Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Jeste li ikada bili u Primedice? Site tvrdi da je najveći svjetski Bitcoin gaming stranica. Na web stranici nudi jednostavan igre, pomalo nalik na kocke roll, koji omogućuju ljudima da kladiti Bitcoin dalje. Ispada, međutim, da je barem jedan kladitelj pronašao način da se igra u sustav, te je uspio pobjeći s otprilike milijun dollarsin bitcoins, prema CEO tvrtke.

Korisnik, koji je pod nazivom „Hufflepuff”, osmislio metodu za hack Primedice u sustav. Prije nego što je tvrtka mogla dokazati bilo krivo radiš, a time i zabraniti Hufflepuff, izgubili su oko milijun dolara. Sada, Primedice nudi nagrade svakome tko može pomoći da se oporave svoj novac.

Primedice je igra djeluje tako da je njihov sustav pokazati „sjeme” informacija, a korisniku prikazuje sjeme informacija. Dva brojevi potom kombiniraju kako bi se utvrdilo pobjede i poraze. Ako vaš malo zbunjeni o tome kako to sve radi, od glave do Primedice web stranice i pročitati detalje, ali najveća prednost za korisnike je da je gaming site nudi i sjeme koje igrači moraju kladiti. To znači da se sjeme generirana prije kladiti i na taj način se ne može manipulirati gaming tvrtke.

Nažalost, za Primedice, a taj sustav stvara očite prednosti za korisnike, ona također stvara neke slabosti za tvrtku. Hufflepuff shvatio način da se Primedice je server za slanje nekodiran sjemena, te je tada u mogućnosti koristiti ove nekodiran sjeme kako bi oklade nakon što je znao da li da bih pobijediti ili izgubiti.

Očito, to je velika stvar za kockar. Primedice ima prednost kuće od samo jedan posto, što je teško istaknuti očito i napadno sjeckanje, ali Hufflepuff-a dobici su brzo stalci i tvrtka nije bila sigurna zašto.

Na kraju, Primedice shvatio muljaža van i zatražio da Hufflepuff povrat sredstava. Nepotrebno je reći, Hufflepuff odbio vratiti novac, ali onda je otišao čak i dalje. Iako Primedice je zakrpati ranjivost, Hufflepuff shvatio put oko patch i počeo parati Primedice off. Nakon toga, on je poslao tvrtka sarkastičan e-mail, bitno hvali svojim podvizima.

Bitcoin kockanje je možda krajnji sivo područje. Već Bitcoin je sam po sebi neka vrsta sivo područje, a ne općenito priznata od strane vlade kao valutu, ali gledati kao nešto od vrijednosti, a time i vrijedan pravna zaštita. Kockanje je, u međuvremenu, je nastao kao sivo područje u međunarodnom pravu, sa online web stranice koje mogu zaobići lokalne i nacionalne propise protiv kockanja.

Nadalje, s Bitcoin kao vrlo anonimni valuta, čak i ako Primedice su pokušati pokrenuti pravni postupak, bilo bi gotovo nemoguće shvatiti tko Hufflepuff bio. Čak i ako se određuje identitet korisnika, pravne komplikacije slijedila takav slučaj će vjerojatno biti nepremostiv.

Na-odlazeći pravne komplikacije povezane s online kockanje već su prisiljeni Primedice izvući iz američkog i australskog marketsdue neizvjesnosti na međunarodnim igrama zakonima i potencijalnim obvezama za web stranice. Tvrtka je sada usmjerena na korisnike u Rusiji i Kini. Gde haker ostaju nepoznati u ovom trenutku.

Povezane vijesti


Post ICO

20 nezgrapnih Bitcoin rudnika

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu