Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Bitcoin je dosegla novu prekretnicu u posljednjih nekoliko dana: više od 10.000 različitih trgovci prihvaćaju novčić kao plaćanje. Od samog početka, Bitcoin je održivost kao cryptocurrency je pitanje s obzirom na činjenicu da je nekoliko tvrtki će ga prihvatiti kao plaćanje. Dok 10.000 trgovci još uvijek mali broj u svijetu punom milijuna tvrtki, to ne ukazuje na sve veći zamah iza Bitcoin pokreta.

Vijest je izbio u priopćenju strane BitPay, jedan od najpopularnijih pružatelja usluga platnog prometa za Bitcoin. Tvrtka pomaže trgovcima nositi Bitcoin denominirane prodaje. Nedavno je tvrtka izgradila sustav kako bi se omogućilo poduzetnika koji koriste popularne QuickBooks računovodstveni softver lako integrirati Bitcoin isplate sa svojim softverom.

BitPay je također istaknuo da je broj trgovaca koji prihvaćaju Bitcoin je narasla od 1.000 do 10.000 u samo godinu dana. Dakle, dok se broj trgovaca prijave za Bitcoin i dalje je niska, zamah raste. Nadalje, BitPay je istaknuo da trgovci diljem svijeta sada se prihvaćaju Bitcoin. Samo 50% transakcija se odvija u Sjevernoj Americi, a drugi 25% dolazi iz Europe i 25% za ostatak svijeta. Ako Bitcoin je prihvaćanje i dalje rasti, valuta će samo dobiti na snazi ​​i popularnosti.

Bitpay također zabilježio više od 6,4 milijuna dolara u prodaji u kolovozu sama, a gotovo 35 milijuna za godinu dana. Iako je ovaj iznos ostaje mali u multi-milijarde dolara online prodaje industrije, upućuje na to da Bitcoin se uzeti ozbiljno online trgovcima i kupcima. Ipak, Bitcoin još nije direktno prihvaćen od strane bilo većih prodavača.

Druge tvrtke kao što Bitcoin 4 Amazon, međutim, rade za pružanje rješenja za plaćanje putem Bitcoin za tvrtke koje izravno ne prihvaćaju valutu. Uglavnom, idete na Amazonu, pronađete proizvod koji želite kupiti, a zatim podnijeti nalog za Bitcoin 4 Amazon. Iako je sustav i dalje grub, to je važan korak naprijed za Bitcoin i takve aktivnosti mogu eventualno potaknuti online trgovaca izrezati srednji muškaraca i prihvatiti Bitcoins izravno.

Offline trgovaca su također sve više prihvaćaju Bitcoin kao plaćanje. Prošlog proljeća, EVR postao prvi bar u New Yorku prihvatiti Bitcoins kao plaćanje. Uglavnom, korisnici će skenirati barkod sa svojim pametnim telefonom, a troškovi njihove pića se oduzimaju od njihovih Bitcoin računa. Ako više cigle i morta poslovanja početi prihvatiti Bitcoin, to bi mogao postati popularan način za povezivanje online i offline svjetova.

Dok ovi događaji svakako predstavljaju otkrića, Bitcoin obožavatelji treba ostati oprezan. Do sada je samo mali broj trgovina i restorana prihvaćaju Bitcoin i svaka velikih trgovaca je do sada izbjegavala valutu. Brzo i dramatično promjenjive tečaja, nedostatak državnog nadzora, te brojne druge stvari i dalje čine Bitcoin je koristiti kao stvarne valute problematično, za reći najmanje. Ipak, ako zamah i dalje graditi, te brige mogu brzo biti otklonjena.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Fizički wallet s Bitcoinom s biometrijskom autentifikacijom? CryptoLabs pokreće jedan 2015. godine

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

Bitcoin lekcija: Kako mrežna financijska struktura može promijeniti svijet

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Držite se vašem Bitcoinu! Kaspersky pokreće besplatni alat za dešifriranje koji otključava otkupninu

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin