Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju

Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju

Bitcoinvention Azija, postaviti će se dogoditi u 2014after veljače odgađa jednom, otkazan je od strane odbora koji je organizira događaj. Cryptocurrency poduzetnik Oron Barber, koji je i jedan od koordinatora konferencije, rekao Bitcoin ispitivač novi datum će biti na rasporedu za drugi put 2014. Godine.

„Bitcoin je definitivno digitalna valuta budućnosti”, rekao je Barber, dodajući da je „azijski konvencija i dalje će pokriti sve aspekte oko ove digitalne valute uz bolju ponudu sigurnosti o Bitcoins”.

U početku, konferencija je trebala dogoditi 17. Listopada 2013. U Filipinima. Međutim, to je bio odgođen do veljače 2014. Godine, jer su neki od ljudi koji su željeli da prisustvuju događaju zatražio više vremena.

Sat na internetskoj stranici konferencije koja je odbrojavanje preostalog vremena za Bitcoinvention Azije pokazuje samo nula za sada, čekamo novi dan biti postavljen.

BitPay podržava Miami konferenciju

Govoreći o događajima, procesor plaćanje BitPay najavio je u srijedu (17) to će biti glavni sponzor Sjeverne Amerike Bitcoin konferenciji koja će se dogoditi u Miamiju. Prema priopćenju, događaj bi trebao privući nekoliko stotina Bitcoiners, trgovci i članove tiska 25. I 26. Siječnja 2014.

Clevelander Hotel, mjesto koje će ugostiti događaj, također će pokazati svoju potporu prema konferenciji prihvaćanjem cryptocurrency kao plaćanje za sobe, hrane i pića. Uz BitPay pomoć, naravno.

Jeff Turgeau, voditelj prodaje događaj za Clevelander, potvrdio hotelski „snažnu suradnju s Miami Beach Convention Center”. Nakon što je projekt predstavljen u hotel, Turgeau tvrdi da „odmah prepoznala duboke mogućnosti prihvaćaju Bitcoin će se stvoriti u povećanju naših prihoda”.

Sudionici će moći iznajmiti automobil u tom području i platiti virtualni novac kroz Gotham Dream Cars, čiji je popis raspoloživih vozila uključuje moćne strojeve poput Ferrarija i Lamborghini.

Iznimno smo uzbuđeni da se prvi egzotične rent a car tvrtka u zemlji prihvatiti Bitcoin, a mi smo sretni što će raditi s BitPay da bi se to lako za svakoga. Prilično nevjerojatno da mislim da je virtualna valuta rođena samo prije nekoliko godina mogu staviti ljude za volanom je $ 200.000 sportski automobil danas.

Noa Lehmann-Haupt, predsjednik Gotham automobile iz snova

Osim predavanja sa zvučnicima kao što su Roger Ver, Charlie Schrem, Tony Gallippi i Charlie Lee, Miami događaj će pružiti radionice merchantson zašto i kako ih treba prihvatiti Bitcoin. Događaj će jednako djelovati kao forum za prodavača i izlagača, kao i nedavno formirana Bitcoin startups, također pozivaju regulatori, banke i vladini dužnosnici sudjelovati.

Povezane vijesti


Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Bitcoin u Argentini: susret u Buenos Airesu pravi je uspjeh

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Bitcoin protiv Highlandera: tko je stvarno besmrtan?