Bitcoinove vijesti 22. studenog 2013 | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinove vijesti 22. studenog 2013

Bitcoinove vijesti 22. studenog 2013

To je bio uzbudljiv nekoliko tjedana biti Bitcoin trgovac, u najmanju ruku. Cijene nalazio se na više od $ 900 dolara prije ljuljanje natrag na oko 450 dolara. Cijene onda se vratile na $ 780 dolara. Neki stručnjaci vjeruju da je to zbog više nagađanja nego išta inherentne u samom Bitcoin. Izvan vijesti, koji se često vozi Bitcoin cijene, je relativno mirno, kao što su Bitcoin cijene zakretati gore i dolje mahnito.

 Na izvorni post na TechCrunch

FEC pravila protiv Dopuštajući Bitcoin će se koristiti u izborne Donacije

U udarcem vjerodostojnosti Bitcoin-a, Savezna izborna komisija u SAD-u je donio odluku da političke organizacije ne mogu prihvatiti donacije u Bitcoins. Ova odluka donesena je nakon što je konzervativna Akcijski fond zatražio da bude u mogućnosti da prihvati digitalni valutu. FEC se na mrtvoj točki u 3-3 glasova, ali je sugerirao da će razmotriti pitanje u budućnosti. Dok se presuda može utjecati na Bitcoin cijene, to se nije pojavio da će imati veliki utjecaj na Bitcoin cijene.

 Na izvorni post na ABC News

Sveučilište Prihvati Bitcoin kao plaćanje

Sveučilište u Nikoziji je najavio da će prihvatiti Bitcoins na svom glavnom kampusu na Cipru i na njegove satelitske kampusa diljem svijeta. Sveučilište kaže da je dala zeleno kao za Bitcoin kako pomoći učenicima kako imaju problema s plaćanjem zbog svojih geografskih lokacija. Sveučilište također smatra da Bitcoin nudi potencijalni rast industrije za naciju u cjelini.

Na izvorni post na Forbes 

Američki Senat da provede dva ročišta saznati više o Bitcoin

To se moralo dogoditi u nekom trenutku. Bitcoin je napokon privuklo je pažnju američke Savezne vlade, iako do sada pogledi vlade ostaju nepoznati. Američki Senat će održati dva ročišta kako bi saznali više o valuti i njegove skyrocketing vrijednosti. Od posebnog interesa bit će ulogu Bitcoin-a u pružanju podrške sučelja kao Put svile koji podržavaju nezakonite trgovine drogama i alkoholu.

Na izvorni post na Bitcoin magazin

Je Bitcoin „Greenlist” prijetnja Bitcoin ekosustava?

Tri poduzetnika u New Yorku najavila „ambicioznu” ideju pod nazivom „Novac valjanosti.” Najvjerojatnije ste već dobivši ideju o tome što to kreativno nazvana poslovanje je sve o tome. Očigledno, vlasnici su u potrazi za stvaranje „zelene listu” dokaziv plaćanjima koja se mogu pratiti na fizičke osobe. Glavnina Bitcoin zajednice, međutim, optužuje da je to potkopava cijeli smisao Bitcoin, koji je pružiti anonimnost. Već su neki članovi zajednice pozivaju na bojkot.

Na izvorni post na Bitcoin magazin

Bloomberg Magazin potraživanja Bitcoin je „osuđen”

Nije svatko je skakanje na bandwagon Bitcoin. Timothy Lavin od Bloomberg tvrdi da Bitcoin je „osuđen”. Uglavnom, gospodin Lavin tereti da je američka vlada i druge vlade podržavaju samo valute koje se mogu kontrolirati i pratiti. Bitcoin je, s druge strane, teško je pratiti, što će dovesti vlada konačno nešto poduzeti protiv njega.

Na izvorni post na Bloomberg

Povezane vijesti


Post ICO

Kako 7.9 milijuna ljudi usvaja Bitcoin na Bliskom Istoku

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin