Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute

Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute

Izgleda da Winklevoss blizanci će izgubiti utrku za pokretanje prvi javno trguje Bitcoin fond. A pobjednik ove utrke će najvjerojatnije biti Barry Silbert i njegovu Bitcoin Investment Trust (bit).

Silbert je fond upravo je dobio odobrenje od FINRA

Najveći regulator nezavisni papiri u Sjedinjenim Državama. Financijske industrije glavni samostalno regulatorno tijelo također dodijeljen simbol identifikatora za tvrtku.

Prema Silber, FINRA izdala zahtjev za trajno korištenje simbola oznakom GBTC, koji „se očekuje da će biti na snazi ​​uskoro.”

To znači BIT je spremna da postane prvi javno trguje cryptocurrency Fundina bliskoj budućnosti, trgovanje preko elektroničkog platformi upravlja OTC tržištima Grupe, izvijestio je Wall Street Journal.

Tvrtka je izvorno pokrenut u 2013 i od tada je utrka protiv suparnika fond stvorio Cameron i Tyler Winklevoss, koji se još uvijek čeka odobrenje Komisije za vrijednosne papire. BIT počeo kao privatni fond za akreditirane investitora s godišnjim prihodima većim od 200.000 dolara ili imovinom vrijednom više od $ 1 milijun.

No, kako je BIT uspjeli fastforward ovaj proces, dok je Winklevii još uvijek čekaju DIP? Čini se da je Barryja Silbert je fond „je preuzeo backdoor put do javnog popisa”, WSJ dodaje.

Bitcoin Investment Trust se iskorištavaju rupu koja omogućuje nositelji privatne fonda da proda svoje dionice javnosti nakon prestanka funkcije razdoblje od 12 mjeseci i nakon manje naporan proces odobravanja s FINRA. Prema pravilu, neke dugo drže dionice BIT-a uskoro bi trebala biti dostupna svakom investitoru.

Fond se pod pokroviteljstvom jedinica digitalna valuta Grupe Silbert zove sivi tonovi ulaganja. Tvrtka je također odvojeno „rade kroz proces odobravanja kako bi se omogućilo bita u dionice biti naveden pod standardima Alternativni izvještavanja o OTCQX, gornjem tržištu kojim upravlja OTC tržištima Grupe.”

U Winklevoss blizanci nisu se osvrnuo i na pitanje do sada. No, poznato je da bez SEC odobrenja - što je Tyler i Cameron očajnički pokušava doći do -, Silbert je fond ne može formalno smatrati ETF. Ipak, nakon što je fond počinje raditi i prodavati dionice, to će raditi kao jedan.

No, kada će se trgovanje početi na malo? „Iako smo dodijeljen simbol identifikatora, nema jamstva može dati kada ili ako takvo trgovanje započne ili da aktivno javno sekundarno tržište za BIT dionica će se razviti ili održavati„, rekao je digitalna valuta Grupe.

Povezane vijesti


Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoinove aplikacije