Bitcoin pati DDoS napad i još se oporavlja | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin pati DDoS napad i još se oporavlja

Bitcoin pati DDoS napad i još se oporavlja

Bitcoin mreža navodno pretrpio DDOS (denial-of-service) attacklast tjedna, prisiljavajući središnji tim cryptocurrency popraviti referentni dizajn. Ne postoje mnoge detalje do sada, ali informacija je prvi put objavljen na web stranici Coindesk, koji je dobio poruku od jezgre developer Jeff Garzik.

E-mail poslan od strane stručnjaka samo rekao „trenutno bave u tijeku, na cijeloj mreži događaj”. A, budući da napada, Bitcoin je mreža oporavlja polako, ali očito na učinkovit način. Prošlog petka (21), Garzik najavio blizini 0.8.3 releaseof referentne implementacije. Cilj je bio da se „popraviti DDoS koji utječe na nekih mrežnih čvorova”. Budućnost će donijeti više detalja o tome, kao što je obećao.

Ove mrežnih čvorova su različite od rudara, jer ne-rudarskih čvorovi ne generiraju prihod. Umjesto toga, ovi čvorovi relej transakcije na dobrovoljnoj osnovi, radi održavanja mreže. Međutim, zbog ove važne funkcije, ovi čvorovi mogu biti meta za one koji žele oštetiti mrežu.

„Operativno, mrežni napadi su daleko jeftinije. Svako pametan napadač će tražiti jeftiniji način da se napadne Bitcoin. Mrežnih napada su jedan od velikih briga u ovom trenutku”, potvrđuje Jeff Garzik.

Ovaj napad, osim štete na mreži, vraća se na izvornu Bitcoin protokola i softvera, stvorio Satoshi Nakamoto. „Satoshi ostavio puno dobrih ideja u izvornom kodu i moramo blokirati one off. Bilo je značajka koja dodaje Satoshi i nikada ne koriste, a napadač je bio u mogućnosti iskoristiti da malo”, dodaje on. Nažalost, izvorni izvorni kod za Bitcoin ima mnogo napola gotov značajke.

No, ovaj put, krpa riješen mreže ranjivost, zaustavljanje posljedice napada. U svakom slučaju, to nije kao što je napad DDoS je život teško za bilo Bitcoin korisnika. A to samo dokazuje snagu cryptocurrency.

Preko coindesk.comBitcoin simbol će se pojaviti na stadionu Bobby DoddBitPay najavio partnerstvo s Georgia Institute of Technology je Athletic Association. Sponzorski, posredstvom IMG College, partner multimedijske prava atletska Udruge, obuhvatit će Georgia Tech je nogomet i košarku programa i pomoći će donijeti više svijesti za Bitcoin, posebno u koledž krajolik.

Uz partnerstvo, BitPay Logo zajedno sa simbolom Bitcoin će biti izložen na stadionu Bobby Dodd i McCamish paviljon kroz 2014-15 školske godine.

„Kroz naše partnerstvo sa IMG College, BitPay bio u mogućnosti sponzorirati Georgia Tech Atletika s bitcoin,” rekao je Stephen par, direktor BitPay i suosnivač. „Ovo sponzorstvo omogućuje BitPay povećati svijest o bitcoin i podržati našu Alma Mater u isto vrijeme.”

Tony Gallippi izvršni predsjednik i suosnivač zajedno s gospodinom Pair su i diplomanti Georgia Tech.

„Uparivanje inovativna tehnologija tvrtke pionirski novi digitalni valute s Georgia Tech je velika utakmica”, rekao je Kristen Rose, direktor Georgia Tech IMG Sports marketing. „Upotreba Bitcoin u sportskom svijetu je potpuno novi, a mi smo ponosni Georgia Tech je vodeći trend Kroz ovo partnerstvo.”


Bitcoin uzima Teksas po oluji: SXSW Festival 2015 omogućuje kriptosparenost sjajaNije svaki dan da Bitcoin dobiva u središtu pozornosti na jednom od najvažnijih tehnoloških događaja u svijetu. Ali to se moralo dogoditi u ožujku na 22. SXSW Interactive Festival.

Između 13. I 17. Ožujka, u gradu Austinu, u Teksasu (United States), bit će domaćin godišnjeg izlog i konferencija posvećena novim tehnologijama. Događaj će uključivati ​​„Bitcoin dan”, na 16., u sklopu festivala Startup Village.

Raspored uključuje pet Bitcoin sjednice koja će se održati u hotelu Hilton Downtown Austin, u Velikoj dvorani Salon G nalazi se na 6. Katu. Možete provjeriti ispod rasporedu objavljenom CryptoCoinsNews.com:

16. Ožujka

  • Sesija 1: Što je Bitcoin? (9:30-10:30)

    Nic Cary (CEO i suosnivač Blockchain), Stephen Par (CEO i suosnivač BitPay), Will O'Brien (CEO i suosnivač BitGo) i Tatjana Moroz (osnivač kripto Media Hub).

  • Sesija 2: Bitcoin 2.0 (11:00 - 12:00)
    Adam Ludwin (osnivač Chain.com), Nick Sullivan (CEO i osnivač ChangeTip), Vinny Lingham (CEO i suosnivač Gyft), Adam Draper (CEO i osnivač Boost VC).

Tu je čak i posebna web stranica koja promovira prisutnost Bitcoin na festivalu. Možete saznati više o sjednicama i zvučnika na BitcoinAustin2015.com.

„Naš cilj je da vas uzbuđuju oko Bitcoin! Želimo vam da provedete dan sa nama i osjećaju kao stručnjak na temu do kraja dana! Imamo liniju zvučnika iz velikih Bitcoin tvrtki za neprofitne organizacije. (...) Naši govornici su oduševljeni s vama podijeliti svoje znanje o Bitcoin i inovacije trenutno događa u industriji”, navodi se na web stranici.

Događaji cryptocurrency vezanih će se pod pokroviteljstvom poznatog Bitcoin companiessuch kao BitPay.com, Gyft.com, LibraTax.com, ChangeTip.com i Chain.com. Da biste saznali više o

Naravno, ako ste na SXSW festivalu učenje više o BTC, postoji ništa krivo s uživaju ostatak događaja. Raspored festivala je učitan sa zanimljivim inicijativama kao što su 18. Godišnji SXSW Interactive nagrade za inovacije, SXSW Gaming Expo, sajmova ili digitalni Creative tržištu rada.

Povezane vijesti


Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoin uslugu HashingSpace otvara podatkovni centar u Washingtonu

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti