Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

San Diego nije kao bilo koji drugi grad u svijetu kada je u pitanju Bitcoin

Kao njihov odnos je vrlo poseban. Nakon lokalne tvrtke kao što su Hangtime Climbing počeli prihvaćanja cryptocurrency paymentsand posebno od stvaranja platforme Bitcoins u San Diegu, Bitcoin prisutnosti i svijesti u gradu, koji se nalazi u Kaliforniji (SAD), je stalno u porastu.

load...

Tako smo razgovarali s Ericom Camerino, koji posjeduje, njenog Bike Shop u San Diegu, o kripto-scene u gradu. Ova mala poduzeća tek počeli prihvaćanja Bitcoin „zbog sigurnosti svojih transakcija putem Coinbase”. Camerino kaže da je „osjetio da Bitcoin je imao stvarnu vrijednost na njega.” Dakle, on pita: „zašto ne prihvatiti ga kad sam već prihvaćaju kreditne kartice?”.

„Za mene, to je samo još jedan oblik‘povlaÄŤenjem’za plaćanje. Osim toga, tehnički ima manje papira dolara vani nego tu je digitalno (preko kredita) pa sam imao problema začeća pravi razlog da ga ne isprobate” trgovac objašnjava.

load...

Eric Camerino saznao o postojanju Bitcoin „prije nekoliko tjedana, kroz zajednički prijatelj Paul Puey-a [od Hangtime Climbing], koji je također prihvaća Bitcoin. Nakon provjere neke informacije od Pavla i on mi pokazuje jednostavnost i sigurnost korištenja Bitcoin, odlučio sam ga dodati na moje oblicima prihvaćenim uplata na moj osnivanja. Ja ga prihvatiti zbog sigurnog prirode Bitcoin prijenosa i svoje jednostavnosti korištenja”.

Od sada,, njenog bike shop korisnici mogu koristiti cryptocurrency kupiti bilo koju robu ili usluge u trgovini. „Mi smo cigle i mort operacije, tako da većina poslovanje odvija u trgovini, ali mi smo u mogućnosti poslati narudžbu od slučaja do slučaja”.

load...

Prisutnost digitalne kovanice u San Diego - koja je bila mjesto odlučili predstaviti Bitcoin bankomat u svibnju i ide dalje jaka, zahvaljujući sve većem broju tvrtki koje sada prihvaćaju Bitcoinand nekim navijačima. Eric Camerino je samo najnoviji dodatak ovom svijetu, uzimanje korak naprijed sa svojim poslom.

Ali kako on vidi budućnost virtualne valute? „Vidjet ćemo što budućnost nosi. Ja sam vrlo zainteresirana da vidi što može prekršiti i razvijati kao što sam ja jedan od rijetkih maloprodajnih objekata da sam svjestan da prihvaća Bitcoin. U ovim turbulentnim vremenima, još jedan oblik valute je nešto vrijedno razmatranja ”.

Povezane vijesti


Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati