Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Mnogo se toga dogodilo u Bitcoin svijetu tijekom proteklih dana. Ne samo da je Coinbase širi na Veliku Britaniju, ali Šveđanin Nasdaq Razmjena upravo je odobrio stvaranje Bitcoin bazi razmjena trguje Napomena (ETN).

UK Bitcoiners sada mogu koristiti usluge koje pruža San Francisco-based Coinbase, koja uključuje kupnju i prodaju BTC pomoću britanske funte i postavljanje Coinbase novčanik.

„Također smo uzbuđeni da se objaviti dodatak BTC / GBP i valutu BTC / EUR pairson Coinbase zamjenu za UK korisnike” razmjena najavio je u utorak (28.). Osim toga, trgovci sa sjedištem u Velikoj Britaniji također koristiti Coinbase alata i početak prihvaćanja Bitcoin kao opciju plaćanja na dnevnoj bazi.

Naša misija pri Coinbase je da isplate više otvoren i učinkovit širom svijeta. Širenje na Velikoj Britaniji je važan korak prema tom cilju i olakšat će pristup Bitcoin u jednoj od financijskih metropola svijeta.

U međuvremenu, u Švedskoj

Nova Bitcoin-based razmjena trguje Napomena upravo je dobila službeno odobrenje iz Švedske financijske nadzornog tijela, Finansinspektionen.

XBT provajdera AB objavila u srijedu (29), koji se pokreće svoj Bitcoin Tracker jedan, prvi sigurnost cryptocurrency bazi dostupnih na reguliranom razmjene.

Aleksandar Marsh, izvršni direktor batitermografskim Provider, rekao je da je tvrtka „ponosan ponuditi prvi svjetski‘Bitcoin tracker’kojom se trguje na uređenom zamjenu.”

„Omogućavanjem ovaj jednostavan i siguran način za ulaganje u Bitcoin nadamo se da su eliminirani granice koje ranije spriječiti pojedince i tvrtke da bude u mogućnosti aktivno ulagati u ono što vjerujemo da je budućnost novca”

Bitcoin Tracker Jedan je dizajniran „kako bi pružiti investitorima s praktičnim pristupom povratima temeljne imovine, američki dolar po Bitcoin, manje naknade ulagačima”, objavila je tvrtka. Nakon stjecanja ovlaštenja, usluga će sada biti uvrštene na Nasdaq Stockholmu te će započeti s radom 18. Svibnja.

„Ovo su uzbudljiva vremena za Bitcoin ekosustava”, rekao je Staffan Helgesson, član Uprave batitermografskim Provider, dodajući da će „Bitcoin Tracker Jedna biti prvi svjetski financijski instrument koji omogućava potrošačima i institucijama mogućnost da investiraju u Bitcoins bez održavanja same kovanice „.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji