Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Drugi po veličini svjetski Bitcoin razmjena, BTC-e, suspendirana trgovina ove nedjelje (14) za kratki instantsafter svojih servera pretrpio jak DDoS (Distributed Denial of Service) napad. 

Da ne bi bilo nagađanja - pogotovo nakon što je Mt. Goxand Neo Beecases -, razmjena brzo potvrdio attackand odbacio sve glasine.

load...

BTC-e objavio najavu na Twitter jednostavno govoreći „DDoS napad na naš server”. To je zapravo posljednji tweet na profilu stručnog usavršavanja.

„Naš umrežavanje tim brzo reagirali i to je popravljajući problem. Mi ne uzeti u obzir kao važan problem, jer postoji zaobilazno rješenje da se brzo popraviti”, predstavnik tvrtke rekao Coindesk. Prema razmjene, ova vrsta napada je vrlo česta i lako riješiti, ovisno o određenim okolnostima.

load...

Nedugo nakon objave, BTC-e je vratiti u normalu s više od 4000 korisnika online. Iako je razmjena i dalje upravlja anonimnog tim programera istočne Europe, koja očito nije problem za klijente tvrtke.

Cijena Bitcoin ne izgleda kao da su pogođeni manji problem. Svaki digitalni novčić bio vrijedan blizu 500at $ vrijeme pisanja i prema BTC-e trenutnom tečaju. To znači da je Bitcoin je vrijednost porasla 100 $ u manje od dva dana.Bitcoin zamjenjuje Buttercoin zbog zatvaranja zbog nedostatka financijskih sredstavaCryptocurrency pokretanje SAD-based Buttercoin je najavio da će ukinuti u petak, 10. Travnja. Bitcoin Razmjena potpomognuti Y Combinator i Google Ventures zatvara svoje online platforme zbog nedostatka financijskih sredstava.

load...

Poruka na početnoj stranici tvrtke trenutačno čita „Buttercoin će se isključiti naše usluge 10. Travnja u 11pm Pacifiku. Budite sigurni da se presele svoje Bitcoins na drugi servis i ukloniti svoje dolarske iznose. Želimo vam sve najbolje!”

Buttercoin oproštajni poruka obraća kupcima zabrinuti zbog mogućeg hack ili gubitka njihove BTC. „I dalje smo 100% siguran i otapala sa svim klijenta sredstva iznosio”, kaže razmjena. Tvrtka se zatvara jer je bio u mogućnosti za privlačenje novih investitora.

„To je bio prekrasan vožnja, a mi smo oduševljeni da su stvorili uslugu tako da mnogi ljudi uživaju. Pomoću DIP-u Bitcoin interesa među Silicijske doline investitora, nismo bili u mogućnosti generirati dovoljno rizičnog kapitala interes za nastavak financiranja Buttercoin.”

Prema Buttercoin, svi dolar iznosi se ne uklanjaju do 10. Travnja bit će vraćeni na račune su došli fromand svi Bitcoin stanja će se pretvoriti u USD i poslao u banku vezan na račun kupca.

Tvrtka je izrađen u 2013to pomažu ljudima da se prebace novac u svijetu bez da plati opscene pristojbe. Buttercoin je cilj bio da se upariti s lokalnim tvrtkama za prijenos novca kako bi se osigurala usklađenost sa zakonima u svakoj zemlji.

„Počeli smo Buttercoin s ciljem stvaranja sigurnog i skalabilan Bitcoin infrastrukture zajednica mogla osloniti. Zalaže se da ćemo graditi usluge s izvrsnim sigurnosti, tehnologije, likvidnosti i usklađenosti. Mi smo ponosni da su dostavljena na naš cilj i obveza” tvrtka je rekao.

U to vrijeme, au sljedećim mjesecima Bitcoin razmjena bila u mogućnosti prikupiti 1,6 milijuna $ iz poznatih i uglednih investitora. Skupina uključuje Google Kevin Rose pothvata i Chris Hutchins, među ostalima. Ekonomist Kevin Zhou, koji je radio u Standard & Poors, bio pozvan da se pridruži timu.


Bitcoin exchange Mt. Goxove datoteke za stečajnu zaštituNakon nekoliko užurbano tjedana i brojnim problemima, Mt. Gox je odlučila da podnese zahtjev za stečaj zaštite u Japanu s dugom od 63,6 milijuna $. Vijest je objavila u petak (28) na konferenciji za novinare održanoj u Tokiju.

Razmjena okrivio rasplet o akcijama koje provode hakeri koji su napali Mt. Gox je neispravan sustav tijekom dugog vremenskog razdoblja, što je dovelo do gubitka golemog iznosa BTC vrijedan oko pola milijarde dolara, piše Reuters. Vrijednost Bitcoin je 140 $ u utorak (25), kada Bitcoincharts.comstopped registracije cijenu Burze.

Tijekom konferencije, na Okružnom sudu u Tokyo, tvrtke CEO, Mark Karpeles, ispričao u japanskom, a okrivio cijelu situaciju na burzi slabu sustava. Ipak, on smatra Bitcoin će još rasti. „Prije svega, jako mi je žao. The Bitcoin industrija je zdrava i to je sve. To će se nastaviti i smanjenje utjecaja je najvažnija točka”, rekao je on.

Mt. Gox zatvoriti svoje web stranice u utorak (25), nakon zamrzavanja povlačenja sredstava ranije ovog mjeseca.

Tyler Winklevoss objavio poruku na njegovu blogaddressed svim Mt. Gox klijenti koji su izgubili svoje digitalne uštede. „Dopustite mi da prvo predgovor to rekavši da moje misli su sa svima onima koji su možda izgubili novac s brda Gox. Dok nisam imao sredstava na planini Gox, ja sam osjetio bol od ulaganja u mlade ekosustav koji je na svoj put do odrasle dobi, ali ne sasvim ima još”, rekao je on.

Tyler je dodao da „to ne može dovoljno naglasiti da je Mt. Gox je smrt nije bila Bitcoin je problem, to je bio Mt. Gox problema prestali koristiti Mt. Gox ovog ljeta, kada je počeo izgledati kao Roach motelu Fiat isplate bile.. Odgađa, što je prilično dobar pokazatelj da mi je da imovina i obveze ne smiju biti odgovarajući se. Kao što kažu, ako izgleda kao patka, hoda kao patka... To je patka.”

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin