Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju | Croatian.lamareschale.org

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Predviđanja na tržištu Irska temelji Predictious, pokrenut još u srpnju, a odgovoran je za rukovanje 300.000 $ u BTC dosad, prezentira još jedna značajka: novi ugovori o Bitcoin derivata.

Osim ugovora u različitim kategorijama - sport, politika ili zabave, među ostalima -I binarnih opcije na cijenu Bitcoin, koji su već dostupni na Predictious prije, sada je platforma je završio svoju službu s novom vrstom derivata ugovor s opcijom namaza na priceof svjetski najpoznatijih cryptocurrency.

„U posljednjih nekoliko tjedana, Bitcoin je izuzetno nestabilno, a to je važno za trgovce da bi mogli smanjiti rizik i zaštititi svoje Bitcoin položaj. Oni sada mogu učiniti na jednostavan i troškovno učinkovit način pomoću opcijskog širi”, kaže Flavien Charlon, osnivač Pixode, tvrtka koja upravlja Predictious.

A nudi ograničene rizike, opcija namazi su još uvijek vrlo svestran, što znači „bika investitor može koristiti vertikalno širenje koristi od Bitcoin dobitke, dok ograničavanje rizika ako se ruši cijena. (...) S druge strane, medvjedast investitori mogu ih koristiti kratkog Bitcoin”, objašnjava press release.

Trgovci su očito vrlo zainteresirani za Bitcoin derivata, ali je broj tvrtki koje prihvaćaju uplate u Bitcoin porastao je u posljednjih nekoliko mjeseci. One tvrtke imaju troškove u američki dolar ili euro, i treba zaštititi svoje Bitcoin poziciju. Vrsta derivata nudimo će biti vrlo korisno za njih.

„Predictious je trenutno jedan od najpouzdanijih načina da se to učini. Budući da su gubici smanjeni s opcijskim namaza, investitori nisu izloženi rizik druge ugovorne strane, kao i oni će biti kada je trgovanje futures na konkurentske usluge”, Charlon dodaje. Osim trgovaca, Bitcoin rudari vani također koristiti širi na Bitcoin teškoća smanjiti rizike povezane s ulaganjem u rudarstvu hardver.

Prema osnivaču platformi, predviđanja na tržištu je također „dobrodošlice pružatelja likvidnosti” i „nude popust na naknade bilo prijavili market maker”. Štoviše, trgovačko API je dostupan za algoritamskog trgovanja.

Osim cryptocurrency, Predictious nudi mogućnost širi na druge vrste assetslike plemenitih metala i valutnih parova, svi naselili u Bitcoin.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova vijest 15. studenog 2013

Post ICO

Autor Idiota Vodiča za Bitcoin pokreće crowdfunding kampanju za proširenje projekta

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

50.000 bitcoina za aukciju

Post ICO

Bitcoin Rudarstvo Rigs

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoinove mikro transakcije bez ikakvih naknada? Da, to je nova značajka Coinbase