Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana | Croatian.lamareschale.org

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Bitcoin Zaklada „izgubljeni” 4,6 milijuna dolara u 2014. Godini, tijekom razdoblja od 10 mjeseci, ne samo zbog poniranja cijena Bitcoin, ali i zbog pretjeran mjesečne troškove.

Iako je većina Zaklade sredstva su trebala biti uložen u dalji razvoj Bitcoin core tehnologiju, glavni kriška novca „zapravo otišao prema sponzorira godišnje konferencije za Bitcoin zajednice na blizu pokrića proračuna”, rekao je osnivač ravnatelj Bitcoin Zaklade je rekao: citirao CryptoCoinsNews.com.

Prema poreznim dokumentima iz 2013. Godine, temelj izgubiti 150.000 $ mjesečno, uglavnom plaćati za pokazivanje naknade zaposlenika, troškove konferencije i pravne pristojbe. I premda su 2014 dokumenti nisu dostupni u ovom trenutku, svi su još uvijek čeka kako bi saznali što se dogodilo s 5.800 BTC spominje u Bitcoin Zaklade transparentnosti dokumente objavljen prošle godine.

Međutim, kada je u pitanje tijekom nedavnog online Q & A sesija, Matonis sigurni „ne postoji smiješno posao” oko stvari. On je zajamčeno da Bitcoin je pad cijena bio je najveći faktor koji utječe zaklade sredstava.

Tijekom sjednice Matonis zapravo navedene razloge zbog kojih Bitcoin Zaklada izgubili milijune u manje od godinu dana. Počeo podsjećajući sudionike da 4,6 milijuna $ su izračunate prema cijeni BTC u to vrijeme (ožujak 2014), koji je oko 673 $, a uzimajući u obzir da je temelj drže više od 90% svojih sredstava u Bitcoin.

On je također priznao da je temelj je proveo oko $ od 150.000 mjesečno i da je iznos podignut za vrijeme postojanja organizacije je samo između pola milijuna dolara i $ 650.000, uz rastuću cijenu onda jačanje zaklade sredstva.

Uz tečaj pada na manje od 264 $ po BTC u siječnju 2015., temelj našla samo drži oko 600.000 $ na početku ove godine.

Matonis' zakupa s Bitcoin Zaklade završila 31. Prosinca 2014. Godine, što znači da ne posjeduje nikakvu više službene informacije o tome što se dogodilo nakon tog datuma. Trenutni izvršni direktor organizacije je Patrick Murck.

Ipak, osnivač ravnatelj zaklade također podsjetio sudionike Q & A da je organizacija promijenila svoj fokus od trenutka njegove probleme financiranja postao očigledan. Prema Matonis, koji sada radi s poduzetnicima u Bitcoin prostoru pomaganje financiranja i ulaganja u svezi projekata, Bitcoin Zaklada trenutno fokusiranje na core razvoj, primarni cilj iza njegovog stvaranja.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga