Bitcoinovi novčanici | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinovi novčanici

Bitcoinovi novčanici

U potrazi za kupnju neke Bitcoins? Ako je tako, ti si idući u morati novčanik kako bi ih držati u. Pa kako se rade Bitcoin novčanik i gdje možete dobiti jedan? Ima puno razumjeti i da ćete imati nekoliko opcija pri odabiru vaš novčanik, ali mi ćemo vam dati neke uvide i savjete za odabir i korištenje pravu novčanik.

Bitcoins korištenje digitalnih potpisa, ili čitati nizove brojeva i slova, za plaćanje. Ovi digitalni potpisi se naziva „javnih ključeva” ili „adrese”. Ove adrese se zatim može prebaciti natrag i naprijed kroz javnu knjigu koja prati sve razmjene (ali štiti svoj identitet). Kako bi se pratiti koliko Bitcoins imate, potreban vam je novčanik, koji je program ili online servis koji pohranjuje svoje novčiće.

Postoje brojni Bitcoin novčanike na raspolaganju. Kako bi pronašli dobar novčanik, trebali krenuti na webu i početi tražiti. Kao što Bitcoin je potpuno digitalna valuta, Internet je apsolutno neophodno. Neki novčanici su plaćeni usluge koje naplaćuje naknadu za svaki transakcije, dok su drugi potpuno besplatan, open source aplikacija.

Iako postoje daleko previše opcija na popisu ih sve u ovom članku, mi ćemo ići preko dva više popularnih programa i opisuju njihove prednosti i slabosti. Ovaj proces također treba pomoći da naučiš što tražiti prilikom ocjenjivanja drugih novčanike.

Možete koristiti plaćene Bitcoin programe kao što su Coinbase. Ova platforma je vrlo jednostavan za korištenje i može se pristupiti putem interneta ili mobilnog uređaja, kao što je smartphone. Također možete nazvati na plaćanje putem telefona. Uz Coinbase, transakcije se pojaviti u roku od nekoliko sekundi. Sustav je vrlo siguran, učinkovit, intuitivno i može se pristupiti s gotovo bilo koju vrstu internet omogućen uređaja. Ipak, dok je ovaj sustav je vrlo jednostavan za korištenje, puni jedan posto naknadu za svaku transakciju u.

Ne želim plaćati naknade? Možete koristiti Bitcoin QTinstead. Ovaj slobodan, open source program ne naplaćuje nikakve naknade. Te bi trebao biti, međutim, upozorio da može potrajati i do dan za instalaciju, jer to mora potvrditi cijeli Bitcoin knjigu, a poznat je po tome što nezgrapan. I ne samo to, nego transakcija potrebno puno vremena za provjeru. Nadalje, možete samo podržati jedan novčanik u isto vrijeme, i zbog nekih značajki softvera, teško je staviti Bitcoin QT na šifrirani tvrdi disk. Uz Bitcoin QT možete dodati dodatni softver, kao što su Armory, dodati dodatne slojeve kriptologija ali to može koštati novaca.

Nadalje, trebate razumjeti da je open source programi imaju svoje Prednosti i nedostaci. Sve open source softver je otvoren za javnost, što znači da ljudi mogu uzeti kod i razvoj softvera i nove verzije softvera s njim. Budući da open source softver je lako dostupna javnosti, hakeri mogu pretraživati ​​koda pokušati pronaći slabosti iskorištavati. S druge strane, računalni programeri i zajednice u cjelini može pretraživati ​​kroz kod i dalje ga ojačati.

Postoji nekoliko stvari koje trebate shvatiti o svom Bitcoin novčanik. Prije svega, trebali biste uvijek kopiju vaš novčanik. Većina programi omogućuju vam da kopiju bilo putem ispisa na komad papira, koristeći USB disk, ili oboje. Vi bi također trebali pokušati šifrirati vaše podatke i koristiti druge sigurnosne mjere kako bi zaštitili svoj novčanik. Odvojite trenutak za pretraživanje interneta i mapirati sve svoje mogućnosti.

Također je potrebno odabrati vrlo sigurne zaporke. Ne samo ići s normalnom „Password11” ili nešto što je netko drugi će moći slomiti. Zapamtite, Bitcoin je decentralizirani sustav, a ako netko treba preuzeti vaš identitet može biti teško, ako ne i nemoguće, da se oporavi svoje podatke i novac.

Prilikom odabira programa, trebali biste uzeti vremena da odluči o vašim potrebama. Ako si možete priuštiti, plaćeni programi često nude bolje iskustvo nego većina open source softvera koji je trenutno dostupan na tržištu. Najvjerojatnije, open source verzije će se poboljšati tijekom vremena i na kraju može uspoređivati ​​programe premium pomoći. Ako želite uštedjeti na novac, open source programi trebali bi odgovarao Vašim potrebama, samo biti spremni potrošiti vrijeme učenja sustav i sve njegove Kinks!

Povezane vijesti


Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Bivša Bitcoinova razmjena Mt. Gox dobiva američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

Softver Bitcoin postaje ažuriran, SAD objašnjava Bitcoinov oporezivanje i više novosti

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio