Bitcoinova cijena pala je za 37,5% u samo četiri dana | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinova cijena pala je za 37,5% u samo četiri dana

Bitcoinova cijena pala je za 37,5% u samo četiri dana

Nakon par tjedana ide relativno stabilan, vrijednost Bitcoin je pao oko 37,5 posto u samo četiri dana, od 4. Prosinca i ove nedjelje (8). Prema platformi Bitcoincharts.com, cijena ode od 1200 $ do 750 $ na Mt. Gox i druge razmjene kao BtcChina i Bitstamp slijedili trend.

Nakon svega entuzijazmu označene Bitcoiners širom svijeta kada su dvije divizije najavio da su uzimajući virtualne valute kao oblik plaćanja, obje tvrtke ukloniti reference na Bitcoin uplate iz njihove websiteson petak (6), Coindesk izvješća. Međutim, nema informacija objašnjavajući ako je odluka donesena zbog bilo kojeg tipa službene direktive ili ako su tvrtke samo strah od posljedica sudara.

Iako je reakcija kripto-zajednice kineskom priopćenju je pozdravio s mješovitim osjećajima, to definitivno utjecati Bitcoin je vrijednost. Iz prošlosti u srijedu (4) na, cijena konstantno smanjuje, samo pokazuje prve znakove oporavka tijekom ove nedjelje (8), kada je cijena otišao s nešto više od $ 700 do skoro $ 750, što je registrirana Bitcoincharts.com.

Glavni burzama počela registracije val prodaje u četvrtak (5), a cijena čuva ide prema dolje. Coindesk ističe da je gotovo 52.000 BTC trgovalo na Mt. Gox roku od 24 sata, u rasponu od 5 i 6 prosinca.

Tijekom proteklog tjedna, kineska tehnologija tvrtke Suning Tesco je rekao da planira uvesti Bitcoin usluge kao što su „skladištenje osiguranje, osiguranje za Bitcoin transakcija i drugih proizvoda osiguranja”. Tvrtka je također s obzirom na prihvaćanje Bitcoin plaćanja za rudarske opreme i drugih hardverskih proizvoda. Sada, ti planovi mogli biti pod utjecajem zbivanja u posljednjih nekoliko dana.Cijena Bitcoina ide preko 200 dolara i bilježi najviši vrhunac od mjehura prošlog travnjaBitcoin zajednica je na vatru s najnovijim vijestima: novčić dosegla 200 $ prekretnicu ovaj utorak (22), vrijednost koja je izgledala jako daleko u travnju prošle godine, kada je Bitcoin skočio na najvišu razinu prije nego što je balon rasprsnuti u sredini Cipar financijska kriza.

Bitcoin je razbijanje oznaka 200 $ po drugi put u svojoj povijesti, prema onome što je ranije danas dogodilo na Bitcoin razmjene Mt. Gox. U protekla dva tjedna, vrijednost digitalnog novčić je narasla preko 70 $.

Dobra vijest je pozdravio sve oko webu, a platforma Bitcoinity iskakanje gore GIF Liza Minnelli ples u filmu „Money”.

Ovaj veliki uspjeh dolazi nakon velikog eventslike pad ilegalnom tržištu Svila Roadand dolazak kineskog diva Baiduto na Bitcoin sceni.

I to je mjesto gdje Kina dolazi i mijenja sve. Kineski Bitcoiners su vjerojatno krivi za ovo prekretnica. Volumeni trgovanja u zemlji su skyrocketingfor neko vrijeme i, ovaj utorak, BtcChinaalso premašio 200 $ barijeru, dok je trgovanje na više od 1.218 yuana.

Bobby Lee, izvršni direktor BtcChina, potvrđuje ovu ideju. „Mislim da je povećanje cijena mora svakako učiniti s povećanjem volumena trgovanja u Kini. Sve više i više ljudi u Kini kupuje (i trgovačko) Bitcoins, pa je prirodno da će cijene ići gore kao rezultat”, rekao je, citirao Coindesk.


