klizni poklopac je predložio Garzik da će donijeti promjene u Bitcoin koda. To ograničenje veličine način, blok može se mijenjati (povećanje ili smanjenje) povremeno, prema glasovima podnose globalnim rudara.

Bitcoin zajednica ima različita mišljenja o raspravi s nekim podržava povećanje veličine bloka osam megabajta, a neke čekaju naprednih tehnologija koje bi im omogućiti da se izbjegne spor. Kao što Bitcoin je potpuno decentralizirani sustav, nema jasne pristup za procjenu te različite ideje i brige, što je nemoguće doći do zaključno odluku.

Značaj situacije

Od Bitcoin započeo svoj put u siječnju 2009. Godine, ova veličina spor blok je prvi veliki izmjena Bitcoin politike. Svaki put novi promjene, srž softver je izmijenjena i igrači su brzo ažurirati. Svatko pokušava izbjeći trenutni postupak bude izbačen iz sustava dok ne ispunjavaju uvjete.

No, u ovom slučaju, postoje dvije skupine protokola povezana sa strane developera koji mogu dovesti do rascjepa mreže. Razgradnja se može dogoditi ako jedna strana odluči istjerati globalni ažuriranje bez mjerenja ishoda.

Posljedica situacije

Bitcoin je trenutna tržišna kapa je oko 4 $ billionwith milijune dolara u ulaganjima čekaju u redu svaki dan. Blockchain je potpuno siguran i decentralizirani sustav, a velik broj korisnika uz relativno dugog povijesti čini blockchain tehnologija superioran u odnosu na bilo koju od svojih konkurenata. Međutim, ako se zajednica raspadne preko granične rasprave blok veličine, cijela mreža će biti ugrožena.

Povezane vijesti


Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

50.000 bitcoina za aukciju

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Bitcoin osvaja Djevicu Galactic: platiti putovanje u prostor s kriptoznom vrijednošću

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors