Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

U komentarima podnesenih danas, Bitcoin Foundationhighlights potrebu za javnim pristupom u „opsežnog istraživanja i analiza” što je New York Odjel za financijske usluge-a (NYDFS) citira pri uvođenju svoju „BitLicense” prijedlog. Komentar Zaklade nastoji naučiti Obrazloženje NYDFS koristi kako bi potkrijepio svoje tehnološke specifične regulatorne prijedlog, koji Bucks konsenzus među državnim i saveznim regulatora da se integriraju Bitcoin kao novi financijski tehnologija u postojeće regulatorne programe.

load...

5. Kolovoza 2014. Bitcoin Zaklada podnijela preliminarnu komentar traži „kopija bilo kojeg upravljanja rizicima i cost-benefit analize (ili druge sustavne procjene) koja je dio‘opsežnog istraživanja i analize’iz izvještaja o potrebama i prednosti za prijedlogu propisa.”istog dana, NYDFS obećao isporuku materijala proizvedenog po dugogodišnje istrage u roku od 20 dana. No, 9. Rujna 2014. NYDFS kasniti isporuka svojih istraživanja do prosinca, dobro prošlosti roka komentar razdoblju od 20. Listopada 2014.

load...

Bitcoin je internet protokol čija je suština decentralizacija, ali zaklada komentar pretpostavlja da dobro oblikovana i -implemented regulacija može rasti Bitcoin ekosustava, proizvodnju pogodnosti za New York potrošača, tržište, gospodarstvo i radna mjesta. NYDFS nije objasnio kako njegova „BitLicense” prijedlog, novi, tehnologija specifična regulacija, zapravo bi poboljšati okruženje za Bitcoin ili New York potrošača.

Jim Harper, Globalna politika savjetnik za Bitcoin Zaklade piše: „žrtvu nekom decentralizacije u cilju druge pogodnosti u Bitcoin ekosustavu moraju zadovoljiti visoki teret dokazivanja. Nitko ne bi trebao željeti propis koji žrtvuje Bitcoin je korist ako se tako stvara nepoznate ili samo spekulativne pogodnosti za New York potrošača New York financijskih usluga na tržištu.”

load...

Za razliku od NYDFS, raznim američkim vladinim i pravna tijela su radili integrirati Bitcoin u postojećim propisima. US Treasury Department Financijski zločine Izvršenje Network (FinCEN), SAD Internal Revenue Service, američka Savezna izborna komisija, Texas Odjel za bankarstvo i Kansas Ured povjerenika državne banke su svi uzeti više skroman pristup, koordinaciju s drugim subjektima i integriranje Bitcoin u postojećim zakonima i propisima kao što se primjenjuju. Ovaj pristup utire put za siguran i zdrav okoliš kako bi se omogućilo Bitcoin tvrtkama razviti pouzdane potrošačke usluge.

Na „BitLicense” Prijedlog uključuje nekoliko tetura blokova. Harper ističe: „na jeziku‘BitLicense’prijedlog će se primjenjivati ​​nefinancijske uporabe javne knjige Bitcoin-a, uključujući i komunikativnih i izražajne svrhe. To bi zamjeriti SAD ustavnu zaštitu protiv regulacija govora.”The‘BitLicense’prijedlog zahtijeva nerazumno financijski nadzor, koji možda krši Četvrti amandman.

„Regulatorno režim koji je izrazito raskoraku s drugima vrlo je vjerojatno da će stvoriti neučinkovitost u nacionalnim i globalnim tržištima, što bi potiskuju natjecanje, otežavaju isporuku pogodnosti za potrošače i spriječiti potrošače”, zaključuje Harper. „New York je vrlo poseban stanje, ali preporučujemo da se pridruže nacionalne i globalne zajednice regulatornih tijela koja su uzimanje metodički, iterativni pristup Bitcoin poslovne regulative.”

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći