Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Bitcoin zajednica priprema za ono što bi moglo biti povijesni događaj. Sedam federalne agencije sastaju reprezentativni Bitcoin groupto raspravljati propis. Skup je postavljen da se dogoditi u ponedjeljak (26).

load...

Patrick Murck će predstavljati Bitcoin Foundation, kao i njegove opće savjetnika. On će napraviti prezentaciju i odgovoriti na pitanja iz nekoliko tijela: Savezna pričuva, Ministarstvo financija, Federalno osiguranje depozita, Ured kontrolora valute, Internal Revenue Service, FBI i tajnih službi. Nije jasno da li predstavnici bankarskog polju će prisustvovati sastanku.

Murck sigurni da je zadovoljan priliku pružiti više informacija na vlasti „pa možemo i krenuti naprijed u istom sigurnom regulatornog okruženja”. Prema predstavniku temelja „mi razumijemo postoje posebni izazovi koji idu uz Bitcoin i postoji mnogo potencijala i želimo raditi s njima [vlasti] za grafikon sigurno tečaj”.

load...

Prema Wall Street Journal, ovaj susret pokazuje thatthe federalne vlasti trude shvatiti kako regulatethe osebujan svijet virtualne valute. Do sada im samo akcije su se sastojala od nadzora i oduzimanje imovine od nekih Bitcoin razmjene, kao što su Mt. Gox.

Ranije ove godine, pri Ministarstvu financija Financijski zločine Izvršenje Network (FinCEN) objavila neke osnovne smjernice koje postavljaju cryptocurrencies i njegove razmjene pod istim pravilima protiv pranja novca, s obzirom na Bitcoin odnose na trgovanje platforme kao novac-prijenosa poduzeća.Bitcoin je stigao u Iran s novom web stranicom i forumomload...

CoinAvais ime novoj platformi koja donosi cryptocurrency na Iran! Osim toga pokušava proširiti riječ o Bitcoin u zemlji, ova platforma omogućava korisnicima da kupuju i prodaju virtualne valute, preko counter party u Australiji.

„Bitcoin je valuta budućnosti. A mi vjerujemo da Iran mora biti uključen u budućnosti”, moguće je pročitati na web stranici, koja se održava u Sjedinjenim Američkim Državama, iz sigurnosnih razloga.

Od sada, ljudi u Iranu se može kupiti i prodati Bitcoins, kao i saznati više o cryptocurrency uz pomoć CoinAva tima.

A, osim toga platformi, ima još novosti: Iran ima novi forum posvećen cryptocurrencycalled perzijski Bitcoin Talk, koji možete posjetiti ovdje. Izgleda Bitcoin stvarno gradi svoj put u zemlji!


Bitcoin napokon je stigao u britanske puboveHura! To je već moguće tobuy svoje litara s Bitcoins na britanskom tlu. Barem, to je ono što se događa u Haymakers pub, nalazi se na High Street, u Chesterton, Cambridge.

Andrija Bower je bio jedan od prvih koji je platiti za svoje pivo s digitalnim valuti. Izvadio je mobitel i skenirati QR koda, jednostavan kao taj. U nekoliko sekundi, on je platio 0.0202 BTC za njegovu pola pinta, koji je jednak £ 1,55.

„Mislim da je to zanimljiv eksperiment u digitalnim valutama i to je malo zabave da bi mogli isprobati sustav u Cambridge pubu. Nemam neki određeni interes Bitcoins, samo sam uočio na web pub tvrtke da su podržane i mislio da će biti zabavno isprobati tehnologija pa je dobio malu količinu samo za tu svrhu”, objasnio je Bower.

Prema ovom hrabrom Britancima, proces je vrlo glatka. Međutim, Andrew Bower, to nije najekonomičniji način za kupnju hrane i pića (još). „Bitcoin je vrlo zanimljiva s tehničke točke gledišta sama - ona zaista može imati intrinzičnu vrijednost, ali to je fascinantno mehanizam”, dodaje on.

Cambridge je danas grad sa cryptocurrency. No, to pomaže da direktor i suosnivač tvrtke koja vodi ovu pub je bivši Cambridge University računalni znanstvenik. To je bio Stephena rano ideja instalirati prvi Bitcoin sustav u gradu: „Bio sam malo dosadno i bio imajući moj pogled na Bitcoin za nekoliko godina radi nešto s činilo kao odlična ideja.”.

On čak smatra da je dolazak ove inovacije u Cambridgeu znači da je on odgovoran forthe prvi pub transakcija pomoću Bitcoin bilo gdje u Velikoj Britaniji. U svakom slučaju, ono što je važno je da je, sada, Cambridge stanovnici i posjetitelji mogu se kupiti piće s digitalnim medalje!

Preko cabume.co.uk


Bitcoin u Afganistanu: dva poduzetnika čine prvu kripto-transakciju u zemljiU Bitcoin poduzetnici Adam Locklin i Robert Viglione, ovaj posljednji s web stranice Coindesk, učinili su ono što se čini da se prvi Bitcoin transakcija u Afganistanu. U najmanju ruku, to je prvi koji je snimljen. Viglione kupio Partagas cigaru iz Locklin za 0,1 BTC i to je to.

Međutim, ova jednostavna trgovina je mnogo više od toga. To je pomoglo i stručnjaci shvatili da Bitcoin treba par stvari prije nego što se razvija u udaljenim dijelovima svijeta u razvoju, baš kao što je Afganistan. Prije svega, ove zemlje trebaju razmjene. Afganistanci se vole ideju digitalne valute i biti super uzbuđen svatko netko govori o tome... Ali što mogu učiniti kada oni nemaju odgovarajuće funkcije za prijenos, kupnju i prodaju Bitcoins?

Narodi poput Afganistana definitivno treba lokalnih kripto-prisutnost, nego s lošim internet veza koje mogu biti teško misija za dovršetak.

A to nas dovodi do sljedećeg zahtjev: alat koji omogućuje Afganistancima, između ostalog, da se lako provesti Bitcoins. A za alat mislimo na pravilan novčanik koji se mogu povezati s drugima. Međutim, ovaj problem može biti jako blizu treba riješiti, budući da je nova Bitcoin novčanik iz Kipochi- onaj što veliki uspjeh u Africi - integrira s dominantnom stanični prijevoznika u Afganistanu, Roshan.

Nakon što taj proces završi, svaki afganistanski Bitcoiner će imati jednostavan pristup do pravilnog novčanik preko mobilne mreže i stope donošenja crypocurrency će sigurno pojačati u ovom dijelu svijeta.

Preko coindesk.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

Bank of Montreal upozorava Cointradera o akciji protiv Bitcoina - nema posljedica za druge tvrtke do sada

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio