Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Samo dva tjedna nakon nadmašivši 200 $ barijeru, Bitcoin sada slavi novi korak. A to je više nego samo „veliki” ili „odličan”: to je zaista velika. Cijena od najpoznatijih digitalni novčić samo otišao dalje 300this $ četvrtak (7).

To znači da je Bitcoin je vrijednost porasla 20 foldin Samo u zadnjoj godini, prema ST, razbijanje novi rekord kao što smo napisati ovu rečenicu, s visokom cijenom oko 324 $ na Mt. Gox. Razmjena koji je napravio naslove ovaj tjedan, BtcChina, pokazuje manju vrijednost ¥ 1852, što je ekvivalent za više od 301 $. Međutim, s potražnja raste u Kini, budućnost izgleda još jače.

Značajan cijena potaknuti događa dan nakon izlaska nove verzije ilegalnom tržištu svile. Bazar 2.0 droga je pokrenula novi administrator sa istim nazivom koriste Ross Ulbricht, prethodni Dread Pirate Roberts, koji je uhićen prije mjesec dana.

Dobra vijest je došao dan nakon pojave pogrdnom članak u vezi cryptocurrency, napisao je Joe Weisenthaland objavio Business Insider, koji postaje virusni među zajednici. Naslov mišljenje komad je „Bitcoin je šala”, a nosi rečenice poput: „Da ne bude zabune, Bitcoin nije valuta u budućnosti. To nema intrinzičnu vrijednost” ili „Bitcoin je uglavnom samo spekulativna vozilo”.Bitcoin plaćanja i rudarski hardver stvarnost su na TigerDirectuU prvih 17 sati Bitcoin aktivnosti na TigerDirect.com privukla 250.000 $ vrijedan narudžbe isplaćene u Bitcoin, glasnogovornik iz tvrtke rekli BitcoinBoard. Cryptocurrency je proveo u više od 1000 narudžbi.

Online trgovac na malo tuče Overstock.com, koji obrađuju naloge vrijedi „samo” 124.000 $ u prvih 24 hoursafter počeli prihvaćanja Bitcoin.

ORGINALNI ČLANAK

Novac ne može kupiti sve, ali prije godinu dana Bitcoin ne moze kupiti gotovo sve. Sada, velikih trgovaca se bore da budu prvi u prihvaćaju cryptocurrency i to je vrijeme za TigerDirect.comto im se pridruže.

Najveći online trgovac na malo usmjerena na elektronike i gadgeta već prihvaća Bitcoinas opcije plaćanja za više od 200.000 proizvoda. Sve transakcije će se obrađivati ​​BitPay.

„TigerDirect je uvijek bio na čelu alternativne online plaćanja i isporuku najviše odgovara načina za naše kupce u dućan. S pojedinci izgradnju svoje vlastite high-powered računala s dijelovima koji se nude na našim stranicama mina Bitcoins, to je logično formi”, Steven Leeds, direktor korporativnog marketinga TigerDirect, najavio je u priopćenju.

To znači trgovac, koji obrađuje oko 2 milijarde dolara vrijedan naloga godišnje, ne samo da će biti prihvaćanje digitalne novac na oba računala i mobilnih web stranica - ne u fizičkim trgovinama - nego alsoselling potrebne računalne komponente koje se koriste za moja Bitcoin.

Leeds otkriva tvrtka „udružio s AMD graditi najveći asortiman rudarstvo grafičke kartice iz Sapphire, MSI, VisionTek, Diamond i XFX u industriji”.

E-commerce platformu proveo posljednjih nekoliko mjeseci razmatra mogućnost integriranja cryptocurrency u poslovanje i razmatra mogućnosti obrade. „TigerDirect je izabrao BitPay pružiti svojim klijentima najpouzdaniji način prijenosom Bitcoin uplate na njihovim web stranicama”, navodi se dodaje.

TigerDirect ima dugu povijest inovacija, tako da ova odluka ne može biti ukupno iznenađenje za neke korisnike. Steven Leeds kaže da je cilj da platforma „ostati ispred competitionas go-to mjesto za sve stvari tech”

Slike iz TigerDirect.com


Bitcoinova platforma Cex.io najavljuje stanku u rudarenju oblakom zbog niskog profitaGlavni službenik za informiranje o Bitcoin razmjene i davatelja rudarske usluge CEX.IOhas objavila da je tvrtka je pauziranje oblak rudarstva zbog niske zarade koje se generiraju u ovom trenutku.

Jeffrey Smithsaid na Twitterthat „uzimajući u obzir Bitcoin pad cijena i povećanje težine, mi ćemo pauzirati oblak rudarstvo nakon sljedećeg povećanja težine”. Cijena od najpoznatijih svjetskih cryptocurrency bio malo preko 268 $ u trenutku pisanja.

Odluka se neće miješati s ostalim operacijama. CEX.IO uvjerava da će nastaviti s radom kao punopravna razmjene usluga platformfor trgovanja cryptocurrencies i fiat novac.

U blogu, Smith je citirao 11,5. Stavak platforme uvjete korištenja opravdati odluku. „Rudarstvo s pomoću Korisnički Gigahashes može biti zaustavljen CEX.IO ako je iznos troškova za održavanje prelazi nagrade za svaku minirano blok ili ako se rudarski gospodarski neprikladna”, navodi se u dokumentu.

To znači da tvrtka ima pravo privremeno alt rudarskih radova. „Sve GHS ranije kupio CEX.IO korisnika ostaje njihov apsolutni imovine, s odgovarajućim podacima odrazilo na profilu ravnoteže korisnika. Dodatno korisnici će moći ručno omogućiti rudarstvo s Gigahashes po vlastitom izboru”, post dodaje.

„Obustava CEX.IO oblak rudarske usluge je samo prisiljen privremena mjera, rezultat rudarskih troškova oblak iznad rudarska profit. Trenutno svi troškovi rudarstvo / održavanja oblak usmjereni na hardver usluga, dakle, mi smo otvoreni za pregovore s dodatnim rudarstvo hardvera usluga, koji mogu ponuditi povoljne uvjete. I čim smo dobili priliku za nadogradnju rudarstvu hardver, ili doći do učinkovitijih uvjetima s dobavljačima energije, rudarstva proces oblak će se automatski nastaviti”, objasnio je Jeffrey Smith.

Suspenzija je objavljena nakon neke od platforme kupaca izvijestio prekide na svojoj oblak rudarskog usluge. CEX.IO pripisuje problem prema trećim stranama komplikacija, Coindesk izvješća, te tvrdi da su dvije situacije nisu povezani.

Izvor slike: CEX.IO i Twitter

Povezane vijesti


Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

Bitcoin Pizza Day Celebration za Bernard & Millie Duker Dječja bolnica

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoin rudari i investitori nisu prenositelji novca, kaže FinCEN

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu