Bitcoin platforma CoinJar osigurava prvo veliko ulaganje u Australiju | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin platforma CoinJar osigurava prvo veliko ulaganje u Australiju

Bitcoin platforma CoinJar osigurava prvo veliko ulaganje u Australiju

Bitcoin exchangeand novčanik servis CoinJar samo osigurala krug vlasničkih ulaganja u vrijednosti od $ 500,000 AUD, odobren od strane nekoliko istaknutih australskih tehnoloških investitora.

Blackbird Ventures, na čelu s Niki Scevak, predvodi ulaganja, što uključuje i poduzetnike, kao što su Torsten Hoffman, Guy King i Bevan Clark. Igra programer Rob Murray i serijski tehnologija investitor Chris Hitchen su također dio grupe, navodi se u priopćenju.

Platforma, uspio iz Melbournea i stvorio Ašeru Tan i Ryan Zhou, omogućuje korisnicima da kupuju i prodaju Bitcoins, čineći transakcije lakše i također pomaže trgovcima da prihvate cryptocurrency. No, ova investicija obećava toboost CoinJar usluge i učiniti svaki Bitcoin vezane uz transakcije jednostavnije, kaže Chris Hitchen:

Bitcoin je igra-izmjenjivač, ali proces kupnje, prodaje i korištenja Bitcoin je još uvijek relativno teško. CoinJar promjene koje čineći Bitcoin pristupačniji i, na kraju puno korisniji.

Njihov pristup nudi siguran potrošača novčanik i trgovac plaćanja sposobnost za Bitcoin, osim u zamjenu tekućine je ono što ih čini zanimljivo; kao potrošača i poslovnih usvajanje Bitcoin postaje više mainstream, CoinJar je dobro postavljen da bude značajan sudionik. Tim, proizvoda i vizija su svi jaki i ja sam uzbuđen da se uključe.

Ovom investicijom, Australian razmjena planira iskoristiti nedavni Bitcoin vala koji donosi sve više i više korisnika u zajednicu, uglavnom zahvaljujući masivnim interesu azijskim zemljama poput Kine i Singapura i posljedičnog povećanja cijena.

„Bitcoin se kreće pokraj čisto spekulativne play.It je samo pitanje vremena kada će posao i potrošači u potpunosti iskoristiti Bitcoin kao rješenje za digitalne plaćanja”, kaže Asher Tan, suosnivač i direktor tvrtke CoinJar, koji već radi s nekoliko tvrtki i usluga usluga kao što su australski proizvođača komunalnih vozila Tomcar ili Aussie grupno financiranje platformi Pozible.

CoinJar trenutno ima više od 10.000 klijenata u Australiji, ali želi proširiti globalno i ova investicija mogla biti savršen poticaj da se to dogodilo.Bitcoin eventualno financira teroriste i hoće li cijena doseći 2000 dolara?Vlade i drugi su odavno umorni od Bitcoin potencijala za financiranje terorističkih i drugih nezakonitih aktivnosti. Cyrptocurrency je teško pratiti, a može biti usmjeravani diljem svijeta sa samo nekoliko klikova gumba. Očigledno ISIS vezani blog je nedavno objavljena do upućivanja korisnika o tome kako koristiti Bitcoin za financiranje djelatnosti organizacije s programom pod nazivom „Tamna novčanik”, što ga čini vrlo teško pratiti Bitcoin transakcija. Do danas se nitko nije potvrdio identitet bloger ili ako ISIS stvarno koristi Bitcoin.


Predviđena platforma Bitcoin predviđa osvaja 1000 registriranih korisnika i ima nove značajkeNakon dva mjeseca rada, od njegova pokretanja u srpnju, Irska temelji Bitcoin predviđanje tržišta Predictious dosegla značajnu prekretnicu: 1000 registriranih korisnika i oko 40.000 $ u Bitcoin pohranjen na web stranici. A tu je još, kao platforma upravlja tvrtka Pixode sada najavljuje nekoliko novih značajki među poboljšanja sučelja i nove ugovore.

Prema priopćenju, „Predictious revidirala svoju strukturu pristojbi i naknada za vrlo vjerojatnim ili vrlo malo vjerojatno događaja su smanjen za 50 posto, od 0,0001 Bitcoin po dionici za 0,00005 Bitcoin po dionici”.

Osim toga, svaki ugovor trenutno ima grafikon koji pokazuje evoluciju cijene dionica, kao i knjige naloga. „Oni su vrlo korisni alati za trgovce, kao što su željeli imati što više podataka moguće kada je trgovanje”, dodaje se u priopćenju. Predictious ima novu opciju koja omogućuje prikaz cijene dionica kao nejednakost u različitim formatima - decimale, djelomični ili moneyline, među ostalima - koje su „ljudi upoznati sa sportsko klađenje će kao puno”.

Razna druga poboljšanja sučelje ispoštovane. Na primjer, sada korisnici mogu prikazati datume u njihovoj lokalnoj vremenskoj zoni, i sortiranje ugovore u različitim redovima.

Platforma je dodao mnogo novih ugovora od pokretanja „sa sada više od 300 ugovora koji može biti svaki trguje kratko ili dugo”. Među onima koji su „tu je broj ugovora o cijeni Bitcoin, koji su popularni za hedging rizika pri kupnji Bitcoins”. Ali Predictious je sve veći sporta, kao i, s više od 38 ugovora samo za NFL sezone. „Klađenje na Super Bowlu su izuzetno konkurentni”, uvjerava se u priopćenju.

Konačno, Predictious također ima izgrađen trgovinski API i „aktivno traže market makeri”, nudeći 20-postotni popust na naknade na bilo koji market maker. Flavier Charion, osnivač Pixode, kaže da je „u samo dva mjeseca, vidjeli smo ogroman interes od bivših Intrade trgovaca, neki od njih su čak spremni početi koristiti Bitcoin samo pokušati Predictious”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Rudarstvo Rigs

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Bitcoin velike perike