Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti | Croatian.lamareschale.org

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Već pro-Bitcoin Draper Sveučilište u Heroes upravo je postala još kripto-friendly. Ustanova - Silicijska dolina-based škola koja nudi posebne programe osmišljene da educiraju potencijalne poduzetnike - ponudit će besplatno online Bitcoin tečaj počinje 22. Listopada.

load...

Poduzetništvu institut, koji se nalazi u San Mateo i osnovao poznati venture kapitalista Tim Draper, najavio je da će se tečaj odvija se zahvaljujući partnerstvu između škole i ZapChain. Prema priopćenju, osnovni tečaj je dizajniran da podučava one koji nemaju tehničko znanje Bitcoin.

Draper se nada da je „ova nova uzbudljiva online tečaj” može okupiti ‘niz poduzetnika, venture kapitalisti i inženjera iz Silicijske doline svi djeluju u Bitcoin prostora’.

load...

S takvim širokim rasponom sudionika, studenti će biti izloženi mnoštvo ideja u vezi Bitcoin protokol, njegove sadašnje i potencijalne koristi i njegovu sposobnost da promijeni svijet kakav poznajemo.

Tečaj, koji će početni udarac 22. Listopada i prihvaća učenike preko ovog linka, učinit će najviše znanja dijele ZapChain u mrežu Bitcoin stručnjaka, koji se sastoji od nekoliko velikih imena u Bitcoin industriji. Mreža broji s članom za „svakom većem Bitcoin poduzeća”, te se nada da dostavi temeljno razumijevanje Bitcoin protokola i valutu.

"Kada sam saznao da je Draper Sveučilište je stvaranje Bitcoin naravno, znao sam ZapChain potrebno da se uključe. Bitcoin je nevjerojatna tehnologija koja može omogućiti inovacije u mnogim dijelovima svijeta, a ja sam jako ponosan ono što smo stvorili. Ja ne mogu čekati da vidite nove proizvode stvorene od strane ljudi koji uzeti Bitcoin naravno”, rekao je Matt Schlicht, suosnivač ZapChain.

load...

Odluka ponuditi besplatno Bitcoin tečaj nije neočekivan uopće, kada je u pitanju sveučilišta Drapera. Škola je bila prva obrazovna institucija da prihvate Bitcoin kao oblik plaćanja školarine. Sveučilište otkriva ovaj tečaj želi popuniti prazninu u obrazovnom materijalu izrade Bitcoin više pristupačan.

Prema Potaknuti CEO Adam Draper, „najveći problem u Bitcoin usvajanja svijetu upravo sada je obrazovanje, a to je najbolji Bitcoin Naravno obrazovanje na internetu. Ona odgovara na sva pitanja, dajući pristup stručnjaka u Bitcoin prostora; nitko drugi nije to učinio na kvalitetan način”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Bank of Montreal upozorava Cointradera o akciji protiv Bitcoina - nema posljedica za druge tvrtke do sada

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja