Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Mnogi Bitcoin trgovci i rudari su se pitali kako svjetske vlade i drugih velikih organizacija će reagirati na Bitcoin. Do sada, većina vlada i dalje uglavnom sporan. Njemačka vlada je, međutim, sada je označen Bitcoin kao valute jedinice i privatnog novca. Ovo je prvi put da je jedan od glavnih vlada dati službeni status u online valutu. Priznanje jednog od najmoćnijih i najuglednijih svjetskih vlada, obilježava još jedan veliki korak naprijed za valutu.

load...

Bitcoin je stvaranje drugih prodrli u cijeloj Europskoj uniji. Njemački web-banka Fidor udružio s Bitcoin Deutschland GmbH za pokretanje online trading platformu. Iako ovo može činiti kao manje razvoj, dogovor sa Fidor označena jedan od prvih puta Bitcoin platforma pokrenuta je u suradnji sa službenim i uređenom banke.

U 2012. Godini, Francuska postala prva zemlja koja je priznala jedan Bitcoin banku, Bitcoin Central, pa čak i produžiti ga licencu. To također znači da depoziti u banci bit će zaštićeni sigurnosnim i programe osiguranja nacionalnih. Ovaj razvoj je nastala kao rezultat nastojanja „Paymium”, a novac-preko-IP usluga, koji je usko surađivao s francuskim regulatornih tijela tako da ih educirati o tome što Bitcoin je i kako se to radi.

load...

Neki članovi Bitcoin zajednice su manje od oduševljen tim zbivanjima, međutim, kako je službeno priznanje moglo značiti službeni propis. S jednom od najvećih prednosti Bitcoin kao nedostatak nadzora i regulacije, da je pošteno pitati je li vlada suradnja ili sudjelovanje je zapravo dobra stvar.

Njemačka vlada, na primjer, koji je vladao neki poslovne transakcije koje uključuju Bitcoin treba oporezivati. To povećava troškove korištenja Bitcoin i može uključiti neke ulagače od valute. U isto vrijeme, ako je valuta bila da postane alat za utaju poreza, rizik od velike državne intervencije bi uvelike povećati. Minimalne razine nadzora može zapravo povećati održivost valutu u dugom roku.

load...

To je osobito istinito s obzirom da prevarante sve pokušavaju potegnuti od ljudi kroz Bitcoin prevare. Lažni hedge fondovi, montirali rudarstvo bazeni, računalni virusi i nastojanja da ukrade od novčanici su sve dogodilo u posljednjih nekoliko mjeseci jer su beskrupulozni hakeri pokušali uzeti više od njihove fer udio. Prepoznavanje Vlada i neki visoki angažman razina može ponuditi ljudima pravnom lijeku nastaviti prevarante, koji bi zapravo mogao pomoći stabilizirati Bitcoin tržište.

Bez sumnje, neki članovi Bitcoin zajednice će biti nedirnut potencijalne koristi koje dolaze uz službenim razinama priznanja. Uostalom, nitko ne voli plaćati poreze i ne moraju brinuti o „velikom bratu” vlada gleda preko ramena je obično dobra stvar. Ipak, nadzor mogu dodati toliko potrebnu stabilnost i zaštite na valutu u nastajanju. Na duge staze, to bi moglo povećati prihvaćanje Bitcoin i može čak i gurnuti cijene veći.

Povezane vijesti


Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

20 nezgrapnih Bitcoin rudnika

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti