Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode | Croatian.lamareschale.org

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Digitalnu valutu svijet ima novu posebnu sastojak za poboljšanje okus. To se zove Bitfash a to će pomoći youspend svoje Bitcoins na odjeću i pribor od najvećih modnih marki. Da, čak i one koji nisu još uvijek prihvaćaju digitalne valute.

Novi start-up Bitfash, sa sjedištem u Australiji i Kini, radi kao posrednik između trgovaca i kupaca. Ova platforma omogućuje pregledavanje online trgovine i kupiti predmete kroz Bitfash, koristite Bitcoins. Tvrtka je tada dogovara za Vaše novo kupili proizvode koji se isporučuju izravno od prodavatelja za vas.

Nakon njegovog pokretanja u travnju, Bitdash katalog sada ima tri glavne marke za sada - Zara, Forever 21 i gospodin Porter-, ali četvrtina brand će biti dodan u sljedeća dva tjedna.

Osnivači Chris Woods i Keyur Kelkar su mozak iza ove ideje. „Počeli smo učiti više o prostoru od poduzetničke perspektive i vidio da je većina poduzetnika uzimanje Bitcoins su elektronike temeljene. Zato smo pokušali gledati naprijed u budućnost i vidjeti gdje postoji potencijal za glavna usvajanje. [Keyur Kelkar] i ja imaju interes u modi, tako da je ne brainer i to je razlog zašto smo stvarno otišli za to”, kaže Chris Woods.

„Ono što ćete vidjeti ide naprijed je jače razmjene i više tvrtki, više regulacije, uvođenje novih korisnika, a valuta će postati prilično stabilan”, suosnivač dodaje.

Prema Chris Woods, Bitfash ne mijenja cijene ili poštarine i dućan je pojmovi strogo poštivati. Kao i obično, Bitfash zarađuje kroz transakcije feesand ideja dokazuje da se pravi uspjeh, budući da je pokretanje bio prilazi više online modnih trgovaca koji žele biti uključeni na web stranici.

Preko techcrunch.comBitfloor ima vijesti: Bitcoinova zamjena konačno vraća korisnikeRazmjena cryptocurrency Bitfloor konačno povrat svoje korisnike. Platforma, koja je zatvorila u travnju, nedavno je počeo kako bi se omogućilo podizanje novca s klijentima u američkim dolarima, navodi se u priopćenju napravio putem Twittera.

Upute za povlačenje novca su objavljene na Bitfloor službenoj stranici. Nakon što korisnici prijave, oni će pronaći sve potrebne upute za oporavak sredstva. No, to možda neće biti lako za sada...

 Prema nekim stručnjacima, to je bolje pričekati još tjedan dana prije nego što radi. Pošaljite korisnik Audenx tvrdi da je puno korisnika izvješćivanja postojanje „bugova i poteškoćama u pristupu računu”. Možete pročitati sve o tome ovdje.

Ako se sjećate, Bitfloor zatvoren u travnju prošle godine, nedugo nakon razmjene u SAD bankovni račun zatvoren. U to vrijeme, banka je izdala ček za ravnotežu računa, a tvrtka je ostala sa zadatkom uspostave novi račun i raspodjelu sredstava natrag na sve korisnike.

Preko coindesk.com


BitFunder.com zatvara sve aktivnosti korisnicima Sjedinjenih DržavaBitcoin prikupljanje sredstava i trgovačka platforma BitFunder.com zatvara sve aktivnosti na sjever-američkim korisnicima. Tvrtka je objavila vijest putem svoje web stranice, ali bez pružanja pravi objašnjenje, iako je lako pogoditi zašto oni čine ovu odluku. Sjedinjene Države zadržati primjenom jak pritisak na svaku cryptocurrency vezane poslovanja.

Prvi dio njihove objave, kaže da je „od 8. Listopada [ta utorak], BitFunder neće prihvatiti nove prijave iz bilo kojeg Sjedinjene Države osoba ili entiteta”.

Isti datum vrijedi za „sve trenutne BitFunder korisnicima koji se nalaze u SAD-u ili su procijenili na Sjedinjene Države osobe ili entiteta”, koje se neće moći ući u bilo kakve nove pozicije na web stranici Bitfunder od sada. Također, „od 1. Studenog, takvi korisnici će biti dopušteno prodavati positionson na BitFunder website”.

Ako niste Sjedinjene Države korisnik, ali žele zadržati svoje BitFunder.com račun, i dalje ćete morati dostaviti informacije potrebne toobtain na status „potvrđeno” prije 1. Studenog „Svaki takav korisnika koji ne pružaju potrebne podaci neće moći ući u ili prodati pozicije na BitFunder web stranice”kao od tog datuma.

Prema web stranici, klijenti mogu povući svoje udjele i Bitcoins sa svojih računa prije i nakon prvog dana studenog.


BitFury ulaže u GoCoinBitFury kapitala, ulaganje ruka Bitcoin infrastrukture usluga i obrada Bitcoin transakcija tvrtke BitFury Group, objavila je da je strateško ulaganje u GoCoin.

Ovo je treća investicija za BitFury Capital, koja je osnovana u srpnju 2014. Voziti rast Bitcoin ekosustava. Kroz strateško partnerstvo i ulaganja, BitFury Kapital će podržati više igrača na brzorastućem cryptocurrency industriji, na ne-ekskluzivnoj bazi.

„Obrada Plaćanje je ključni element u poticanju Bitcoin gospodarstvo„, rekao je Marat Kichikov, upravljanje partner BitFury kapitala. „Odlučni smo da će podržati daljnji prihvat i omogućuje daljnje usvajanje cryptocurrencies. Partnerstvo s GoCoin će omogućiti obradu plaćanja u digitalnom valuta s našim dobavljačima i klijentima diljem svijeta.”

GoCoin je dobivanjem zamah u alternativnom plaćanja prostora, najavljuje velike partnerstva s Aprivaand, u novije vrijeme, PayPalfor obradu digitalnih valute.

„BitFury je jedna od najuspješnijih tvrtki u Bitcoin prostora”, rekao je Steve Beauregard, suosnivač i izvršni direktor GoCoin. „Počašćeni smo da dodate BitFury našoj rastućoj listi strateških partnera i nastaviti jačati digitalni e-commerce”.

GoCoin je međunarodna plaćanje platforma za Bitcoin i novim digitalnim valutama. GoCoin omogućava online i maloprodaji trgovci prihvatiti Bitcoin, Litecoin i Dogecoin na odlazak.

Povezane vijesti


Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoinov wallet uslugu Inputs.io je hakirao lopov koji je ukrao 4100 BTC

Post ICO

Bitcoin tjedni sažetak vijesti, studeni 2013

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)