Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Svaki svemir ima svoje znakove. Ratova zvijezda svemir ima Jedi vitezovi, Imperial vojnika i Wookiees. Gospodar svemira prstenova ima ratnici, čarobnjaci i lopovi. Svaki lik ima određenu ulogu koja drži da je svemir u ravnoteži, a Bitcoin svemir nije toliko različit.

Tako ćemo pogledati različitih likova koji sudjeluju u izdatih Bitcoin svemira i pokušati vidjeti koje najbolje opisuje...

Bitcoin evanđelisti

  Thechy

Razdražljiv je obično hardcore programer, kad gleda Bitcoin vidi Matrix. On razumije što je to, kako je izgrađen i algoritmi koji moć. On može objasniti protokole koji se koriste za obavljanje transakcija i različite šifriranja koriste tijekom cijelog procesa. Razdražljiv ima važnu ulogu jer njegove vrste stvorio Bitcoin i bez njega ne bi bilo ni svemir.

  Trader

Nakon razdražljiv dolazi trgovac. Trgovac vidi Bitcoin kao investicijski instrument. On razumije razdražljiv viziju, ali i gleda Bitcoin od trgovanja perspektive. On zna kako analizirati svoju fluktuacija u cijeni, pokušava predvidjeti gdje će Bitcoin ići dalje. Ako Tehnički znalci stvorio Bitcoin svemir onda Trgovci su njegov motor. Oni su ti koji utječu na tečajeve i volumena trgovine. Bez trgovac Bitcoin i dalje će biti još jedna luda ideja da nitko ne djeluje na.

  Hazarder

Hazarder vidio poslovnu priliku u Bitcoin. On vidi Trgovac na poslu i razumije da se nova tržišta u nastajanju. Hazarder će se s različitim poslovnim pothvatima i startupima u vezi s Bitcoin. On će postavljanje web stranice da ostvaruju na ideji. Dok je njegov prijatelj Trgovac je zauzet „u potrazi za zlatom”, on će biti usmjeren na „prodaje mu lopatu”. Hazarder igra važnu ulogu u Bitcoin svemiru jer je on jedini lik koji prenosi ideju Bitcoin na nove korisnike u lako shvatiti način. To je zbog činjenice da je on prodavač u prirodi, a kao prodavač je shvatiti da je ideja Bitcoin mora biti pojednostavljen javnosti.

Bitcoin korisnika

  Trgovac

Jedna od dvije skupine korisnika. Trgovac omogućuje riječ o Bitcoin širiti kako je on to dopušta kao oblik plaćanja u svojoj trgovini. Uloga trgovca je presudno, jer bez njega neće biti kupca i za to nema opravdanja za postojanje takve valute. Trgovci su ono što daje Bitcoin je stvarna moć - sposobnost da se nešto vrijedim.

  Kupac

Svaka osoba koja koristi Bitcoins za kupnju robe se smatra kupac. To bi mogao biti posjetitelj na e-commerce site, kao što BitMit ili netko tko pokušava dobiti vatreno oružje ili drogu ilegalno. Kupac potvrđuje moć trgovac diktira za Bitcoin tako da ga odaberete kao svoju valutu. Iako Kupci i trgovci izgledaju kao „običan” znakova, bez njih ne bi bilo ni Bitcoin.

Bitcoin Dabblers

  skeptik

Skeptik je u osnovi douchebag. Ne zato što je on loš čovjek, ali uglavnom zbog činjenice da je on kritizira Bitcoin zapravo bez znajući što je to, pa čak i pokušava ga koristiti. Skeptici će obično čine neobrazovane izjave poput „Bitcoins neće uspjeti jer su nelikvidni” ili „Bitcoin neće uspjeti kao valute, jer je opskrba je inherentno ograničena”. Ali Skeptik također ima ulogu u Bitcoin svemiru, on nam pomaže razumjeti što se ljudi boje. Onaj tko ima koristi najviše od skeptik rada je maher, koji razumije što su uobičajene primjedbe na valutu i nađe način da ih neutraliziraju.

   tradicionalnih institucija

Na kraju smo došli do tradicionalnih institucija. Banke, vlade, velike korporacije, sve što se miče polako i mrzi promjene. Oni su vjerojatno najteži protivnik u Bitcoin evanđelisti lice, a ako će se tukli onda Bitcoin će pobijediti. Moć tih institucija je jak i oni mogu napraviti sve vrste neugodne stvari s omatanjem korištenje Bitcoin sve samo ne dopuštajući vam da prijenos novca na Mt.Gox (istinita priča).

Tako da ste ga, kompletan Bitcoin svemir sa različitim likovima. Imaju ideje za nove likove? Samo ih objavite u komentarima ispod.

Povezane vijesti


Post ICO

20 nezgrapnih Bitcoin rudnika

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji