Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Velika konferencija Bitcoin Londonu 2013. Godine dogodilo ovo u utorak (2) u britanskom glavnom gradu. Provjerite glavne zaključke sastanka.

Izvor slike

1. Tko voli Bitcoin najbolji: Europi ili SAD-a?

North American regulatori su stvaranje Bitcoin život stvarno teško i cryptocurrency startupima nisu sretni. S druge strane, Europa još uvijek vidi Bitcoin kao bezopasna jedinica, tako da je stari kontinent mogao biti bolje mjesto za neke tvrtke upravo sada.

Prema stručnjacima u Londonu, Sjedinjene Američke Države je napravio jednu kobnu pogrešku: ne treba biti klasificirana Bitcoin kao valutu tako rano u svom razvoju.

Preko valuewalk.com

2. Novi Bitcoin bankomat proizlazi

Bitcoin London domaćin pokretanje novog Bitcoin bankomat, koji omogućava korisnicima da pretvoriti novčanice u digitalni valuti. Uređaj, stvorio i predstavio start-up Lamassu Bitcoin Ventures, omogućuje korisnicima kupiti Bitcoins, ali ne dopušta obrnuti transfer.

Za korištenje ove nove bankomat, morat ćete imati Bitcoin broj novčanik, a prvi, skenirajte QR kod svoje Bitcoin adresu. Nakon toga, morate hraniti novčanice u stroj i oni će se pretvoriti u cryptocurrency, po trenutnom tečaju, i polaže na njihov račun. Za sada još uvijek može potrajati nekoliko minuta ažurirati račun.

Preko pcpro.co.uk

3. Zašto Bitcoin će biti savršen za Island

Island bi trebao usvojiti Bitcoin kao svoju nacionalnu valutu, prema ekonomist Sveinn Valfells, koji je govorio taj utorak na Bitcoin Londonu 2013. Kao što je navedeno od strane stručnjaka, Island je izuzetno bogata zemlja s oštećenim financijskog sustava. Zemlja treba očajnički nove valute i kripto-kovanica može biti idealno rješenje za nacije problema.

... „To je daleko od podesiti od nesreće 2008. To je veliki prevjes tople novca i otečen i skupih banaka Ona također ima povijest ne uspijeva svoju valutu tako dobro Bitcoin zadovoljava jednostavne kriterije: to je sve blizu tržnice kapa od $ 1B potrebno za ugodan marže, au pitanju vlasti, već ima strukturu, tako da je sve bilo”, objasnio je Sveinn Valfells.

Preko coindesk.com

4. Ripple ima novi način plaćanja Bitcoin

Bitcoin Londonu 2013. Godine bio pozornica za još jednu veliku najavu. Ovaj je izradio OpenCoin, koji je otkrio da valovitost korisnici sada mogu plaćati sve Bitcoin bavi izravno s Ripple klijenta. To znači da valovitost korisnici sada imaju pristup do više od 8500 Bitcoin trgovaca i za cijelu Bitcoin gospodarstva. Inovacija se zove Bitcoin most.

„Ovo je važna prekretnica za Jeke i snažan dokaz obećanje mreškanje sustava. Sada svatko može poslati Bitcoins bez korištenja središnje razmjene. U isto vrijeme, bilo trgovac prihvaća Bitcoins sada ima potencijal da prihvati svaka valuta na svijetu”, rekao je OpenCoin izvršni direktor Chris Larsen.

Preko geeks.broadwayworld.com

5. Puno novih start-up

Bitcoin je dokazala svoju nevjerojatnu ekspanziju u Londonu uz predstavljanje novih start-up iz mjesta poput Argentine, Brazila, Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Radi se o imenima kao što su izraelska tvrtka komadićima zlata koji će lansirati svoje usluge ove jeseni, te Lamassu, tvrtke koja je razvila Bitcoin bankomat da smo već govorili o tome i koji će biti lansiran u kolovozu. Bilo je i vrijeme da se Bex.io u izlog, projekt s ciljem da „pomogne Bitcoin poslovanje poduzetnika upravljati tehničku stranu operacije tako da ne morate brinuti o tome”, predstavnik Yurii Rashkovskii rekao. Konačno, projekt Bitprice UK-based je također na konferenciji.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Kako 7.9 milijuna ljudi usvaja Bitcoin na Bliskom Istoku

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema