Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Procesor BitPayhas plaćanja najavio beta puštanje svog Bitcoin plaće API za poslodavce. Ova nova značajka, namijenjen poslodavcima i obračun plaća pružateljima usluga, omogućiti W-2 radnika (redoviti zaposlenik ili poduzetnik preko agencije) izravno dobiti dio ili cijelu svoju neto plaću u Bitcoin.

load...

API je trenutno dostupan samo za poslodavce u Gruziji i Južnoj Karolini, kao i licenciranih plaće usluga u SAD-u, dok je razdoblje testiranja nije dovršena.

Prema web stranice tvrtke, to je kako API radi za svaki dio:

Zaposlenik

1. Opt-u na neto plaće odbitak
3. Osigurati adresu prima Bitcoin

Poslodavac / Plaće Provider

1. Agregat zaposlenik zatraži
3. Fond za serije na ili prije datuma stupanja na snagu

load...

BitPay

1. Provjeri šarža
3. Dati obavijesti o statusu

Tvrtka razvija plaće API platiti svoj tim sa 20 stalno zaposlenih djelatnika. Svaki od njih prima dio plaće u cryptocurrency, ali četiri BitPay zaposlenici (uključujući CEO) dobiti cijeli svoj paycheck u Bitcoin. Međutim, vidjeli su mogućnosti ova značajka mogla dovesti do većine tvrtki sa Bitcoin-friendly zaposlenika i odlučio ga objaviti javnosti.

„Za najdulji vrijeme teško je pitanje„Kako mogu kupiti Bitcoin Sada odgovor je jednostavan: ‘Pitajte svog poslodavca’”, Tony Gallippi, BitPay je glavni izvršni, kaže se u priopćenju.

Međutim, prema Bryan Krohn, tvrtke CFO, ova nova značajka također pojašnjava porezni pitanje oko Bitcoin. „Budući da su sve plaće i uskraćivanje poreza vadi prvi od bruto prihoda zaposlenika, Bitcoins može biti poslana s neto plaće tax free, bruto prihod izvještavanje andthe poslodavca na IRS ostaje nepromijenjena”, objasnio je on.

load...

Nakon API izdanje, šećer na kraju može biti samo još jedna dobra vijest: BitPay također objavio da je premašio 20.000 odobreni trgovce, koji su sada prihvaćaju Bitcoin diljem svijeta. Ova skupina uključuje pridošlice Zynga i PrivateFly.com, ali je tvrtka zapravo je dodavanje gotovo 1000 novih trgovaca tjedno, po stopi koja će sigurno donijeti masivan rast u 2014.Bitcoin-friendly platforma Gyft dobiva ulaganje od 5 milijuna dolara i širi se u nove zemlje s kriptoznanstvenom pomoćiGyftjust ne prestaju iznenađivati. Tvrtka pretvorio u Bitcoin dragi u svibnju, te je najavio nove usluge vezane za svijet cryptocurrency otkad. No, tu je još dobrih vijesti: digitalna platforma koja korisnicima omogućuje kupnju i slanje poklon kartice putem mobilnih uređaja samo osigurao investiciju od 5 milijuna $.

Investitori su A-grade ulaganja - suosnivač glumac Ashton Kutcher, veliki Bitcoin navijač -, Social + Capital Partnership, Karlin Ventures, David O. Vreće i Haas Portman.

Ulažemo u tehnologiju start-up, kao Gyft koji pokazuju inovativnost i obećanje. Tu je mobilni pomak i Gyft je na misiji za digitalizaciju $ 100b tržište poklon kartica.

Ashton Kutcher

 A što su Gyft planovi za ovaj novac? Prema priopćenju, tvrtka namjerava razvijati poslovanje kako bi se zadovoljile buduće potražnje za rast. „Gyft trenutno radi s više od 300 trgovaca i da će držati dodajući trgovce i partnere, čak i širenje na tržišta izvan Sjedinjenih Država iduće godine”, dokument dodaje.

Ovdje je mjesto gdje Bitcoin dolazi u. Vinny Lingham, predsjednik Gyft je, otkriva da je „dio međunarodne ekspanzije u zemljama u kojima postoji visoki rizik povezan s prihvaćanjem kreditne kartice i gdje Bitcoins su uzimajući off”. Lingham objašnjava da „ovi kupci će moći koristiti svoje Bitcoins, kupnju poklon kartica, a zatim kupi za stavke prethodno nisu dostupne za njih.”

Gyft u stalnom je porastu i to milijunaš investicija će samo gurnuti stvari, to je sigurno. U samo posljednjih godinu dana, više od 10 milijuna $ i 200.000 plastičnih poklon kartice su stavili na platformi. Trenutno, digitalna platforma bilježi novi poklon kartica dodaje svake dvije minute.

„Tijekom prošle godine, vidjeli smo nastavak rasta te su na putu da je pogodio 5 milijuna $ u digitalnim prodaju poklon kartice ove godine”, kaže Vinny Lingham, dodajući da je „tradicionalno više od 50 posto godišnje prodaje poklon kartica pojaviti u četvrtom četvrtina pa smo uzbuđeni zbog budućnosti”.

Bitcoin ispitivač nedavno je objavio intervju s CEO Gyft-a, Vinny Lingham, koje možete provjeriti ovdje.


Bitcoin dobiva šifru valute: XBT daje legitimnost na tržištu kriptekunutnostiSvih šest Interbank klirinško u Zürichu, je mjesto gdje švicarski jedinica stručnjaka održava popis svjetskih valuta kodove. I oni su samo radili najbolje što su mogli za Bitcoin, dodjeljujući mu se kod batitermografskim i što je više „službeni”.

Priča je ispričana Jon Matonis, direktor Bitcoin Zaklade, a objavio Coindesk. Predstavnik otišao u ustanovu koja gotovo povezuje sve švicarske financijske institucije i broj banaka izvan zemlje predstaviti Bitcoin nekoliko dužnosnika banke na e-commerce konferencije. A rezultati su bili pozitivni, kao što možemo vidjeti.

Prema Matonis, ovaj kod, u 4217 standardu ISO valute kodove „značajno je ipak zbog svog utjecaja na razvoj matematike na bazi valute”.

On dodaje da je „izvan propisa i odobrenja vlade da se tako često podupiru rasprave o legitimnosti Bitcoin, različite vrste legitimnosti je emergingand ona ima sposobnost da se izvan preživjeti izabrane uprave pravnih nadležnosti”.

Ova promjena će sigurno otvoriti puno vrata do cryptocurrency. Kao Jon Matonis kaže: „XBT može predstavljati početak za Bitcoin standardima i tržišnom legitimitet, ali to sigurno nije kraj”. A tu je još jedan izazov pred: Unicode znak za Bitcoinwith znak? kao jedan od glavnih kandidata.

Preko coindesk.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna