Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu | Croatian.lamareschale.org

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Tu je velika vijest iz Australije u vrlo poseban dan za Bitcoin. Dok cryptocurrency je brojku od 1000 $ na Mt. Gox opet, thepoint od BitPOSwas prodaja sustava konačno i službeno launchedin zemlju.

load...

„Mi smo redizajnirali našu web stranicu i dodao affiliate program za ljude da sudjeluju u naš uspjeh”, Jason Williams, tvorac softvera, rekao 99Bitcoins. Sydney platforma koja se odvija u nadi da će doprinijeti rastuće trgovačke svijesti, području koje je uvelike poboljšana od početka 2013. Godine.

Jedan od najboljih značajke novog sustava je njegova sposobnost na ljestvici. „Možemo reallyramp naše trgovci s malo ili bez učinka losson bilo funkcionalnosti. To je još uvijek vrlo ranih dana za nas i dobili smo naše oči na nekoliko različitih proizvoda smo fleshing se sada, kao što su web-trgovačke funkcionalnosti (slično da BitPay)”.

load...

Osim toga, osnivač BitPOS naglašava partnerstvo s BitScan, aplikaciji za mjesto koji govori korisnike gdje pronaći Bitcoin-friendly trgovci. „Udružili smo se s njima, tako da bilo tko znakove sa nama dobiva besplatan unos s Bitscan”.

Cilj nam je imati lijepo zaokružili portfelj proizvoda koji će neka cigle i mort, kao i e-trgovci, prihvatiti Bitcoin bez puno buke.

Jason Williams

Tim BitPOS, koji također obuhvaća glavnu developer Alex Taylor i poslovnog administratora Matt Allen, vidi Bitcoin kao budućnost novca. I, prema Williams, Sydney treba sada imaju oko 20 Bitcoin-friendly trgovci koji se slažu s ove perspektive. Sveukupno u Australiji, njegova gruba procjena iznosi oko 100 trgovaca.

load...

„Ja osobno istražio neke od više poznatih dijelova Sydneyu, a odgovor je bio uglavnom pozitivni. Na lansiranja dana, imali smo dosta ljudi prijavili da postanu podružnice u Sydneyu, a također Melbourne, što je super. Imam bilo reći ljudima ove godine je godinu Bitcoin malo. Ne samo da smo se prijavili trgovci, imamo konkurenta u Melbourneu, koji je postavljen na lansirati u siječnju, kao dobro. To će biti velika godina za nas”, dodao je,

Za sada, BitPOS tim što najviše uspjeha platforme koje otvaraju financiranja krug.

Međutim, tim koji je stvorio novi prodajnom mjestu sustava također radi na „tajnom projektu”, Williams je otkrio.

„Trenutno stanje igre u Australiji je da je relativno teško dobiti Bitcoins. Nažalost, ne možete ih dobiti tako lako kao što možete dobiti tradicionalni valutu. Ja ne mogu dijeliti previše detalja u ovoj fazi, ali ideja je da želimo da bude kao jednostavan kao tradicionalne valute „u cryptocurrency stručnih otkriva, dodajući da” imamo prilično dobru ideju kako to učiniti, a imaju veliki poslovni model iza njega. Ja ću biti u mogućnosti otkriti više detalji iza naših projekata bliže smo dobili na suđenje”.

Rad na organizaciji

Jason Williams, koji je ujedno i predsjednik Bitcoin Udruge Australiji, također je govorio o radu koji se razvija od strane subjekta u međuvremenu.

„Mi smo počeli da se dosta e-mailove tražeći za službene pozicije na nekom issueslike porezne politike (koja je postavila Australian Tax Office) i da li ili ne postoji australski ekvivalent novca emitira dozvole”, rekao je, otkrivajući da postoje i neke „vrlo embrionalne planovi za konferencije”, ali ništa konkretno do sada.

Povezane vijesti


Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu