Bitcoin Rudarstvo Rigs | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Rudarstvo Rigs

Bitcoin Rudarstvo Rigs

Ako ste nakon Bitcoin, onda ste najvjerojatnije čuli za pojam Bitcoin mining. Samo u slučaju da ne znate ili se ne sjećaju kako Bitcoin mining djela, mi ćemo ponuditi vrlo brzo pijanka. Zatim ćemo ući u neki od detalja iza Bitcoin rudarskih bušotina, koje se koriste za stvaranje Bitcoins.

Uglavnom, Bitcoin rudarski radovi rješavanjem kompleksnih jednadžbi koje utvrdi temeljni izvornog koda koji omogućuje Bitcoin. Nakon što je jednadžba je dovršen, „blok” informacija dodaje se blockchain. Blok lanac sadrži podatke o transakcijama i trgovina. U zamjenu za proizvodnju ovog bloka, a Bitcoin rudari koji su završili rad nagrađeni set Bitcoins (trenutno 25).

Kako vrijeme prolazi Bitcoin mining postaje sve teže. Ukratko, jednadžbe koje moraju riješiti kako bi se otključati povećanje blok u teškoćama. To znači da morate koristiti više računalnu snagu i struju da mine Bitcoins. U početku je osoba s pristojan laptop bi moja Bitcoins sve na svoje. Sada? Mnoge tvrtke ulažu desetke tisuća dolara na specijaliziranim Bitcoin rudarskih bušotina. Unatoč njihovoj visoku cijenu oznaku, te zbrinjavanje otpada mogla bi biti velika ulaganja, ako Bitcoin cijene i dalje visoke.

Također, prije nego što skočite u rudarstvu platformama, postoje dva koncepta morate shvatiti. Hash stope (Mhash / e) odnosi na to kako brzo računalo može pokušati riješiti Bitcoin jednadžbi. Što je veći broj, to bolje. Mhash / J je izraz koji se koristi u osnovi mjeri koliko električnom energijom opremiti troši dok je „raspršivanja”. Što je manji broj, to bolje.

Sadašnjost i budućnost Bitcoin platformama

Najviše poznati Bitcoin mining rig proizvođač je nedvojbeno Maslac Fly Labs. Oni su sada proizvode neke od najnaprednijih ASIC rudarskih bušotina na raspolaganju. Rad pod markom „Bitforce”, leptir laboratorije ima ambiciozan cilj pokretanja 1,5 Mhash / s opremiti, na BitForce mini RIG „SC”, koji bi doslovno otpuhati konkurenciju. Ipak, ovaj opremiti još mora napustiti pozornicu za razvoj i dolazi s cijenom od gotovo 30.000 $. Potrošnja energije u ovom trenutku nije poznat. Trenutno, leptir laboratorij najmoćniji uređaj koji je shipping je BitForce SC 5Gh / s. To opremiti ima Mhash / s 5000 i Mhash / J od 166. To su respektabilne brojke, ali ne i vodeća po svim mjerilima. Ipak, ovaj uređaj se isporučuje za samo 275 $, što je dobar posao.

Najmoćniji rig trenutno utovar je Avalon Avalon ASIC # 1. To opremiti ima Mhash / s brzina 66,300 i Mhash / J stopu 107. At 1300 $, to rig izgleda kao prilično respektabilan kupiti. Ako ste u potrazi za više energetski učinkovit uređaj, Avalon Avalon ASIC # 2 zauzima vodeće Mhash / J od 107, iako je malo sporiji s Mhash / S brzinom od 60.000. Također ćete morati poni gore malo više novca za 1500 $ cijena krpa.

KNCminer obećava da pokrenu svoje „Jupiter” rig u rujnu. Ova jedinica će podržati neke prilično ozbiljne vlasti. Uz Mhash / S brzinom od 350.000, Jupiter će lako pobijedila Avalon-a platformama. Opremiti neće biti jeftini s cijenom od gotovo 7.000 $. KNCminer Saturn će imati Mhash / s brzina 175.000 i prodaju za „samo” $ 3.695. Bilo kako bilo, ako KNCminer ispunjava svoja obećanja, tražiti ove tvrtke da postane veliki igrač.

Izazovi Bitcoin rudarstva i zbrinjavanje otpada

Bitcoin mining i zbrinjavanje otpada suočavaju s mnogim izazovima. Za jednu, leptir Labs i druge tvrtke u više navrata nije ispunio svoje prekretnice u smislu učinkovitosti i snage hardvera, kao i pokretanje datume. Što treba imati na umu, pogotovo ako ste u potrazi za ostaviti polog na predstojećem rudarskog postrojenja. Ukratko, ono što ste se prijavili za kupiti, ne može u konačnici biti ono što ste dobili.

Također, trebali biste biti svjesni da Bitcoin mining svrdla u osnovi dobri samo za Bitcoin mining. Ako kupite Bitcoin mining rig a valuta naglo propada, ulaganja će vjerojatno biti izgubljen. Praktično govoreći, nećete biti u mogućnosti da prenamjena opremiti učiniti ništa drugo, barem ne u ekonomskom smislu. Naravno, uvjeti mogu promijeniti, ali to je rizik trebali ozbiljno razmisliti prije ulaganja tisuća dolara na rudarskog postrojenja. Mi ne mislimo da je to zvučati pretjerano pesimistično, ali također želimo da bude iskren i da znaš što su se prijavili za. Bitcoin mining je visok rizik ulaganja. Ako vaša investicija Ispada dobro, mogli stajati kako bi goleme vraća. S druge strane, ako se stvari krenuti na jug možete izgubiti mnogo novca.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin u Argentini: susret u Buenos Airesu pravi je uspjeh

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Bitcoinov civilni rat koji je nevidljiv: tko, što, zašto, kada i kako