Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Bitcoin Foundationtoday objavljen premaz na zakonu nadležnosti [PDF] kako bi svoje male tvrtke i start-up članovi upravljaju svojim regulatorne obveze. Također je javno dostupan na zaklade Resourcespage na web stranici.

Globalno Internet protokol koji drži se veliko obećanje za globalne financijske inkluzije, Bitcoin lako omogućava ljudima i tvrtkama za obavljanje prekograničnih transakcija. „Ali na taj način može staviti Bitcoin korisnicima i tvrtkama u nadležnosti nepoznatim ili teretnim stranim zakonima”, kaže se u izvješću. Bitcoin tvrtke lice „izglede za brane u regulatornim postupcima i sporovima u udaljena mjesta.”

Naručitelj Robert A. McFarlane, partner u uredu u San Franciscu Hanson Bridgett LLP-a i stolica firme tehnologije odvjetništva, kratki primer detalji korake poduzeća mogu poduzeti kako bi se izbjeglo stvaranje sami predmet složene propise ili tužbe u državama koje su neprijateljski prema Bitcoin,

U izvješću se razmatra nekoliko zaštitnih opcija „IP blokiranja (također poznat kao‘geofencinga’), screening na temelju korisnika upisan adresni podaci, biraju se ne prikazuje oglase na publiku u nepoželjnih jurisdikcijama, te pružanje manje interaktivnost korisnika na neželjene jurisdikcijama mogu pokazati da tvrtka ne namjerava poslovati u određenoj državi.”

„Ne Bitcoin poslovni želi isključiti nijednu nadležnost”, rekao je Jim Harper, Globalna politika savjetnik za Bitcoin Zaklade „, ali važno je da imaju tu opciju. Kada se propisi neopravdanog naknadama za zaštitu potrošača, bolje tečaj će biti za vođenje poslovanja u državama koje zagrljaju inovacija, potrošač koristi Bitcoin, gospodarski rast i otvaranje novih radnih mjesta.”Bitcoin zaklada na SIBOS-u i BAFT Global Forumu VijećaZa drugu godinu zaredom u Bitcoin Foundationwill sudjeluje u Sibostaking mjestu rujan 29 2. Listopada 2014 i po prvi put, BAFT Global vijeća forum 28. Rujna 2014. U Bostonu, Massachusetts. Ovogodišnja tema je „Gradnja mostova” između novoprijavljenih i etabliranih igrača.

„Tradicionalna financije dosegla svoje granice stavlja među sjedinjen. Veselim se suradnji s onima s vizijom za budućnost i svijetu gdje su svi ljudi, bez obzira socijalnog i ekonomskog statusa i zemlje u kojoj žive, imaju mogućnost pristupa i uključiti se u globalnom gospodarstvu „, rekao je Jon Matonis, izvršni direktor Bitcoin Zaklade. On dodaje: „Vrijeme je sada. Sada samo puki disruptor financijskih usluga, Bitcoin pruža ogromne mogućnosti za uspostavljenih operatera u smislu povećanja učinkovitosti i pojačanu zaštitu potrošača.”

Sibos okuplja više od 7.000 donositelje odluka i tema stručnjake iz financijskih institucija, tržišta infrastruktura, multinacionalnih korporacija i tehnološkim partnerima. Svaki dan, Innotribe na Sibos će zaroniti u jednoj temi, istraživati ​​iz raznih kutova i pozivajući publiku na razmišljanje o svakom aspekt zajedno. Ponedjeljak će se fokusirati na „prekid i mogućnosti za kripto-valute”, utorak je „Ususret 21. Stoljeća umreženih organizacija”, srijeda će izlog „Innotribe Startup Challenge veliko finale”, kao i istraživanje „Inovacije sposobnosti” i četvrtak zaokružuje sa živo raspravlja o „FinTech inovacije ekosustav.”

U 2013, Patrick Murck, glavni savjetnik, predstavljao je temelj u Dubaiju. Jon Matonis, izvršni direktor i član utemeljitelj odbora, bit će zastupa Zakladu Bitcoin u Bostonu za sljedeće sjednice:

Nedjelja, 28. Rujna

Promjena živote: Jedan Bitcoin u isto vrijeme (samo uz pozivnicu)
10: 00-10: 30 sati EST

Ponedjeljak 29. Rujna

Budućnost novca - Rise of Cryptocurrencies
9: 30-10: 30 sati EST

Uredba - Cryptocurrencies
11:00-podne EST

Da biste vidjeli potpuni lineup zvučnika, posjetite SIBOS.

Slika ljubaznošću Bitcoin Zaklade.


Bitcoin temelj pozdravlja Bitcoin FranceBitcoin Foundationtoday najavio dodatak Bitcoin Francuske, desetom poglavlju affiliate za ulazak zaklade rastuću međunarodnu mrežu lidera koje provode edukaciju lokalnih medija, trgovci, potrošači, kreatora politike i regulatornih agencija. Philippe Rodriguez služi kao predsjednik Thomas Francuskoj kao blagajnik, Pierre Noizat kao glavnog tajnika i članova odbora Thomas Voegtlin, Gonzague Grandval David François i Eric Larchevêque.

„Francuska je zemlja u kojoj sloboda zauzima visoko mjesto kao top vrijednosti, čineći zemlju plodno tlo za inovativne usluge i tvrtke koje koriste Bitcoin protokol”, rekao je Jon Matonis, izvršni direktor.

„Oduševljeni smo da se pridruže snage s Bitcoin Zaklade za promicanje Bitcoin protokol i educirati kreatora politika u Francuskoj. Duboko vjerujemo da Bitcoin ima potencijal da uznemiri ne samo dio financijskog sustava kao što znamo to, ali niz cestu, drugim tržištima gdje je povjerenje u središnje organizacije je trenutni status quo „, rekao je Philippe Rodriguez, predsjednik Bitcoin Francuska.

Francuska trenutno zauzima četvrto mjesto u svijetu u globalnim aktivni Bitcoin čvorova i nedavno, ministar financija Michel Španjolskoj izjavio: „Mi vjerujemo da Francuska treba pustiti ljude probati, ulagati i razvijati poslovanje s bitcoin prije nego što smo ga poreza.” On je također istaknuo da kada je u pitanju regulacija, oni vole da se srednji put „na pola puta između najstrožim propisima [od] Kine, Japana i Rusije i najsvjetlijih propisa donesenih od strane države, kao što su Sjedinjene države, Kanada i Izrael.”

Povezane vijesti


Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad