Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Nakon pokretanja svoje putovanje u 2011, Kraken razmjena je postao jedan od najpopularnijih i naširoko koristi Bitcoin exchangesin mreže.

San Francisco-based tvrtka je omiljena među profesionalnim trgovcima zbog svojih inovativnih značajki, brzo izvršenje, visoke sigurnosti, te iznimnu potporu. To održava ekskluzivno partnerstvo i potpunu usklađenost s propisima s velikim brojem trgovaca širom svijeta, kao i Tokyo vlasti, a BaFin-regulirani Fidor banke.

load...

Tvrtka je najistaknutiji Bitcoin razmjena bave u eurima, a također radi s nekoliko drugih valuta poput američkog dolara, jena i kanadski dolar. Kraken se stalno hvali kako gornjem Bitcoin razmjenu strane trećih medijima i bio je prvi Bitcoin razmjena se angažirao Bloomberg terminala.

Ranije danas, tvrtka objavio novi blog najavljuje svoju odluku da smanji sve tržišne pristojbe. Kraken će integrirati novi „modela za kavu-taker”, čiji je cilj da se smanji trgovinski naknade platforme.

load...

Prema posta, „kavu-taker modela” značajka će osigurati smanjenu naknadu za tržište odluka koji nude likvidnost na tržištu-takers. Ova odluka dolazi kao rezultat visokog javnog potražnje, rekao Kraken, objašnjavajući da svojim klijentima su tražili nižu sustav naknada. Ova „model za kavu-taker” će dati klijentima jednostavniji i smanjenu strukturu naknade.

Kako radi?

Naknada za kavu se odnosi na situacije u kojima se trgovac osigurava likvidnost knjigu naloga za naručivanje limit kupnje ispod tržišne cijene ili prodaja granice iznad tržišne cijene. Naknada će biti isplaćena samo na kavu (kavu naknada) kad se takvi nalozi koje donose nove narudžbi.

load...

Prema tome, taker naknada se odnosi na situacije u kojima je trgovac zapljene likvidnosti iz knjige naručivanja tržište / kupnje ograničenje koje se provodi odmah u odgovoru na prethodno postavljene granične bi na knjigu.

Kao što je gore opisano, bilo unaprijed narudžbe će pokretati ni tržište ili limit naloga i kavu ili taker će biti pokrenute na tržištu ili ograničiti red.

Prednosti „predlošku kavu-taker”

Trgovci koji pružaju likvidnost u knjigu naloga će imati koristi od ovog novog sustava, a trgovci koji uklanjaju likvidnost iz knjige naloga također će imati koristi od ovog smanjenja sustava naknada u odnosu na uobičajeni sustav naknada. Iako ispitanicima platiti samo 0,10% više nego odluka, „model za kavu-taker” će nadoknaditi to kroz veću likvidnost i čvršćih namaza.

U smislu Bitcoin-fiat valuta obrta, tvorac naknada ide kao niska kao 0% i do 0,16%, ovisno o trguje iznos. Naknada lopov ide kao niska kao 0,10% i do 0,26%, ovisno o količini koja se trguje. No, možete saznati više o novoj strukturi naknada ovdje.

S ovim novim kavu-taker modelu obrta u cryptocurrency sustav će također imati novu strukturu s obzirom na ukupne smanjenih naknada. Međutim, „model za kavu-taker” nije integrirana u smislu tamnim bazen naknade, iako je to također je promijenjen. Razlog za to je da je „model za kavu-taker” je koristan samo kada možete pregledati knjige naloga.

Kraken je novi naknada struktura će se aktivirati u nekoliko tjedana, od 1stAugust.

Povezane vijesti


Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos