Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Newstudy o digitalnoj plaćanja trendsrevealed da cryptocurrency je dio dugoročne strategije 60 posto SAD-based tvrtke i organizacije.

Izvješće Sigurnost i sukladnost Trendovi u inovativnih elektroničkih Payments- izdana od strane Ponemon instituta i naručila elektronički div HP - anketirao 634 United States stanovnika. Većina sudionika rade u IT operacija, sigurnosti i tehnologije implementacije. Oni su također „upoznat i uključeni” u elektroničkom plaćanju svojih organizacija trenutna praksa i budući stategies.

Nakon razgovora ove tech-pamet sudionika, studija ne samo otkrili da su tri od svakih pet institucije planiraju podržati Bitcoin i druge digitalne valute, ali i da je 80 posto od uzorka smatra cryptocurrency će preuzeti fiat valute u budućnosti.

Za sada je broj tvrtki već podržavaju digitalne valute ograničena, sa samo 14 posto ispitanika otkriva njihove organizacije podržavaju virtualni novac u ovom trenutku. Ipak, 11 posto sudionika priznao da planiraju integrirati podršku tijekom sljedećih šest mjeseci. Devet posto planira to učiniti u narednih godinu dana.

Većina ispitanika - 45 posto - rekao je da njihove organizacije će čekati više od godinu dana prije usvajanja digitalnu valutu. S druge strane, 21 posto, rekao je da nije bilo planova za podršku.

Na sličan umu, većina ispitanika su veliki ljubitelji digitalnih novčanika

 24 posto je potvrdio da će usvojiti digitalne novčanike do 2016. Godine, dok je 56 posto izjavilo da će to učiniti u razdoblju od pet do deset godina.

U izvješću, koje se također usredotočuje na drugim temama kao što su bežični standardi kao što su Near Field Communication i usluge kao što su Apple platiti i Google novčanika, pokazuje da, iako je većina američke tvrtke zainteresirani za digitalne valute, sigurnost i sukladnost su još uvijek dva glavna problema.

Sigurnost je još uvijek najveća zapreka kada je u pitanju Bitcoin usvajanje

Izvješće otkriva. No, većina sudionika se slažu da je raširena uporaba cryptocurrencies je „neizbježan” zbog rastuće donošenja ove tehnologije.

Sve u svemu, studija pokazuje da američke tvrtke vidi digitalni novac kao tehnologija sa puno potencijala i očekujem da vidim Bitcoin i drugih digitalnih kovanica pretjecanje fiat valutu u pet do deset godina. Samo 20 posto ispitanika ne vjeruje u tu mogućnost.

Slike izvor: Ponemon Institut

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Usvajanje Bitcoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći