Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine | Croatian.lamareschale.org

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Vijest nije baš čudno, ali ovaj tjedan savezni sudac okrenuo mogućnost u stvarnost. SAD stečajni sudac Dennis Montali odobrila aukciju gotovo svu imovinu i dalje pripada Hashfast, na Bitcoin rudarske opreme proizvođača koji duguje više od 40 $ millionto vjerovnicima sa sjedištem u SAD-u, Europi, Australiji i Novom Zelandu, Indiji i Kanadi. 

HashFast sada je dopušteno prodavati tisuće čipova, rudarstva zajednice i druge opreme i dalje u posjedu tvrtke kako bi se vratiti novac koji duguje. Također, ponuđači će moći kupiti „tvrdnje i uzroke djelovanja protiv Simona Barber, suosnivač i glavni tehnološki direktor dužnika, uključujući i preferencija, lažnih prijenos i kršenja fiducijarna obveza potraživanja”, ArsTechnica izvješća.

Međutim, izgleda da je sudski documentsdon't reći što bi se trebalo dogoditi da tvrtke cryptocurrency građe.

HashFast-a dražba će se održati u 10 sati (po pacifičkom vremenu) 4. Prosinca, na 17. Katu od četiri Embarcadero Centra, u centru San Francisca. Ipak, tvrtka je websiteis još uvijek živi i najavljujući prodaju HashFast Golden zasada, u BTC rudarstva čip.

HashFast je sada samo još nije Bitcoin nastojati nalik slučajeve Butterfly Labs ili CoinTerra. San Francisco-based Pokretanje je pogodio s rastućim brojem tužbi i drugih potraživanja, iako je njegov izvršni direktor, Eduardo de Castro izjavio je u svibnju da HashFast „nisu varalice”.

Nismo varalice. Mi smo kao siromašni kao crkveni miševi.

Eduardo de Castro, svibanj 2014

No, ubrzo nakon ove izjave, tvrtka je ošamario sa aninvoluntary stečaja peticije, koji je vodio pokretanje podnijeti za Poglavlje 11 stečaj zaštite u Sjedinjenim Državama. Sada, na kraju, ako u blizini za HashFast: s desecima nesretnim kupcima i samo „pet Bitcoins” u svom računu, prema povjerilaca odvjetnik Ray Gallo, ne postoji mnogo toga što tvrtka može učiniti za uključivanje situaciju oko sebe.

„Mislim da je društvo bez novca pa mislim da konačni zaposlenika ostavku. Da, netko bi mogao kupiti potraživanja prema Barber. Nisam siguran da oni imaju bilo koju vrijednost, iako”, rekao je Ray Gallo ArsTechnica, dodajući da će on biti iznenađeni ako vjerovnici su u mogućnosti da biste dobili ništa iz tvrtke.

Gallo nas podsjeća da, iako sudski strugotine datiraju iz rujna 2014. Godine pokazuju da je HashFast imao više od 7 milijuna $ u aktivi, „samo” preko 14 milijuna $ u obvezama i 124.000 $ u gotovini, tvrtka duguje 40 milijuna $ vjerovnicima. Problem je u tome što za pokretanje nije rezervirati dolar vrijednost BTC povrata duguje.

„Kolovoz 2013 kupci su dužni platiti u Bitcoin. Dugovi se rezervirati na dolar vrijednosti Bitcoins kupaca zapravo plaćeni kolovoz 2013. No, ugovor zahtijeva povrat Bitcoin i to pravo povrat nastalu na snagu 1. Siječnja 2014. Godine, kada je Bitcoins bili vrijedi oko 770 $ svaki. - puno više nego što su bili u kolovozu HashFast uzeo tečajnog rizika i nije ga zaštitila onda ne bi mogli platiti povrati.”.

Slike izvor: Hashfast

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Držite se vašem Bitcoinu! Kaspersky pokreće besplatni alat za dešifriranje koji otključava otkupninu

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta