Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša | Croatian.lamareschale.org

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Bitcoin Foundationjust najavio novi partner, ovaj put u Južnoj Aziji. Novi partner u tim ustanovama je od Bangladeshand pridružuje temelj u svojoj misiji promicanja cryptocurrency širom svijeta. 

„Pridružite nam se u uvođenju Bitcoin na svijetu i pridonosi njegovoj održivog razvoja”, navodi web stranice zaklade. Izgleda barem jedna organizacija Bitcoin vezane u Južnoj Aziji čuo poziv, nakon sedam druge podružnice pridružio zaklade misije u proteklih osam mjeseci. Ostale podružnice se nalaze u Australiji, Kanadi, Meksiku, Njemačkoj i Nizozemskoj.

Prema podacima Svjetske banke, prenosi internetska stranica NewsBTC, brojevi objavljeni u travnju pokazuju da Bangladeš dobila 14 milijardi $ u remittences tijekom 2013from oko 8,6 milijuna radnika migranata. Sve što je potrebno je za neke od tih radnika otkriti prednosti koje Bitcoin može dovesti do doznaka tržištu kako bi se potaknuo cryptocurrency popularnost u zemlji.

I to je točno kako je Bitcoin Zaklade nova lokalna podružnica trebala početi promoviranje u Bangladešu.

„Da bi bila djelotvorna u pozitivno poboljšanje života, važno je da se udružiti, uskladiti svoje ciljeve, postati obrazovani i koordinirati svoje napore za poticanje Bitcoin je usvajanje”, rekao je SM Monir AM Zaman (Sazeeb), predsjednik grupe Bangladeš affiliate institucije, u priopćenju.

Bangladeš tim strastveni o nevjerojatno Bitcoin i pomognu svojim zajednicama. Ovo je pobjeda za regiju i pobjeda za Bitcoin.

Mark Woods Bitcoin Zaklada partner direktor

Kao i ostale podružnice, Bangladeš tim će biti odgovorna za zaštitu i promicanje Bitcoin na azijskom narodu. Međutim, kao što je cryptocurrency slava raste diljem svijeta, sve više podružnice će vjerojatno pridružiti temelj u skoroj budućnosti.

Istaknuti slika: Mizankecb11 / WikimediaBitcoin Foundation je drago vidjeti više studija o kriptoznoj valuti (čak i oni koji tvrde da će se srušiti)Bitcoin Zaklada okreće drugi obraz i dobrodošlice svaki akademski rad o Bitcoin i drugih cryptocurrencies, čak i one nedavno objavljene od strane istraživača na Sveučilištu Cornell. U radu pod naslovom „Bitcoin je slomljen”, predviđa da će svjetski dan 'većina famousvirtual valuta vjerojatno će propasti ako „sebične” rudari i vlasnici početi conspiringwith jedni druge.

Istraživači - Emina Gün Sirer, izvanredni profesor na Odjelu Computer Science Cornell, a Ittay Eyal, A Cornell informatike istraživač - u osnovi znači da ako „manjinska skupina rudara može dobiti prihode veće od njihove fer udio, i rasti u broju dok ne postigne većinu”, bit će monopol nad cijelom sustavu.

Bitcoin je slomljena. I ne samo površno, tako, ali u osnovi, na razini jezgre protokola. Mi ne govorimo o jednostavnom buffer overflow ovdje, ili čak i loše dizajniran API koji se može lako skrpan; umjesto toga, problem je svojstvena cijeloj način Bitcoin radi.

Iako mnogo glasova u Bitcoin zajednice ne slažu sa studija, temelj nije izričito niječu upozorenje. Umjesto toga, glavni znanstvenik, Gaving Andresen čestitao ljudi posvećuje svoja istraživanja na cryptocurrency.

„Dopustite mi da započnem s koliko fantastično je da vidimo više od akademskog interesa i istraživanja u Bitcoin-the-sustava. U nadolazećim mjesecima, očekujem da ćemo se vidjeti puno više istraživanja tvrdi da su našli načina izrade različitih komada Bitcoin bolje. Neki od njih će čak ispasti da se praktično i točno”, Andresen napisao u blogu.

Iako on ne poriče novina glavni zahtjev, Gavin Andresen izlaže svoje sumnje u studiju. „Neću pisati o specifičnim zahtjevima u novinama (...). Ipak, dobro je imati na umu da u mom prvom pregledu, vjerujem papiru je tvrdnja temeljni nedostatak temelji se na neke nad-pojednostavljene assumptionsabout kako Bitcoin mining tržište radi”, glavni znanstvenik u Bitcoin Zaklade, rekao je.

Poruka završava ohrabrujuću poruku, moleći za kontinuiranu pomoć istraživačima da „će dodati ogromnu vrijednost za protokol i zajednice”.


Bitcoin temelj odgovara na Manchinovo pismo: Ako Bitcoin ne procvjeta u SAD-u, on će procvjetati negdje drugdjeBitcoin Zaklada odlučio napisati pismo upućeno Sjedinjenih Država senator Joe Manchin

Koji je nedavno rekao Bitcoin bi trebao biti zabranjen u zemlji. Kontroverzna izjava bila dio drugom pismu, ovaj poslao senator za trezor, Federal Reserve i više financijskih regulatornih agencija i fermentiranih brojne reakcije iz različitih Bitcoin pristaša, kao što su bivši kongresmen Ron Paul.

„Pozivam regulatore da rade zajedno, djeluju brzo i zabraniti ovaj opasan valutu šteti marljiva Amerikanaca”, Manchin napisao. Suočen sa zahtjevom senatora je Bitcoin Zaklada je odlučila da je vrijeme za pravilno odgovor.

Pismo - potpisuje Patrick Murck, član zaklade glavni savjetnik - objavljeno je na blogu organizacije i prethodi kratko otvaranja. „Slažemo se s članovima Kongresa i američke federalne agencije koje su svjedočile da SAD treba poticati prednosti Bitcoin dok ublažavanja rizika”, temelj tvrdnje.

„Mi ne vjerujemo da je to pravi put u SAD-u ekonomska povijest odvratiti od inovacija koje nude poboljšanja u slici radnih mjesta i gospodarstva. Ako Bitcoin ne cvjetaju u SAD-u, to će cvjetati na drugom mjestu, a Sjedinjene Američke Države će ustupiti vodstvo zemlje s više dalekovidan pristup inovacijama i gospodarskog napretka”, Murck napisao.

Predstavnik glavnog savjetnika odlazi na to reći da „postoji puno toga za naučiti o Bitcoin, kako se to radi, i koje su njegove posljedice na američkom društvu će biti. Nema potrebe za strah Bitcoin ili pretjerano reagirati na challengesthat pratiti svoje goleme potencijalne koristi "prije no što pozovete Manchin - koji je također član senatskog odbora za bankarstvo, stanovanja, gradske poslove - za obrazovne sastanak.

Senator pismo razbjesnilo neke članove cryptocurrency zajednice. Skupina Bitcoiners sada traži Manchin ostavku putem online peticije. Dokument zahtijeva političara „hitnu ostavku iz bankovnog odbora Senata, za djelovanje u vrlo nestabilnom i remeti način koji je opasan za naše gospodarstvo”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

Usvajanje Bitcoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)