Cijena Bitcoina nastavlja padati ispod pada ispod 75 dolaraBitcoin je cjena glumi puno razgovora na webu. Za neke uzastopna dana, cijena naših omiljenih cryptocurrency je ide dolje. Danas (5), ona je pala ispod 75 $, vrijednost nismo vidjeli neko vrijeme.

Proces nije bio osobito brz, ali je pad Bitcoin je cijena i dalje andthe prognoze nisu tako dobri.

Prije samo nekoliko dana, Bitcoin je još uvijek više od $ 100, ali jutros je vrijednost potonula ispod 75 $. Bacite pogled na ovaj grafikon smo vidjeli ovdje.

Vijest nije najbolji, ali korisnici ne izgledaju zabrinuti za sada. Kada koristite Bitcoin, mora biti spremna suočiti iznenadne kapi cijenu, to je razlog zašto se zove nestabilna valuta. Recimo samo čekati da vidite što sljedeći dan donijeti.


Cijena bitcoina na rastu i svi se slave s PazzaBitcoin je pretrpio burnu nekoliko mjeseci. Otkako je kineska vlada počela slamanje Bitcoin, cijene su Trending prema dolje. Sada, Bitcoin cijene čini se da se diže prema (a zapravo prošlo) dolar oznaka 500 $. Nalet dobre vijesti, uključujući i nastavak potpore iz zaliha CEO Patrick Byrne i smanjenje straha od Kine, poslao Bitcoin cijene opet diže. Uspješna konferencija u Amsterdamu i dobro primila Global Bitcoin summitu u Pekingu također doprinijeli su optimizam.


Bitcoin u Rumunjskoj: druga najsiromašnija europska zemlja vidi priliku u kriptoznoj valutiProtiv svih očekivanja, Rumunjska počinje da postane istinski Bitcoin čvorište u istočnoj Europi. Druga najsiromašnija zemlja na kontinentu već ima kripto-ATM i razmjenu.

Stroj se nalazi u središtu Bukurešta je instaliran još u svibnju, što BTC transakcija mnogo lakše. Daleko od glavnog grada, u zapadnom gradu Oradea, moguće je naći prvi Bitcoin razmjenu Rumunjske. Tvrtka je nacrtana više od 2.000 klijenata u posljednjih sedam mjeseci, jer je otvorena, a transakcije u ukupnom iznosu od 5,12 milijuna Lei (ekvivalent 1.570.000 $), Poslovni Insider izvješća.

Iako Rumunjski poduzetnici vide velike mogućnosti u svijetu cryptocurrency, razina siromaštva u zemlji i nesposobnost za prikupljanje poreza i boriti prijevare stvara velike prepreke za razvoj Bitcoin ekosustava i srodnih pravnog okvira.

„To je industrija u svojim ranim fazama. Potreban vam je zakonodavni okvir koji će pružati usluge ili imaju poslovanje u ovom području”, kaže George Rotariu, odgovorni su za bankomat u Bukureštu u suradnji s kanadskom tvrtkom Bitcoiniacs. Poduzetnik planira proširiti i instalirati bankomate u više rumunjskih gradova.

Horea Vuşcan, lokalni političar koji posjeduje Orade-based BTCXchange se, priznao je da je tvrtka „potraži okolo u zakonodavstvu i tumačiti neke politike”.

„Mi smo sada u razgovorima s dužnosnicima jer ne znam gdje mi stane u, a Bourse, banke, prijenos novca tvrtke”, dodao je.

Iako je korištenjem BTC u Rumunjskoj nije protuzakonito, lokalne vlasti su ranije pokrenuli upozorenja. „Korištenje Bitcoin u Rumunjskoj nije regulirano i nosi velike rizike. Rizik od prijevare također ne treba isključiti”, rekao je rumunjski financijski nadzor.

Slike iz Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana