Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

UPDATE 13. Srpnja: Grčki izlazak iz eurozone čini se da su se izbjeći, za sada. Globalna financijska tržišta su smirivanju i Bitcoin cijene su za hlađenje

Od 5 sati ujutro, ponedjeljak EST, Bitcoins se prodaje za oko $ 290).

Ako ste u potrazi za pokupiti neke više Bitcoins, te "bih bolje biti spremni shell out neki ozbiljan novac. Bitcoins sada se prodaje za više od $ 300 dolara komad, ima skočila preko vikenda. Nedavna cijena smeč je najvjerojatnije zbog trenutne financijske krize u Grčkoj. Razvoj preko vikenda sada postaviti pozornicu za mogući grčki izlazak iz eurozone, što bi moglo destabilizirati Europsku uniju i potencijalno samog eura.

Njemačka je nacrtana linija u pijesku, u suštini govori Grčku da mora napraviti jedan od dva izbora. Prvo, oni mogu prihvatiti sve štednje i reforme odredbe propisane utvrđenim od strane Njemačke i drugih tijela EU. Ako to učine, rasprave u vezi još spašavanja može početi. Drugo, oni izabrati da odbije bilo koju od mjera štednje i nema rasprave može početi, što bi u suštini značilo da će Grčka upasti u zadanim i vjerojatno će biti prisiljen otići iz eurozone.

Vjerojatnost tzv Grexit nikada nije bila tako visoka

S obzirom koliko je napeta uvjeti su i kako je vjerojatno grčkog zadani pojavio u prošlosti, to je zaista nešto govori. Sadašnja vladajuća stranka u Grčkoj, leftest SYRIZA stranka, uvučen u vlasti konkretno na platformi otpora mjerama štednje EU-a i središnje tijelo. Nadalje, sami grčki narod čvrsto odbacio mjere štednje samo prije tjedan dana u općenarodni referendum. To će biti teško, ako ne i nemoguće, jer grčka vlada odustati.

Ako grčka vlada ne prihvati mjere štednje, vladajuća stranka mogla suočiti veliku reakciju. Mogućnost sklapanje grčkog društva se ne može ignorirati bilo kao prošli mjere štednje su rezultirale masovnim prosvjedima. Najnovija runda mjera štednje biti među najteže i najznačajniji ipak, dok je u isto vrijeme proteklog kola mjera već su oslabile grčkog društva i mreže socijalne zaštite.

Od svojih prvih dana u uredu, većina vodećih članova vladajuće stranke, uključujući premijera Alexis Tsipras, bio odlučan da će stajati do mjera štednje. Sada, s Njemačkom želi kompromis, grčke vlasti mogu imati drugog izbora nego odbaciti štednje i neka kartica padne gdje hoće.

U međuvremenu, nitko nije siguran što će napraviti Grexit učiniti za euro i Europsku uniju. Kreatori politika će biti ulazak neistraženo područje, a dok veći dio sadašnje fokus je na Grčku i druge zemlje poput Italije, Portugala i Španjolske - pa čak i Europske unije u cjelini - borili sa sporim rastom tijekom posljednjih nekoliko godina. Turbulencije stvorio Grexit moglo destabilizirati Europsku uniju, iako čelnici EU-a su uvjereni da mogu prebroditi oluju.

Sva turbulencija u Europskoj uniji, kako se čini jačanje Bitcoin cijenu

Prije mjesec dana, 13. Lipnja, Bitcoins su prodaje za samo oko $ 230 po komadu. Kako su napetosti povećan, cryptocurrency cijena počela rasti, a vrijeme srpnja 1strolled okolo, Bitcoin je dosegla gotovo 260 $. U međuvremenu, uvjeti između EU i Grčke samo pogoršalo i tijekom vikenda Bitcoin porastao je s manje od 270 $ u petak na više od 300 dolara dolara po komadu.

Ako su uvjeti i dalje pogoršati, a sada je to teško zamisliti drugačije, Bitcoin cijena će vjerojatno nastaviti uspon. Ponor između Grčke i EU mogu jednostavno biti predaleko i preširoko, a to može biti prekasno za rješavanje problema putem pregovora. Uz Njemačka odbija popustiti, a grčki što možda sama naslikao u kutu, mogućnost rezolucije nikada nije pojavio više pust.

Povezane vijesti


Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Bitcoinova vijest 15. studenog 2013

Post ICO

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Bitcoinov platni procesor Egopay zamrzava fond usred glasina o prekršajnoj igri

Post ICO

Usvajanje Bitcoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Postoji li Bitcoin Isle na horizontu? Jersey planira radikalno prihvatiti kriptotalnu valutu