Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Kanada je na Bitcoin roll. Nakon javni stav kanadskog Senata o cryptocurrencythat je najavio prošli tjedan, Kraken je otvorio Bitcoin razmjene u zemlji.

Bitcoin razmjena San Francisco-based službeno je pokrenuta u Kanadi zahvaljujući partnerstvu s Vogogo, plaćanja procesor Calgary-based.

load...

„Vogogo i Kraken rade na nekoliko industrija inicijativa i partnerstva je sada aktivan u Kanadi kako bi Kraken na raspolaganju klijentima u cijeloj zemlji. The Vogogo platforma nudi Kraken s otpadom sofisticirani rizika, sigurnosti, poštivanja i obrade plaćanja usluga, kako bi Kraken je klijentima u jednostavno razmjenjivati ​​između kanadskih dolara i Bitcoin ili drugih cryptocurrencies „, navodi se u prioćenju.

load...

Kanadski Bitcoiners zainteresirani za korištenje Kraken je usluga može učiniti lako i brzo, pretvaranje kanadskih dolara u BTC putem interaktivnog e-prijenos i elektroničkih transfera sredstava (EFT). Korisnici mogu početi odmah trgovanje s Interac depozita, koje se obično knjiže na njihove račune u roku od nekoliko minuta nakon slanja.

Naknade koje zaračunava razmjene - smatra najveći tržišni volumen Euro - po cijeni od 0,10% za velike količine trgovaca i može ići i do 0,35% za manje aktivnih trgovaca.

„Vidimo mnogo mogućnosti za Krakena u Kanadi, a mi smo računali na Vogogo stručnost u upravljanju rizicima i obrade plaćanja kako bi omogućio Kanađani za sigurno i učinkovito premjestiti svoje dolare i od Krakena” Krakena CEO Jesse Powell je rekao, s naglaskom na tvrtke stalnu brigu o sigurnosti svojih klijenata.

load...

„Radujemo se pruža brzu nagodbu i likvidnost koji će omogućiti kanadskom tržištu za Bitcoin i Bitcoin tvrtke u procvatu”, dodao je Powell.

S druge strane partnerstva, CEO Vogogo potvrdio kako je iznimno zadovoljan s novim usluga u Kanadi. „The Kraken ekipa je bez sumnje jedan od najtalentiranijih, sofisticirane i sposobnih kripto razmjene u industriji i zajedno dijelimo predanost kruto globalne kripto ekosustava”, rekao je Geoff je Gordon.

„Njihova razina marljivosti u odabiru partnera govori o ugledu Vogogo je stekao u industriji. Mi smo uzbuđeni, ali možda još važnije, mi smo usredotočeni na rad s Krakena i igrati svoju ulogu u omogućavanju i ubrzavanje njihova rasta. Mi ćemo i dalje osigurati siguran, učinkovit i usklađen pristup globalnom bankarstvu i plaćanja mreža omogućuje Kraken gledati prema naprijed i usredotočiti se na tome što je najbolje na njihovo poslovanje.”

Iz poslovne perspektive, Kraken će pokušati napraviti najviše od zatvaranja bivših kanadskih lidera na tržištu kao što su CaVirtex i trezora Satoshi, dvije BTC platforme koje zatvaraju ranije ove godine.

Povezane vijesti


Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom